Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در گزارشی رسمی که متن اولیه آن ۱۶ ژوئن (۲۶ خردادماه) منتشر شده است، وضعیت حقوق بشر در ایران را مورد انتقاد قرار داد.

 وی در گزارش خود خواستار انجام تحقیقاتی مستقل درباره ادعاها مبنی بر سرکوب اعتراضات و شکنجه در بازداشتگاه‌های ایران شده است.

گوترش همچنین از جمهوری اسلامی ایران خواسته است تا با گزارشگران ویژه حقوق بشر این سازمان همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی‌که مقامات کشورمان بارها تاکید کرده‌اند که گزارشات حقوق بشری علیه ایران بر مبنای شواهد ساختگی و غیر مستند تهیه می‌شود، رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با انتشار یک توئیت از عملکرد کارشناسان سازمان ملل، به‌ویژه گزارشگر حقوق بشر در ایران قدردانی کرد.

کد خبر 684094 منبع: ایسنا برچسب‌ها آنتونیو گوترش سازمان ملل حقوق بشر سازمان ملل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آنتونیو گوترش سازمان ملل حقوق بشر سازمان ملل سازمان ملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند

مارتین گریفیث معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه گفت که بسته شدن گذرگاه رفح موجب کشته شدن افراد بیشتر و مهاجرت اجباری تعداد بیشتری از ساکنان خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مارتین گریفیث» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفت که دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه رفح و تهاجم زمینی در این شهر منجر به مرگ تعداد بیشتری از ساکنان و مهاجرت اجباری خواهد شد.

به نوشته الجزیره، او گفت که بسته شدن گذرگاه رفح مانع ورود سوخت و مواد غذایی و پزشکی شده و ورود کمک‌ها و کارمندان سازمان ملل به غزه را مختل می‌کند.

رسانه عبری زبان هدف بعدی ارتش اسرائیل در رفح را اعلام کردحمدان: عملیات رفح برای ارتش اسرائیل «پیک نیک» نخواهد بود

گریفیث افزود: تیم‌های ما همچنان در رفح، جایی که بیش از یک میلیون نفر از جمله 600 هزار کودک در آن به سر می‌برند، حضور دارند.

او همچنین در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «درگیری در غزه در مقطع حساس دیگری قرار دارد. تصمیماتی که امروزه گرفته می‌شود و پیامدهای آن در رنج بشر، در نسلی که از ما می‌آید به یادگار خواهد ماند؛ برای سرزنش آنها آماده باشیم».

مواضع این مقام سازمان ملل پیش از این موجب خشم مقامات صهیونیستی شده بود؛ او در بهمن سال گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود که حماس یک سازمان تروریستی نیست، بلکه یک جنبش سیاسی است. این سخن او با حملات شدید تل آویو همراه شد.

از سوی دیگر یورش زمینی ارتش اشغالگر به رفح و ورود تانک‌های اسرائیلی به گذرگاه رفح با واکنش بسیاری از کشورها مواجه شده است؛ در این میان دانشگاه الازهر مصر نیز در بیانیه‌ای به شدت تهاجم تانک‌های ارتش اشغالگر به گذرگاه رفح را محکوم کرد. در بیانیه الازهر آمده است که این تهاجم یک جنایت جنگی همه جانبه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند
  • «گوترش»درباره تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابرازنگرانی بسنده کرد
  • «گوترش» از تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابراز نگرانی بسنده کرد
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • پیشنهادات امیرعبداللهیان به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی جنایات اسرائیل را مستندسازی کند