Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@01:09:56 GMT

همکاری مازندران و فنلاند در مدیریت آب و پسماند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۴۴۹۰

همکاری مازندران و فنلاند در مدیریت آب و پسماند

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، بعد از ظهر امروز دیدار سفیر فنلاند با مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در محل اداره کل محیط زیست استان انجام شد.

در این دیدار بحث دو طرف در زمینه استفاده از تجربیات کشور فنلاند در مدیریت آب، تبدیل پسماند به انرژی‌های نوین به ویژه برق بوده است.

مدیرکل محیط زیست مازندران ضمن معرفی کشور و حساسیت‌های زیست محیطی در این منطقه، اظهار کرد: ایران کشوری است که پیشینه فرهنگی بالایی دارد و بنا به اهمیت محیط زیست در دین اسلام و کتاب آسمانی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و صیانت از محیط زیست مورد تاکید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطالله کاویان با اشاره به اینکه در ایران به دلیل ارزش بالای محیط زیست این حوزه در قالب مناطق چهارگانه (پارک ملی، اثر طبیعی ملی و پناهگاهی، حیات وحش و مناطق حفاظت شده) مدیریت می‌شود، افزود: جغرافیای ایران سبب شد تا زیست بوم‌های متنوعی شامل ۱۰ هزار گونه منحصر بفرد و یک هزار و ۱۰۰ گونه جانوری داشته باشد.

او به همکاری راه و شهرسازی با تجربیات نوین فنلاند اشاره کرد و افزود: این همکاری الگوی مناسبی برای ادامه کار با سازمان حفاظت محیط زیست می‌تواند باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ضمن ارائه اطلاعات تخصصی در مورد استان به سفیر فنلاند (کاری کاهیلوئوتو) گفت: مازندران از لحاظ جمعیت هفتیمن و از نظر مساحت هجدهمین استان کشور است؛ این استان از تراکم جمعیت بالایی برخوردار است.

به گفته کاویان، نتیجه تراکم جمعیت بالای مازندران در دهه‌های اخیر توسعه سکونتگاه‌ها، راه‌های ارتباطی، صنایع، خدمات و افزایش آلاینده‌ها بوده که سبب تخریب جنگل، دریا و کوه‌ها شده است.

این مسوول توجه به حفاظت از محیطزیست را از برنامه‌های مدون سازمان در عرصه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: آموزش و فرهنگ سازی در صیانت از محیط زیست از برنامه‌های اولویت‌دار استان مازندران بوده است.

کاویان یکی از مشکلات زیست محیطی استان مازندران را بحث پسماند و مدیریت و تبدیل آن به انرژی پایدار دانست و افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران خواستار استفاده از تجربیات کشور فنلاند در مدیریت پساب و تبدیل آن به انرژی‌های نوین، مدیریت برنامه‌های آبی و تالاب‌ها است.

*علاقمندی فنلاند به محیط زیست دریای خزر 

«کاری کاهیلوئوتو» سفیر فنلاند نیز در این دیدار با اشاره به اینکه مطلع هستم که برنامه سازمان ملل در گیلان و مازندران در خصوص آب و پسماند است، اظهار کرد: کشور فنلاند به محیط زیست دریای خزر علاقمند است؛ فنلاند تجربیات خوبی در زمینه مدیریت آب و تبدیل پسماند به انرژی‌های نوین دارد.

سفیر فنلاند از همکاری سازمانی این کشور با راه و شهرسازی ایران اشاره کرد و گفت: فنلاند در مدیریت آب بسیار قوی است البته تحقیقات و مطالعات زیادی در خصوص طبیعت، پسماند، آب و مدیریت منابع آب داشته است.

کاری کاهیلوئوتو در با بیان اینکه مجموعه آب یکی از بخش‌های مهم در کشور فنلاند محسوب می‌شود، تصریح کرد: فنلاند مطالعات زیادی را در مجموعه دریای خزر داشته است حتی می‌تواند کمک حال و مشاور شما در زمینه توسعه آب و تبدیل پسماند به انرژی باشد زیرا سابقه زیادی در این بخش دارد.

سفیر فنلاند ضمن ابراز علاقه برای همکاری مشترک با حفاظت محیط زیست مازندران در زمینه استفاده از انرژی‌های نو در مدیریت آب و پسماند، خاطرنشان کرد: برای ما مهم است بدانیم شما به تجربیات ما نیازمند هستید یا خیر.

کاری کاهیلوئوتو این دیدار را گام نخست برای همکاری‌های مشترک دانست و ادامه داد: دریای خزر یکی از نقاط مورد علاقه کشور فنلاند است در زمینه مدیریت آب و تبدیل پساب به انرژی می‌توانیم به شما نسخه الکتونیکی ارائه دهیم.

سفیر فنلاند در پاسخ به سوال مدیرکل محیط زیست مازندران مبنی بر اینکه در تبدیل پسماند به انرژی و محصولات آن به چه روشی خواهد بود، خاطرنشان کرد: بنده فرد متخصصی در این خصوص نیستم؛ سوالات شما را به طرف‌های تخصصی می‌دهم و پاسخ را برای شما ارسال می‌کنم؛ ما علاقمندیم در همکاری دو جانبه موضوع آب را پیگیری کنیم.

انتهای پیام/۸۶۰۰۶/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: اداره کل محیط زیست مازندران محیط زیست دریای خزر حفاظت محیط زیست مازندران تبدیل پسماند به انرژی فنلاند در مدیریت مدیریت آب کشور فنلاند سفیر فنلاند مدیریت آب دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد