Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@03:20:10 GMT

برنامه تحولی بخش کشاورزی یزد در ۶ محور آماده اجرا است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۳۲۱۸

برنامه تحولی بخش کشاورزی یزد در ۶ محور آماده اجرا است

وکیلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه تحولی بخش کشاورزی استان یزد در ۶محور و براساس واقعیتهای موجود در استان به صورت کاملا عملیاتی و اجرایی تنظیم شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از یزدرسا، ابوالفضل وکیلی ظهر امروز به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به اینکه برنامه های توسعه ای بخش کشاورزی استان در ۶محور و درقالب برنامه جامع یزد نوین تنظیم شده اظهار داشت:سند تحول بخش کشاورزی استان از مدتها قبل اقدامات مطالعاتی آن انجام که با دستور استاندار با جدیت بیشتر پیگیری شد و خوشبختانه در حال حاضر این سند کاملا اجرایی و عملیاتی و براساس واقعیت های موجود استان تنظیم و اماده اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از مهمترین محورهای این سند تحولی در بخش کشاورزی استان ایجاد زنجیره پرورش شتر در استان است که با توجه به اینکه این حیوان به عنوان دام ۲۰۲۵جهان معرفی و در زمینه های مختلف می توان از این حیوان کم توقع بهره برداری کرد امیدواریم بتوانیم با توجه به موقعیت استان زنجیره پرورش این حیوان را ایجاد کرد.

وکیلی محور دوم تحول کشاورزی استان را ایجاد زنجیره ماهی تیلاپیلا در آب های غیر متعارف ذکر و خاطرنشان کرد: با توجه به منابع فراوان آب شور در استان خووشبختانه در سالهای اخیر پرورش این نوع ماهی در استان افزایش داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه حدود نیمی از تولید ماهی تیلاپیلای کشور در استان یزد تولید می شود ابراز داشت: پرورش این نوع ماهی با توجه به اقلیم استان می تواند به عنوان یک منبع اقتصادی کاملا مناسب برای کشاورزان استان در نظر گرفته شود.

وی ایجاد پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی را نیز محور سوم برنامه تحول کشاورزی استان ذکر و تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر پایانه صادراتی ویژه ای که محل نگهداری و سردخانه و... در یک مکان مشخص موجود باشد در سطح استان نداریم که با توجه به رایزنی های انجام شده دو نقطه در شهرستانهای اشکذر و یزد شناسایی شده و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور بحث ترانزیت کالاهای کشاورزی استان از طریق خود استان یزد انجام شود.

وکیلی تولید نشا و نهال های اصلاح شده را نیز یکی دیگر از محورهای تحول کشاورزی استان ذکر و اظهار داشت: امیدواریم با توجه به اقداماتی که در این حوزه در حال انجام است در سالهای آینده به تولید۲میلیارد نشا و نهال سبزیجات در سطح استان برسیم که از لحاظ اقتصادی دارای سودخوبی است.

وی در ادامه به ایجاد شهرک های گلخانه ای مدرن در سطح استان اشاره و خاطرنشان کرد: استان یزد در زمینه تولید محصولات گلخانه ای و سطح زیر کشت در سطح کشور دارای رتبه های برتراست اما متاسفانه بسیاری سازه های این گلخانه ها قدیمی است.

وکیلی  توسعه گردشگری بخش کشاورزی استان را محور ششم برنامه تحولی بخش کشاورزی استان ذکر و ابراز داشت: در این زمینه تفاهم نامه هایی با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان منعقد  و امیدواریم این بخش نیز فعال تا کشاورزان و مردم مناطق استان بتوانند از این زمینه بهره مند شوند.

وکیلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در ادامه  نداشتن وابستگی به واردات با هدف تامین خوراک دام و نهاده‌های کشاورزی را یکی از اهداف جاری این سازمان بیان و خاطرنشان کرد: با اقدماتی که انجام شده توانایی تولید ۲۰الی۳۰درصد تولید علوفه استان را در داخل استان داریم که این اقدام با کمک شرکت های دانش بنیان انجام شده که امیدواریم اثرات این شرکت ها در بخش های مختلف کشاورزی استان جاری شود.

انتهای پیام/ک

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کشاورزی استان یزد بخش کشاورزی استان جهاد کشاورزی برنامه تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود اسدی توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

وی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

اسدی با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، ادامه داد: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان می‌گوید: انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

وی اضافه کرد: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • انجام ۵ عملیات پلیسی در استان سمنان/ طرح امنیت محله محور اجرا شد
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • احتمال ریزش سنگ در محور‌های هراز و چالوس