Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پروین و برخی دیگر از پیشکسوتان فوتبال ایران پیشنهادهایی برای آماده‌سازی تیم ملی ارائه می‌دهند که با فوتبال روز دنیا همخوانی ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، هر چه زمان آغاز جام‌جهانی قطر نزدیک‌تر می‌شود نگرانی‌ها در خصوص روند آماده‌سازی تیم ملی فوتبال هم افزایش پیدا می‌کند. این نگرانی‌ها پس از شکست مقابل تیم دوم الجزایر بیشتر شد و بسیاری از منتقدان معتقدند که تیم ملی با چنین شرایطی در جام‌جهانی باید به دنبال کمتر گل خوردن باشد و شانسی برای صعود از گروهش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع ادامه سرمربیگری اسکوچیچ در تیم ملی را با اما و اگرهایی روبه‌رو کرده است.

با بازگشت تیم ملی از اردوی قطر حرف‌ و حدیث‌هایی در خصوص احتمال برکناری اسکوچیچ از سرمربیگری این تیم مطرح شد و صحبت‌های میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال این شائبه‌ها را بیشتر کرد. وی در واکنش به احتمال برکناری اسکوچیچ گفت: «نه تنها من بلکه هر فردی که در این کشور زندگی می‌کند منافع ملی را ارزشمندتر از منافع فردی می‌داند.» هر چند وی شایعه مذاکره با کی‌روش را رد کرد؛ اما قطعا تغییر سرمربی آن هم در فاصله ۶ ماه مانده تا جام‌جهانی نمی‌تواند راهکار منطقی و عقلانی قلمداد شود.

برای موفقیت در یک تورنمنت مهم بهترین مربیان دنیا هم به ماه‌ها زمان نیاز دارند. اگر در دوره پیشین جام‌جهانی، تیم ملی توانست ۴ امتیاز کسب کند تنها به این خاطر بود که کی‌روش فرصت کافی داشته تا تفکراتش را در این تیم پیاده کند. ضمن اینکه در حال حاضر مهمترین مشکل تیم ملی، نبود حریفان قدرتمند برای انجام بازی‌های تدارکاتی است. مشکلی که به واسطه بدعهدی کانادایی‌ها و البته بی‌برنامگی فدراسیون فوتبال به وجود آمد و باعث شد تیم ملی تا به امروز تنها یک بازی تدارکاتی که آن هم مقابل تیم دوم الجزایر بود برگزار کند.

این روزها هر کدام از پیشکسوتان برای نجات تیم ملی فوتبال راهکار و پیشنهادی ارائه می‌دهد. عجیب‌ترین این راهکارها به پیشنهادهای علی پروین و جلال چراغپور بازمی‌گردد. این مربیان سابق در مصاحبه‌های خود پیشنهادهایی برای آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ارائه داده‌اند که نه منطقی هستند و نه با فوتبال روز دنیا همخوانی دارند. علی‌پروین عنوان می‌کند که به خاطر تیم ملی، لیگ را تعطیل کنید. نظیر چنین پیشنهادی را در دهه شصت و هفتاد فوتبال کشور می شد دید. مثل همان دورانی که پرسپولیس به بهانه تیم ملی از لیگ کنار کشید. عجیب اینکه پروین به این نکته توجه نکرده که شاکله اصلی تیم ملی را بازیکنان لژیونر تشکیل داده‌اند و تعطیلی لیگ هم فایده‌ای برای تیم ملی نخواهد داشت.

جلال چراغپور هم پیشنهادی ارائه کرده که دست کمی از پیشنهاد علی پروین ندارد. وی اعتقاد دارد تیم ملی فوتبال باید در یک تورنمنت چند جانبه داخلی با تیم‌های لیگ برتری استقلال، پرسپولیس، سپاهان و فولاد بازی کند. در زمان سرمربیگری مایلی‌کهن در تیم ملی، این تیم به مصاف تیم‌هایی همچون سایپا و پاس می‌رفت و همان زمان هم این مسئله عقلانی به نظر نمی رسید.

اینگونه پیشنهادات در شرایطی ارائه شد که پروین و سایر پیشکسوتان از سرمایه‌های فوتبال کشور هستند؛ اما باید بپذیرند فوتبال با تغییرات زیادی همراه بوده و دیگر نمی‌توان با تفکرات ۴۰ سال پیش برای آن تصمیم‌گیری کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جلال چراغپور ، تیم ملی فوتبال ، علی پروین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جلال چراغپور تیم ملی فوتبال علی پروین تیم ملی فوتبال علی پروین جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باید مثل دارو تجویز شود

ایسنا/ایلام عضو هئیت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیافتد.

دکتر «افشین مقدسی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مزایای مثبت شرکت در ورزش و فعالیت بدنی، کالج پزشکی ورزشی آمریکا ( ACSM ) و انجمن پزشکی آمریکا به همراه چند دانشکده علوم ورزشی، در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۰۷، دست به خلق یک ابتکار جدید با عنوان «ورزش دارو است» زدند که هدف آن تجویز نسخه ورزشی از سوی پزشکان به عنوان بخشی استاندارد از الگوی درمان و پیشگیری از بیماری در جهت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: این گروه از پزشکان و متخصصان علوم ورزشی از آن زمان تلاش دارند تا یک تحولی را در سیستم پزشکی و یک پل ارتباطی بین باشگاه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و مطب پزشکان ایجاد کنند و مربیان ورزشی را وارد تیم‌های درمانی کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها از پزشکان خواسته‌اند تا در کنار نسخه‌ها و روش‌های دارویی برای درمان، نسخه‌های ورزشی را نیز تجویز کنند و بیماران با پیروی از نسخه‌ها و دستورات پزشکان به باشگاه‌های ورزشی مراجعه نمایند.

این استادیار حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیفتد تا بیماران پس از دریافت نسخه ورزشی پزشک، به باشگاه ورزشی مراجعه و آن را به مربی ورزش بدهند.

وی ادامه داد: یک سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ اولین کنگره جهانی «ورزش دارو است" برگزار شد و در این کنگره طرح به صورت جهانی اعلام شد. از آن زمان تا کنون این طرح به بیش از ۴۰ کشور در قاره‌های مختلف گسترش یافته است. در ایران، تقریباً هیچ اقدام مؤثری در این خصوص صورت نگرفته است و از بسیاری از کشورها عقب هستیم. در حالی که آمار بیماری‌های غیر واگیر از قبیل بیماری‌های قلبی- عروقی، تنفسی، دیابت، سرطان، سکته‌های قلبی و مغزی، مالتیپل اسکلروزیس، آلزایمر، چاقی و ... روز به روز در کشور ما در حال اضافه شدن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: بدون شک اجرای ملی طرح «ورزش دارو است» در ایران می تواند به پیشگیری از این بیماری‌ها و بهبود سلامت افراد جامعه کمک زیادی کند و از بار وارده بر سیستم درمان کشور بکاهد. واقعاً با داشتن بسیاری از شواهد علمی، زمان آن فرا رسیده است که پزشکان و متخصصین علوم ورزشی کشورمان با هم، همراهی و هم‌افزایی کنند تا بیماران و همه افراد جامعه قرص ورزش خود را دریافت و آن را به درستی مصرف کنند.

مقدسی تصریح کرد: بدون شک، ورزش یک دارو است و حتی با توجه به مزایای بیشماری که دارد اگر بگوییم که ورزش فراتر از دارو هم هست گزاف نگفته ایم. تصور کنید اگر قرصی وجود داشت که تمامی مزایای تأیید شده‌ای که ورزش برای سلامتی دارد را یکجا داشت، آیا همه‌ی تلاش خودمان را برای دستیابی به این داروی شگفت انگیز بکار گرفته‌ایم؟! پس نظام پزشکی و همه دست اندرکارانی که در امر ورزش فعال هستند باید یک جنگ تمام عیار را علیه کم تحرکی اعلام کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام در پایان گفت: تأکید می‌کنم که حرکت بیشتر و نشستن کمتر مزایای زیادی برای سلامتی دارد و تقریباً به نفع همه است. امیدوارم روزی فرا رسد که ورزش جزیی از فرهنگ و کارهای روزمره همه ایرانیان باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • اگر نتیجه نگرفتیم فوتبال خوبی ارائه کردیم
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • لامبورگینی اوروس؛ نسخه منصوری (عکس)
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴