Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید محمد اسلامی» امروز (شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه سازوکار تحریم صنعت پتروشیمی نسبت به سال ۱۳۹۷ تغییر خاصی نکرده است، افزود: فارغ از اینکه نام شرکت‌های حقوقی و یا اشخاص حقیقی در لیست تحریم باشد و یا نباشد، صنعت پتروشیمی ایران تحریم است زیرا باید از روش‌های غیرمتعارف برای صادرات و فروش محصولات پتروشیمی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام لیست جدید تحریم تاثیری در صادرات پتروشیمی نخواهد داشت

مدیرعامل پتروشیمی مهر تاکید کرد: تمام مجتمع‌های پتروشیمی ایران باید در ساختار تحریم عمل کنند و اعلام لیست جدید تحریم تاثیری در صادرات نخواهد داشت.

وی ادامه داد: با وجود آنکه خروج آمریکا از برجام و تحریم صنعت پتروشیمی ایران مشکلاتی ایجاد کرده، اما صادرات پتروشیمی ایران در این سال‌ها ادامه داشته است.

اسلامی به مشکلات مربوط به نقل‌وانتقال بانکی در صادرات محصولات پتروشیمی نیز اشاره کرد و گفت: با این حال، صنعت پتروشیمی، بیشترین نقش را در تامین منابع ارزی در شرایط تحریم داشته است.

به گفته اسلامی، اعلام تحریم چند فرد حقیقی و حقوقی در این شرایط مسئله نمایشی است و اضافه کردن برخی اسامی حقوقی و حقیقی به لیست تحریم صنعت پتروشیمی، ابزار نمایشی است تا فشار روانی را بیشتر کند.

سازوکار صادراتی شرکت‌های پتروشیمی مبتنی بر شرایط تحریم است

وی با اشاره به اینکه سازوکار صادراتی شرکت‌های پتروشیمی مبتنی بر شرایط تحریم است، افزود: صادرکنندگان ایرانی به‌اندازه متخصصان این صنعت، ساختار تحریم را می‌شناسند و در این زمینه برای صادرات محصولات پتروشیمی استفاده می‌کنند.

مدیرعامل پتروشیمی مهر ادامه داد: پیش از این نیز شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس که دومین شرکت بزرگ تولیدی پتروشیمی خاورمیانه است را تحریم کردند با این حال صادرات این شرکت نیز ادامه دارد.

اسلامی با بیان اینکه سیاست‌گذاری صادراتی در صنعت پتروشیمی ۲ مؤلفه دارد، گفت: مؤلفه اول توان تولید داخلی و نیاز کشور به محصولات پتروشیمی است و دومین مؤلفه حاشیه سود است.

وی تاکید کرد: ایران استراتژی صادرات ایران در صنعت پتروشیمی متاثر از تحریم نیست و سیاست‌های صادراتی را در نظر می‌گیرد. این تحریم‌ها بیشتر جنبه سیاسی دارد و متاثر از به نتیجه نرسیدن مذاکرات است.

به گزارش ایرنا، دولت دموکرات جو بایدن که خود به شکست سیاست‌های فشار حداکثری آمریکا علیه ایران بارها معترف بوده، در اقدام جدید ضد ایرانی دیگری به‌رغم سردادن شعار دیپلماسی در قبال تهران، تحریم‌هایی را علیه صنعت پتروشیمی ایران اعمال کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا شبکه‌ای از تولیدکنندگان پتروشیمی ایرانی و همچنین شرکت‌های پوششی در چین و امارات که از شرکت پتروشیمی تریلیانس و شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران حمایت می‌کنند، تحریم کرد. 

بر اساس ادعای  وزارت خزانه‌داری آمریکا، این شرکت‌ها نقش موثری در دلالی فروش محصولات پتروشیمی ایران در خارج از این کشور دارند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شد: این شبکه به انجام معاملات بین‌المللی و دور زدن تحریم‌های ایران کمک می‌کند و از فروش محصولات پتروشیمی ایران به مشتریان در چین و سایر منطقه شرق آسیا حمایت می‌کند.

برچسب‌ها برجام پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی وزارت خزانه داری آمریکا ایالات متحده آمریکا خاورمیانه خلیج فارس صنایع پتروشیمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی برجام پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی وزارت خزانه داری آمریکا ایالات متحده آمریکا خاورمیانه خلیج فارس صنایع پتروشیمی وزارت خزانه داری آمریکا صنعت پتروشیمی ایران محصولات پتروشیمی تحریم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه