Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@02:58:29 GMT

اروپایی‌ها با تحریم انرژی روسیه دست به «خودکشی» زدند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۴۵۸۲

اروپایی‌ها با تحریم انرژی روسیه دست به «خودکشی» زدند

رئیس شرکت روسنفت تاکید کرد کشورهای اروپایی با دستور آمریکا دست به تحریم انرژی روسیه زدند، اما این کار خودکشی اروپا حساب می‌شود.

به گزارش مشرق، ایگور سچین، رئیس شرکت روسنفت تاکید کرد اروپا با اعمال تحریم‌ها علیه روسیه در زمینه انرژی دست به خودکشی می‌زند و استقلال و رقابت خود را در برابر آمریکا از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش ریانووستی سچین در مصاحبه‌ای در حاشیه مجمع بین المللی اقتصاد پترزبورگ گفت: در نتیجه تحریم‌های ضد روسیه، اروپا برای همیشه ذهنیت و فرصت‌های خود برای تبدیل شدن به یک قطب سیاسی و یا یک قطب اقتصادی رقیب و جایگزین برای آمریکا را از دست داده است.

بیشتر بخوانید:

انتقال گاز روسیه به فرانسه قطع شد

رئیس این غول انرژی روسی معتقد است که اروپا با کنار گذاشتن نفت و گاز روسیه به گران‌ترین منطقه انرژی جهان تبدیل شده و رقابت پذیری آن را تضعیف می‌کند. او این اقدام اروپا را خودکشی خوانده و اعلام کرد خودکشی انرژی از سوی اروپا عواقب بلندمدتی خواهد داشت. جهان در حال حاضر شاهد کاهش پتانسیل اقتصادی آن، از دست دادن رقابت پذیری و زیان مستقیم برای سرمایه گذاران در اروپا است.

شایان ذکر است حمله روسیه به اوکراین، تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا و اروپا علیه این کشور از عوامل مهمی محسوب می‌شوند که قیمت انرژی در جهان را افزایش داده‌اند زیرا روسیه از جمله صادرکنندگان بزرگ نفت در جهان است.

نفت کالایی است که در بازارهای جهانی معامله می‌شود. آمریکا هرگز مقادیر قابل توجهی نفت از روسیه وارد نکرده است، اما اروپا به طور سنتی به روسیه وابسته بوده است. تصمیم اخیر اتحادیه اروپا برای ممنوعیت ورود نفت از روسیه موجب افزایش قیمت نفت در سطح جهانی شده است.

چندی پیش قیمت هر بشکه نفت خام به بیش از ۱۲۰ دلار در هر بشکه بسته شد. این رقم در ماه گذشته کمتر از ۱۰۰ دلار در هر بشکه بود. گلدمن ساکس اخیرا پیش بینی کرد میانگین قیمت هر بشکه نفت خام برنت بین ماه‌های ژوئیه تا سپتامبر، ۱۴۰ دلار در هر بشکه خواهد بود.

در همین حال اوپک و متحدانش، تولید نفت خود را به شدت کاهش داده اند، زیرا تقاضا برای نفت در ماه‌های اولیه شیوع همه گیری کاهش یافت و بسیاری از مشاغل در جهان تعطیل شدند. برخی از کشورهای تولیدکننده نفت در تلاش برای افزایش قیمت، تولید خود را کاهش دادند. این در حالی است که ظرفیت تولید و پالایش نفت آمریکا هنوز به طور کامل به سطح قبل از همه گیری نرسیده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت روسیه جنگ روسیه اوکراین تحریم روسیه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود