Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای ایزدی گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین نقش عشایر در ۸ سال دفاع مقدس کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور با حضور خانواده معظم و معزز شهدا از سراسر کشور از ۲۹ الی ۳۱ خرداد ماه سال جاری بر اساس شعار کنگره و رویکرد‌های فرهنگی، محرومیت‌زدایی، خدمات رسانی، امدادی بهداشتی و تقویت وحدت اقوام برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اولین شب شعر شهدای ایل در یکشنبه ۲۹ خردادماه در فرهنگسرای شهرکرد ساعت ۱۶:۳۰ با حضور شعرای حماسی از سراسر کشور، مسئولین کشوری و استانی برگزار می‌شود و دومین برنامه این کنگره برگزاری اولین یادواره ملی شهدای مدافع حرم عشایر کشور است که بیش از ۷۴ شهید عشایر در دفاع از حرم اهل بیت (ع) تقدیم شده است که این برنامه نیز در فرهنگسرای شهرکرد برگزار می‌شود.

 سه شنبه ۳۱ خردادماه ساعت ۸ صبح در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهرکرد با حضور بیش از ده هزار نفر از خانواده معظم شهدای سراسر کشور و مردم استان، ویژه برنامه‌های فرهنگی را خواهیم داشت، غرفه‌هایی هم از جامعه بزرگ عشایری سراسر کشور در مصلی برپا شده که صنایع دستی و تولیدات عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود.

 بیش از دو هزار نفر میهمان خارج از استان خواهیم داشت، جامعه عشایری کسانی هستند که زندگی آنان بر پایه کوچ باشد و ساختار زندگی آن‌ها قومی و قبیله‌ای است و در واقع معاش عشایران بر اساس دامپروری و دامداری است.

با توجه به اینکه شعار کنگره بر اساس خدمت رسانی است، بیش از هزاران خدمت در مناطق عشایری استان در زمینه‌های فرهنگی، محرومیت زدایی، خدمات رسانی، امدادی بهداشتی و تقویت وحدت اقوام صورت گرفته است.

در زمینه فرهنگی برگزاری یادواره‌ها و آبروی محله، جشنوار‌ها و بازی‌های بومی محلی، برگزاری بیش از صد‌ها نشست جهاد تبیین، برگزاری کارگاه‌های سبک ایرانی اسلامی، مسابقات و ورزش‌های بومی و محلی از جمله اقداماتی بود که در کل مناطق عشایری از سال گذشته تاکنون صورت گرفت و همچنان نیز ادامه دارد.

 در بخش خدمات رسانی و محرومیت زدایی اقداماتی از جمله احداث کانال‌های آبرسانی و تعمیر و مرمت آن‌ها، تعمیر آبشخور احشام صورت گرفت. اخیرا هم بیش از ۲۱۰ هزار خدمت در بخش دامپزشکی از جمله آموزش، واکسناسیون، درمان و سم پاشی در مناطق عشایری انجام شد.

بیش از ۴۰۰ جهیزیه بین نوعروسان عشایر و کسانی که مشکلات اقتصادی داشتند توزیع شد و بیش از ۴۰ واحد مسکونی در مناطق عشایری استان از سال گذشه تا به امروز احداث شد که یا فاقد مسکن و یا غیرایمن بودند و ده‌ها پنل برقی در اختیار عشایر قرار گرفت.

در زمینه امدادی بهداشتی اقداماتی بسیار ارزنده‌ای انجام شد، در واقع چندین مرحله اعزام اکیپ پزشکی متخصص قلب، اطفال، روانپزشک، پرستار و ... انجام شد و همچنین واکسیناسیون عشایران پوشش داده شد.

 در شهرستان لردگان با کمک هلال احمر فردی که در حال از دست دادن بینایی خود بود با هزینه بیش از ۵۰۰ میلیون تومان بینایی خود را به دست آورد و به ده‌ها بیمار دیگر در بحث چشم پزشکی کمک شد. با حضور اکیپ‌های دندان پزشکی در شهرستان لردگان بیش از ۵۰۰ خدمت با حضور ۷۰ دندان پزشک، به مدت یک هفته در صعب العبورترین مناطق انجام شد.

در نوروز امسال بیش از ۲۵ هزار لوازم تحریر، کیف، لباس و کفش به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان توسط خیر تهرانی در بین عشایر توزیع شد، توزیع هزاران متر موکت در بین خانواده‌های عشایری و ایزوگام خانه‌های آنان اتفاقات خوبی افتاده است.

بیشتر بخوانید

چراغی که با وصیت‌نامه یک شهید روشن شد

با اجرای کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور خدمات به عشایر تمام نمی‌شود، در واقع همچنان خدمات به عشایر در بخش‌های مختلف فرهنگی، درمان، محرومیت‌زدایی و ... ادامه دارد و یک دستور کاری برای سپاه ناحیه عشایری است تا مشکلات مرتفع شوند.

 این کنگره با رویکرد فرهنگی، محرومیت زدایی و خدمات‌رسانی، همچنین اهداف امدادی بهداشتی و تقویت وحدت اقوام برای نخستین‌بار برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنگره شهدا عشایر کشور امدادی بهداشتی محرومیت زدایی مناطق عشایری خدمات رسانی سراسر کشور انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: حدود ۴۷۵۰ خانوار از پنج طایفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام وارد ییلاقات سمیرم شدند.

علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: استان فارس یکی از مسیرهای اصلی کوچ عشایر به شهرستان سمیرم است.

وی افزود: حدود چهار هزار و ۷۵۰ خانوار از پنج طائفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام از استان‌های فارس، کهکیلویه و بویر احمد، بوشهر و خوزستان وارد ییلاقات سمیرم شدند.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم تصریح کرد: حدود ۲۵ درصد تولیدات گوشت قرمز را عشایر تولید می‌کنند که صنایع دستی، لبنیات و محصولات دیگر را در فصل حضور در شهرستان سمیرم تأمین می‌کنند.

وی عنوان کرد: عشایر شهرستان بدلیل شرایط سخت خشکسالی در مناطق قشلاقی محبور به کوچ زودهنگام به ییلاق شدند و کوچ در شرایط فعلی هزینه زیادی به عشایر تحمیل می کند.

رحیمی خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات کوچ عشایر، میان بندها توسط شرکت‌های دولتی و خصوصی، کشاورزان روستایی و واگذاری های بی‌رویه مراتع و اراضی ملی، احداث جاده های زیاد و … است که اشغال شده و امکان اتراق راحت و چند روزه را غیر ممکن نموده است.

وی با اشاره به هزینه حمل خودرویی بسیار بالا تصریح کرد: گاهی کوچ زودهنگام و با سرعت بیشتر اجتناب‌ناپذیر است و در سال جاری نیز نظر به ورود عشایر به شهرستان اداره امور عشایر سمیرم با حمایت اداره کل امور عشایر اصفهان و با راه اندازی ناوگان آبرسانی سیار و شروع عملیات تیغ زنی راه‌های عشایری در حد امکان سعی در تأمین امکانات حداقلی برای خانوارها و دام عشایر نموده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: برنامه‌ریزی برای شروع پروژه‌های عمرانی در مناطق عشایری، هماهنگی با دستگاه‌های امدادی، بهداشت و درمان، حمایتی و همینطور دامپزشکی برای کمک به جامعه عشایری از اقدامات دیگر اداره امور عشایر سمیرم بوده است.

به گزارش ایمنا، عشایر قشقایی شهرستان سمیرم از ۴۵۵ هزار هکتار اراضی این شهرستان جهت تعلیف دام‌هایشان استفاده می‌کنند و با هم اکنون با ۴۷۵۰ خانوار عشایری و ۶۰۰ هزار رأس دام سبک وارد شهرستان سمیرم شدند.

کد خبر 749315

دیگر خبرها

  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان