Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@14:50:40 GMT

این گیاهان آپارتمانی گل‌های زیبا دارند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۸۶۲۶

دیدن گل‌های شاداب و رنگارنگ در فضای داخلی خانه هم جذاب و فریبنده است. ناطقان: اگر شما از علاقه‌‌مندان گل‌های رنگارنگ، لطیف و زیبا هستید باید بدانید تنوع زیادی از گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل وجود دارد که براساس ویژگی‌ها و حتی رنگ مورد علاقه‌تان می‌توانید گل‌های زیبایی را به زندگی خود وارد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مجله دلتا همراه باشید.
گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل

اگر دوست دارید شور و نشاط گل‌های رنگارنگ را به خانه بیاورید می‌توانید گیاهان آپارتمانی گل‌ دار را انتخاب کنید.
گیاه اگزالیس

این گیاه یک گیاه کوچک دوست داشتنی است که با داشتن برگ‌های بنفش مثلثی شکلش، بنظر می‌آید دسته‌ای پروانه‌ها بر روی آن نشسته‌ است. جالب است بدانید که جمع شدن برگ‌های این گیاه در طول شب یا در مواقعی که نور کم، بی‌شباهت با حرکت بال پروانه‌ها نیست. گیاه اگزالیس علاوه بر برگ‌های پروانه‌ای شکل خود، در بیشتر مواقع شکوفه‌های صورتی کم رنگ یا سفید رنگی را در بالای شاخ و برگ‌های خود نمایش می‌دهد.

گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل
گلوکسینیا از گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل

این گیاه دارای گل‌های پرزدار زیبا و برگ‌های سبز تیره است. بسیاری از گلخانه‌ها، گل‌فروشی‌ها یا حتی فروشگاه‌های بزرگ این گیاه را در زمستان برای فروش عرضه می‌کنند. این گیاه نور زیاد و فیلتر شده و خاک نسبتا مرطوب را ترجیح می‌دهد. فراموش نکنید که این گیاه دوست ندارد برگ‌هایش خیس شود پس آن را غبارپاشی نکنید.

گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل
گیاه کلیویا یا گیاه خورشید

این گیاه به نام سوسن کافیر یا گیاه خورشید نیز خوانده می‌شود، جزو گیاهان آپارتمانی گل‌دار گران قیمت به حساب می‌آید. جالب است بدانید که فصل گل‌دهی گیاه کلیویا دقیقا مصادف با عید نوروز است. یعنی اواخر زمستان و اوایل بهار. گل‌های شیپوری شکل این گیاه بشدت خوش عطر و رنگ هستند و گاها به بیست گل نیز می‌رسد و شما را مبهوت خود می‌کند. گل‌های کلیویا به رنگ نارنجی مایل به قرمز یا زرد است. حواستان باشد که گیاه کلیویا شرایط خشک و خنک را دوست دارد.

گیاه کلیویا یا گیاه خورشید
ارکیده شاپرکی یا فالانوپسیس از گیاهان گل دار آپارتمانی در دکور منزل

این ارکیده‌ زیبا آن قدر که به‌نظر می‌رسد، حساس و آسیب‌پذیر نیست. این گیاه برای چند ماه در سال گل می‌دهد و با کمترین میزان مراقبت و نگهداری می‌تواند تا چند سال زنده بماند. این گیاه نور زیاد و غیرمستقیم را دوست دارد. پنجره‌ رو به شرق یا غرب بهترین جا برای نگهداری این گل است. این گیاه را یک بار در هفته آب بدهید تا جایی که آب از زیر گلدان بیرون بیاید. برای آشنایی بیشتر با گیاهان آپارتمانی به مطلب کدام گیاهان آپارتمانی در آب رشد می‌کنند سر بزنید.

ارکیده شاپرکی یا فالانوپسیس
گیاه مرجان

این گیاه بومی ماداگاسکار است و اگر شرایطش مهیا باشد همیشه آماده‌ گل‌دهی است. شکوفه‌های گل مرجان به رنگ قرمز، صورتی، کرم و زرد رنگ است. البته در حال حاضر شکوفه‌های قرمز و صورتی آن بیشتر دیده شده‌اند. گل مرجان، عاشق نور است و از رطوبت بلند مدت فراری، بنابراین تا مطمئن نشده‌اید که به آب نیاز دارد، از آبیاری خودداری کنید. برچسب ها: گیاهان آپارتمانی ، گل های زیبا ، گل های شاداب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گیاهان آپارتمانی گل های زیبا گل های شاداب گیاهان آپارتمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!

 فصل بهار است و زمانی که خیلی از ما سر شوق می‌آییم تا بخشی از وقتمان را به کاشت گل و گیاه اختصاص بدهیم.

به گزارش فرادید، قرار نیست چیزی از این شور و شوق کم کنیم، اما خبر تازه این است که می‌توانید بیل را کنار بگذارید، چون تفکر غالب در «علم خاک» این است که به خاک باغ‌تان سخت نگیرید!

«باغبانی بدون شخم» (No-dig Gardening) به سرعت در حال تبدیل شدن به راهی برای رشد خاک است و منطق ساده‌ای دارد: راه سبزتر و آسان‌تری برای رشد گیاهان و سبزیجات است!

چرا شخم زدن فایده‌ای ندارد؟ 

گای بارتِر، باغبان ارشد انجمن سلطنتی باغبانی بریتانیا می‌گوید: «فرآیندهای طبیعی که خاک را سالم و حاصلخیز نگه می‌دارند با شخم زدن بهم خورده و مختل می‌شوند. به حداقل رساندن شخم زمین زمانی مطلوب است که بخواهید گیاهان را به روش‌هایی پرورش دهید که کمترین تأثیر زیست‌محیطی را داشته باشند.» 

شخم زدن شماری از سازه‌های زیرزمینی را از بین می‌برد. کانال‌های زهکشی ایجاد شده توسط کرم‌ها و شبکه‌های قارچی مهم از بین می‌روند و کربن محبوس در خاک در جوّ آزاد می‌شود. همچنین شخم زدن دانه‌های علف‌های هرز را به سطح نزدیک‌تر می‌کند و سبب می‌شود راحت‌تر جوانه بزنند. 

بارتِر و تیمش از روش‌های باغبانی بدون شخم در باغ‌های سلطنتی استفاده می‌کنند. او می‌گوید مزایای این روش فقط شامل محصولات بهتر نمی‌شود. 

چارلز دودینگ، قهرمان باغبانی بدون شخم، باغچه‌های کنار هم را در طول هشت سال مقایسه کرد. یکی شخم زده شد، دیگری نه و نتیجه این شد که ۱۰۰ کیلوگرم محصول اضافه از باغچه بدون شخم گزارش شد. 

به نظر شما باغ بدون شخم چگونه رشد می‌کند؟ باغبان‌هایی که شخم نمی‌زنند، به‌جای کشت و زرع در خاک، باغچه‌هایشان را با لایه‌ای از مالچ (کود گیاهی) یا مواد آلی خوب پوسیده‌شده، چه از سطل‌های کمپوست خودشان یا از مراکز باغبانی می‌پوشانند. 

بارتر می‌گوید اگر زمین پر از علف هرز باشد، فقط آن را با چند ورقه مقوا بپوشانید. سپس یک لایه دیگر کمپوست روی آن اضافه کنید (گاهی به این کار، باغبانی لازانیا می‌گویند). 

بارتر می‌گوید: «با این کار علف‌های هرز خفه می‌شوند و گیاهان در خاک زیرین ریشه می‌کنند، خاکی که با فعالیت کرم‌هایی که کمپوست را به خاک زیرین حمل می‌کنند، غنی‌تر می‌شود.» 

«برای ساخت باغچه نیازی به استفاده از الوارهای گران‌قیمت نیست و نیازی نیست باغپه خیلی مرتفع باشد، ۱۵ سانتی‌متر برای بهره‌مندی از مزایای باغچه‌های مرتفع کافیست. سعی کنید روی باغچه‌هایتان پا نگذارید چون این کار سبب فشرده شدن خاک می‌شود، به خصوص در هوای مرطوب و خاک فشرده‌شده نیاز شخم زدن دارد.»

اگر همه اینها به نظر شما آسان است، یک تکنیک مد روز دیگر هم وجود دارد که باید امتحان کنید. تپه‌کاری یا Hügelkultur برای بارورتر کردن مناطق قهوه‌ای (دچار آلودگی و رهاشده) استفاده می‌شود. در این روش، تپه‌ای از چوب پوسیده و سایر مواد قابل‌کمپوست ایجاد می‌شود و سپس این تپه به یک باغچه‌ی برجسته تبدیل می‌شود. 

بارتر می‌گوید: «تئوری این روش این است که تجزیه شدن الوار از طیف وسیعی از قارچ‌ها و دیگر موجودات زنده حمایت می‌کند که برای سلامت خاک و گیاهان مفید هستند و منجر به تولید محصولات خوب می‌شوند. این روش مانند سایر تکنیک‌های باغچه‌های مرتفع، برای جایی خوبست که خاک زیرین آن ضعیف باشد.» 

بارتر توصیه می‌کند اول یک قسمت کوچک، شاید ۲ متر مربع را امتحان کنید. یک گودال کم‌عمق ایجاد کنید و آن را با کنده‌ها و شاخه‌های افتاده پر کنید. کود گیاهی یا سایر مواد آلی را روی آن بریزید و کار را با افزودن خاک تمام کنید. 

این رویکرد در باغبانی ضایعات کمی دارد و مانند روش بدون شخم، اتفاقاتی را که به صورت طبیعی در خاک رخ می‌دهد شبیه‌سازی می‌کند. تا به امروز، هیچ تحقیق جدی در مورد تپه‌کاری انجام نشده، اما تصور می‌شود الوار پوسیده سبب تقویت خاک غنی از مواد مغذی می‌شوند و مانند اسفنجی عمل می‌کنند که رطوبت را برای گیاهان حفظ می‌کند. 

اواخر زمستان زمان مناسبی برای آزمایش باغبانی بدون شخم است. زمین باید کمتر غرق آب باشد تا شما بتوانید باغ خود را به موقع برای رشد فصل بهار آماده کنید. 

این رویکرد به باغبانی بدون زحمت نیست، اما قطعا آسان‌تر و پایدارتر است!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!
  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • شادی سیستانی ها ٰ؛ آب هیرمند سیستان را اینگونه زیبا کرد | تصاویر
  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)
  • قابی‌زیبا از رهبرانقلاب درتجمع ضدصهیونیستی در کانادا
  • طبیعت قم در اردیبهشت زیبا