Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@00:10:11 GMT

فارکس چیست و چگونه وارد بازار فارکس شویم؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۰۶۳۱

فارکس چیست و چگونه وارد بازار فارکس شویم؟

فارکس که به اختصار FX نامیده می‌شود، بزرگترین بازار مالی دنیاست که روزانه بیش از 7 تریلیون دلار در آن مبادله می‌شود.

شغل‌های متفاوتی در دنیا وجود دارند و همه افراد به دنبال کسب درآمد بیشتر هستند و همه ما نیز سعی می‌کنیم در هر بازاری موفق باشیم و بتوانیم سود زیادی کنیم. در این مقاله درباره اینکه فارکس چیست و چه چیزی در آن معامله می‌شود و چگونه می‌توانیم وارد بازار فارکس شویم توضیح خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارکس که به اختصار FX نامیده می‌شود، بزرگترین بازار مالی دنیاست که روزانه بیش از 7 تریلیون دلار در آن مبادله می‌شود. افراد زیادی در این بازار معامله می‌کنند از جمله نهادها و سازمان‌های دولتی، بانک‌ها، سرمایه‌گذاران بزرگ و... . البته که خرده‌فروشان زیادی نیز وجود دارند که در این بازار معامله می‌کنند.

در این بازار همه چیز به صورت آنلاین خرید و فروش می‌شود و چیز فیزیکی وجود ندارد! خرید ارز را مثل خرید سهم یک شرکت در کشور خود تصور کنید. مثلا خرید سهام شرکت نفت.

مثال واقعی نیز مثل این است که ین ژاپن را خریداری می‌کنید، در واقع یک سهم در اقتصاد ژاپن خریداری کرده‌اید و پیش‌بینی می‌کنید که با گذشت زمان اقتصاد این کشور بهتر می‌شود و انتظار می‌رود که از این سهم سود کسب کنید.

نماد ارزها از سه حرف تشکیل شده‌اند که دو حرف اول نشان دهنده نام کشور و حرف سوم نشان دهنده ارز آن کشور است. به عنوان مثال CAD را در نظر بگیرید. CA مخفف کشور کانادا و D نشان دهنده ارز دلار است.

ارزها به صورت جفت ارز معامله می‌شوند.

خرید فروش در فارکس به معنای خرید همزمان یک ارز و فروش ارز دیگری است. ارزها از طریق بروکر یا دلال به صورت جفتی معامله می‌شود. در ادامه چند جفت ارز اصلی در بازار فارکس را معرفی می‌کنیم:

یورو دلار – EUR/USD

دلار ین – USD/JPY

پوند دلار – GBP/USD

دلار سوئیسی – USD/CHF

به این نکته توجه داشته باشید که دلار بیشترین سهم را در جفت ارزها دارد و در بیشتر معاملات خود از دلار استفاده می‌کنید.

بروکر چیست و چگونه یک بروکر خوب انتخاب کنیم؟

هر بازاری کارگزار یا بروکر خود را دارد و این بروکرها، نهادهای غیربانکی هستند که نقش واسطه بین خریدار و فروشنده هستند و شرایط لازم را برای معامله بین دوطرف مشخص می‌کند.

شما بدون بروکر نمی‌توانید اقدام به معامله کنید و حتما باید در یکی از بروکرها ثبت نام کنید. در ادامه شما را با چند بروکر آشنا می‌کنیم.

بروکر آمارکتس

بروکر آمارکتس بیش از 14 سال سابقه فعالیت دارد و کاربران ایرانی زیادی در این بروکر ثبت نام کرده‌اند. این بروکر سرمایه شما را به میزان 20 هزار یورو بیمه می‌کند. از مهمترین دلایلی که می‌توانید در این بروکر ثبت نام کنید، پشتیبانی بسیار عالی این بروکر برای فارسی زبانان مخصوصا ایرانیان است.

اگر در یک بروکر ثبت نام کنید اما این بروکر به شما پشتیبانی خوب ارائه ندهد، مجبور می‌شوید که خیلی زود بروکر خود را تعویض کنید. این بروکر از طریق چت آنلاین، تماس تلفنی، واتساپ، تلگرام و ایمیل با شما ارتباط خواهد داشت.

ثبت نام در این بروکر بسیار آسان است. تنها مدارکی که برای ثبت نام نیاز دارید، کارت ملی و کارت بانکی می‌باشد. حتما از یک آدرس ایمیل و تلفن همراه معتبر استفاده کنید.

برداشت و واریز وجه در این بروکر هم به صورت ریالی و هم از طریق مختلف از جمله وب‌مانی، پرفکت‌مانی و ارز دیجیتال مثل تتر انجام می‌شود. اگر به صورت ریالی قصد شارژ حساب خود دارید با پشتیبان این بروکر در ارتباط باشید.

برای افتتاح حساب در بروکر آمارکتس گزینه‌های متفاوتی پیش روی شماست. از بین سه حساب استاندارد، فیکس و ecn می‌توانید یکی را انتخاب کنید. پیشنهاد تیم پارسی فارکس افتتاح حساب از نوع استاندارد می‌باشد زیر اکثر تریدرها از این نوع حساب استفاده می‌کنند. حداقل شارژ حساب در بروکر آمارکتس 100 دلار است.

از مزایای این بروکر دارا بودن سیستم کپی تریدینگ می‌باشد.

سیستم کپی تریدینگ به این صورت عمل می‌کند که دقیقا معامله یک تریدر حرفه‌ای برای شما کپی می‌شود و عینا در تمامی نقاط که آن شخص وارد معامله شده است برای شما نیز ثبت می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره کپی تریدینگ چیست و آموزش کپی تریدینگ عبارت «کپی تریدینگ چیست پارسی فارکس» را در گوگل جستجو کنید.

تیم پارسی فارکس دارای سیستم کپی تریدینگ به نام Parsifx_vip می‌باشد که می‌توانید حساب خود را به آن متصل کنید و فقط منتظر باشید که سود هر معامله‌ای در حساب شما واریز شود.

روبو فارکس

روبوفارکس کار خود را در سال 2009 میلادی شروع کرد. همانند دیگر بروکرهای دیگر این بروکر دارای پشتیبانی از زبان فارسی را دارد و اجازه واریز و برداشت را به صورت ریالی و غیر ریالی فراهم کرده است.

البته مشکلاتی در شارژ ریالی وجود دارد که این بروکر فقط به زیرمجموعه‌های خود این خدمت را ارائه می‌دهد. و همچنین سایت روبوفارکس دارای زبان فارسی نیست. در بروزرسانی‌های اخیر، این بروکر نام کشور ایران را از لیست خود حذف کرده است اما کماکان به ایرانیان سرویس می‌دهند.

اکثر بروکرها در زمان ثبت نام به شما مقداری بونوس رایگان ارائه می‌دهند تا بتوانید پس از شارژ حساب خود از آن استفاده کنید.

این بروکر دارای 5 نوع حساب است که برای افتتاح حساب آن باید حداقل 10 دلار پرداخت کنید.

بروکر آلپاری

بروکر آلپاری یکی از قدیمی‌های بازار فارکس است و از سال 1998 کار خود را شروع کرده است. ارای پنج نوع حساب است و کمترین میزان شارژ حساب از 10 دلار شروع می‌شود. این بروکر پشتیبانی خوبی تا به الان به ایرانیان داده است و پشتیبانی آن برای فارسی زبانان فراهم شده است. این بروکر همانند بروکر آمارکتس دارای سیستم کپی تریدینگ نیز می‌باشد.

از معایب این بروکر می‌توانیم از عدم وجود رگوله معتبر اروپایی و اسپرد و کمیسیون بالا در برخی از معاملات نام برد.

نتیجه گیری نهایی

همیشه قبل از اینکه وارد بازار فارکس شوید آموزش‌های مورد نیاز را ببیند و با چشمی باز وارد این بازار شوید. این بازار جدا بر اینکه می‌تواند بسیار پرسود باشد، می‌تواند جیب شما را یک شبه خالی کند. برای ورد به فارکس بعد از کسب آموزش و سپس کسب تجربه کافی در این زمینه، توصیه می‌کنیم با حساب‌های دمو کار خود را شروع کنید و در کنار آن روانشناسی بازار و مدیریت ریسک را نیز سرلوحه کار خود قرار دهید.

برای خواندن آموزش‌های بیشتر می‌توانید از سایت پارسی فارکس دیدن کنید و آموزش اندیکاتورهای معروف فارکس را مشاهده کنید.

 

برچسب ها: رپورتاژ ، فارکس ، درآمد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Rek

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رپورتاژ فارکس درآمد بازار فارکس شارژ حساب کار خود ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نفت ایران چقدر است؟

خبرگزاری فارس در مطلبی مدعی شد که تخفیف نفت ایران کمتر از ده درصد است.

این خبرگزاری نوشت: درحالی یکی از نماینده‌های سابق مجلس ادعا کرده ایران نفت خودش را به حراج گذاشته است که حتی رسانه‌های غربی نیز به کاهش رقم تخفیف و در نتیجه افزایش درآمد‌های نفتی ایران اذعان کرده‌اند.

«ما نفت نمی‌فروشیم بلکه مال دزدی را به حراج گذاشته‌ایم»، این اظهارنظر غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده سابق مجلس و البته ردصلاحیت شده در دوره فعلی است که در روز‌های گذشته در فضای مجازی به خصوص در رسانه‌های فارسی‌زبان وایرال شده است.

وی در توجیه ادعای خود ادامه می‌دهد که بعد از جنگ اوکراین و اعمال سقف قیمت ۶۰ دلاری برای صادرات نفت روسیه، روس‌ها نفت خود را زیر قیمت ۶۰ دلار می‌فروشند و برای نفت ایران این قیمت پایین‌تر است.

اما آنچه این فارغ‌التحصیل رشته عمران در گرایش خاک در تحلیل بازار جهانی نفت توجه نکرده؛ این است که سیاست سقف قیمتی غرب در مقابله با روسیه کاملا شکست خورده به طوری که در رسانه‌ها و موسسات غربی نیز بار‌ها به این موضوع اذعان شده است.

اذعان موسسات غربی به شکست سقف قیمت ۶۰ دلار

به عنوان مثال خبرگزاری رویترز در ماه مارس سال جاری میلادی در گزارشی تیتر می‌زند: «فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند» و می‌نویسد که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است، رقمی که البته در ماه سپتامبر به حدود ۸۴ دلار رسید. در واقع فقط اگر قیمت جهانی نفت کاهش یابد، اروپایی‌ها می‌توانند خوش‌شانس باشند.

همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

این اتفاق درحالی رقم می‌خورد که هند نسبت به چین در همراهی بیشتری با سیاست‌های تحریمی غرب قرار دارد، دو کشوری که در شرق آسیا اکنون جایگزین بازار نفت روسیه در اروپا شده‌اند.

همچنین رویترز با استناد به گزارش بانک مرکزی روسیه اشاره می‌کند که روس‌ها تقریبا همه نفت خود را بالاتر از سقف قیمت فروخته‌اند و اعمال سقف قیمت تنها باعث شده که نفتکش‌های بیشتری به ناوگان سایه روسیه بپیوندند.

تخفیف نفت ایران چقدر است؟

اما در کنار اذعان همه موسسات خارجی بر ناکارآمدی سیاست سقف قیمت، باید توجه داشت که در حال حاضر مقصد اصلی صادرات نفت ایران پالایشگاه‌های خصوصی چین است و عمده فروش نفت روسیه از اروپا به هند تغییر پیدا کرده و در بازار چین نیز روس‌ها در بازار رسمی پالایشگاه‌های دولتی این کشور حضور دارند، در نتیجه رقابت ایران و روسیه به دلیل تفکیک بازار‌ها به حداقل ممکن رسیده است.

هر چند در شرایط تحریم و به دلیل ایجاد ریسک، هزینه صادرات نفت ایران در قالب تخفیف بیشتر می‌شود، اما این رقم به هیج وجه به معنای حراج نیست، به گونه‌ای که حتی خبرگزاری رویترز نیز در یک عقب‌نشینی منطقی، رقم تخفیف هر بشکه نفت ایران را در حدود ۵.۵ الی ۶.۵ دلار و حتی در برخی معاملات به میزان ۴.۵ تخمین می‌زند.

با توجه به قیمت ۸۳ دلاری نفت ایران، این میزان تخفیف کمتر از ۱۰ درصد و حتی نزدیک ۵ درصد از بهای نفت کشور می‌باشد که در شرایط بازار امری طبیعی است کمااینکه کشور‌های غیرتحریمی نیز در برهه‌هایی حاضر به ارائه تخفیف برای افزایش فروش و درآمدزایی نفتی شده‌اند.

درآمد ۳۶ میلیارد دلاری ایران از فروش نفت

نکته جالب اینکه این نماینده اسبق مجلس ادعا می‌کند که درآمد سالانه نفت ایران ۲۲ میلیارد دلار است درحالیکه این رقم باید بیش از ۴۰ میلیارد دلار باشد. البته کافی است که به آمار گمرک ایران مراجعه کنیم که بر مبنای آن درآمد نفتی کشور در سال ۱۴۰۲ معادل ۳۵ میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار بوده است. ظاهرا آقای نماینده سابق علاوه بر مراجع خارجی، حتی آمار داخلی را نیز به درستی بررسی نمی‌کند.

طبیعتا وقتی مستندات قوی ادعای نماینده سابق را درباره فروش نفت رد می‌کند، همراهی با وزیر سابق نفت بیژن زنگنه در یکی از اجلاس‌های اوپک نمی‌تواند برای مخاطبان جهت پذیرش حرف قانع‌کننده نیست.

هر چند همین نشست و برخاست‌های سیاسی است که می‌تواند بر موضع‌گیری‌ها اثر بگذارد و یا شاید این نماینده سابق وضعیت صادرات نفت در دولت قبل را به دوران حاضر تعمیم داده است.

دیگر خبرها

  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]