Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهریارپور در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: باید برش استانی برنامه هفتم توسعه استان با هدفگذاری در بخش‌های مختلف و فعالیت‌ها باشد.

باید زمینه‌سازی برای جذب اعتبارات طرح‌های مصوب سفر ریاست جمهوری به استان، با پیگیری مستمر در دستور کار قرار بگیرد.

در سفر ریاست جمهوری به استان ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در حوزه اشتغالزایی، قرض‌الحسنه و جهش مسکن به استان اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریار پور می کوید: هزارو ۴۶۶ میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به استان اختصاص یافته است؛ ۵۱۸ میلیارد تومان از این اعتبارات هزینه‌ای است که برای حقوق ۳۸۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و باید حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی از این محل پرداخت شود و مازاد آن به خزانه برگردانده شود.

همچنین ۹۲۳ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و ۲۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاصی به استان اختصاص پیدا کرده است و باید ظرف مدت دو هفته پس از ابلاغ توزیع شود، اما دستورالعمل توزیع هنوز به استان نرسیده است.

منابع مالی برای پرداخت حقوق نیروهای جدیدالاستخدام و تبدیل وضعیت شده پیش‌بینی شده است، اما این نیروها باید در اداره مستقر باشند.

امسال حقوق نیروهای رسمی، قراردادی و پیمانی ۱۰ درصد افزایش داشته و حقوق کارگرانی که دریافتی آن‌ها زیر پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده، حدود ۵۷ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید

رشد ۲۰.۷۱ درصدی تولید ناخالص داخلی در چهارمحال و بختیاری

برنامه سال ۱۴۰۰ در توسعه صادرات غیرنفتی محقق شد؛ این رشد باید با سرعت بیش‌تری ادامه پیدا کند، همچنین باید مولدسازی، فروش اموال مازاد و تامین منابع از بخش خصوصی در دستور کار قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای توسعه و برنامه ریزی برنامه هفتم توسعه سفر ریاست جمهوری چهارمحال و بختیاری میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد

خلیل قاسملو معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: بودجه استان شامل بودجه اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای (عمرانی) و بودجه هزینه ای بوده و تعداد دستگاههای مشمول بودجه عمرانی استان بالای ۷۰ دستگاه اجرایی و شمار دستگاههای اجرایی مشمول بودجه جاری نیز ۲۴ دستگاه استانی است.

وی ادامه داد: ۲۴ دستگاه مشمول بودجه استانی سه هزار و ۲۵۰ کارمند دارند در حالی که شمار کل کارمندان بخش دولتی در زنجان ۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر است یعنی پرداخت حقوق کمتر از ۱۰ درصد کارمندان استان به صورت استانی است و مابقی مثل معلمان و کارکنان دانشگاهها و مراکز درمانی و شرکتهای دولتی به صورت ملی انجام می شود.

قاسملو به وضعیت درآمدهای استان در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته سهم مصوب استان از درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها ۹۶ هزار میلیارد ریال تعیین شده بود ولی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تحقق یافت که ۴.۵ درصد آن یعنی معادل چهار هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال مازاد درآمد استان بود.

وی همچنین به وضعیت مصارف استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مجموعه اعتبارات عمرانی و هزینه ای مصوب استان در سال گذشته ۳۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بود که ۲۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت؛ ‌از این مبلغ ۱۱ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال بودجه عمرانی و ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هم اعتبارات هزینه ای عمومی و حدود ۸۰۰ میلیارد ریال درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش و بهزیستی بود.

معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: علاوه بر این موارد ذکر شده در خصوص منابع و مصارف استان، سال گذشته ۱۵هزار و ۵۰ میلیارد ریال نیز از محل حقوق دولتی معادن در استان وصول شد و در سمت دیگر هم بیش از ۱۷هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده ‌به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: اخیرا در مطالبی عددهایی پیرامون ضریب برگشت درآمد استان ذکر شده بود که بر تحلیل دقیقی استوار نیست چرا که در این نوع تحلیل ها باید همه منابع استانی و ملی و همین طور همه مصارف استانی و ملی مدنظر نظر قرار داده شود که با نظر گرفتن این مهم، ضریب برگشت درآمدهای استان بالای ۱۰۰ درصد می شود یعنی میزان برداشت استان زنجان از بودجه کشور بیشتر از میزان درآمدهای آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه