Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پزشک پوست و مو درباره بیماری آبله میمونی عنوان کرد: این بیماری اولین بار در سال ۱۹۵۸ در یک مرکز تحقیقاتی که میمون‌ها را نگهداری می‌کرد، دیده شد و به همین دلیل نام ان را هم آبله میمونی گذاشتند. در سال ۱۹۷۰ نیز در جمهوری دمکراتیک کنگو ثبت شد.

به گزارش عصرخبر، دکتر مونا شبیری افزود: این بیماری بیشتر در آفریقا دیده می‌شود و افرادی که به آفریقا سفر داشته و یا حیواناتی از آن منطقه وارد کرده‌اند، باعث شیوع آن به بقیه نقاط جهان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شبیری درباره علائم آبله میمونی گفت: تب، سردرد، درد عضلانی، کمردرد، تورم غدد لنفاوی، لرز و احساس ضعف از علائم این بیماری است. یک تا سه روز و گاهی طولانی‌تر بعد از بروز تب بیمار دچار علائم پوستی می‌شود که اغلب از صورت شروع شده و به بقیه بدن گسترش پیدا می‌کند. در نتیجه آن ضایعات عدس مانند و پر از آب روی پوست ایجاد می‌شود که برطرف شدن آن نیز بین ۲ تا ۴ هفته زمان می‌برد.

این پزشک درباره راه‌های انتقال این بیماری بیان کرد: آبله میمونی قابل انتقال از مادر به جنین است و می‌تواند از طریق خراش حیوان آلوده منتقل شود. همچنین از طریق تماس مستقیم با مایعات یا زخم‌های روی بدن فرد مبتلا، لباس و ملحفه او و رفتار جنسی پرخطر می‌تواند به انسان دیگر سرایت کند.

وی درباره تفاوت بین آبله و آبله میمونی گفت: آبله میمونی با تورم غدد لنفاوی همراه بوده و دوره کمون آن ۷ تا ۱۴ روز است که می‌تواند بین ۵ تا ۲۱ روز نیز طول بکشد.

وی ادامه داد: تشخیص این بیماری با تست pcr انجام می‌شود. این بیماری دستگاه تنفسی، مغز، دستگاه گوارشی، چشم و دستگاه جنسی را آلوده می‌کند. سالمندان، کودکان، افرادی که سطح ایمنی پایین دارند، بیماران مبتلا به سرطان و خانم‌های باردار، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

این پزشک یادآور شد: رعایت نکات بهداشتی همواره برای پیش‌گیری از ابتلا به بیماری‌ها راه‌گشا است. درباره بیماری آبله میمونی نیز به استفاده از دستکش، ماسک، شستن دست‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی سابق توصیه می شود.

تماشاخانه قهرمانان را در ایران خانه نشین می‌کنند، در خارج از ایران روی دست می‌برند/ ۸۹ روزه‌ها چرا دو سال جنگیدند؟ (فیلم) ببینید| مهارتی عجیب در شکار/ سوسکی که موقع شکار چراغ‌هایش را خاموش می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی