Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان "دومین همایش ملی سالانه کانسارهای ایران" پس از چند سال وقفه به دلیل شیوع و همه‌گیری کروناویروس، ۱۵ و ۱۶ تیرماه امسال در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می‌شود

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام کرد: دومین همایش ملی سالانه کانسارهای ایران" با موضوع کانسارهای سرب-روی و فلزات همراه در ایران"  برگزار خوهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ، شناسایی و استخراج سنگ و مواد معدنی تاریخچه‌ای به عمر بشر دارد و شاید در دوران پیش از تاریخ، دانش چندانی برای هر ماده معدنی و نحوه استخراج آن در دسترس نبود، اما با گذر زمان شناسایی، اکتشاف، استخراج و فرآوری به دانشی تبدیل شد که همواره با چالش‌ها و دروازه‌های جدیدی پیش رو بوده است.

این همایش به منظور گسترش دانش فنی متخصصین و پژوهشگران حوزه معدن و زمین‌شناسی برگزار می شود و در آن با برگزاری سلسله کنفرانس‌ها، کارگاه‌های آموزشی، میزگردها و... به بررسی چالش‌های پیش رو و تبادل علمی، تجربی و مسیرهای جدید در این حوزه پرداخته می‌شود .

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود بااشاره به برپایی اولین همایش ملی سالانه کانسارهای ایران با موضوع "گوهرسنگ‌های ایران" در بهمن‎ماه ۱۳۹۸ در "دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام کرد: متاسفانه به دلیل شیوع بیماری همه گیر گسترده کووید-۱۹ در سرتاسر جهان و لزوم رعایت نکات بهداشتی، فاصله اجتماعی و عدم تجمع افراد، زمان برگزاری دومین دوره همایش به تعویق افتاد و در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ امکان برگزاری همایش میسر نشد.

"دومین همایش ملی سالانه کانسارهای ایران" در تاریخ ۱۵ و ۱۶ تیرماه ۱۴۰۱ با موضوع کانسارهای سرب-روی و فلزات همراه در ایران" و با حضور فرهیختگان، صاحب نظران، اساتید، دانشجویان و... در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد

بنا به اعلام دبیرخانه این همایش علمی،  زمین شناسی، اکتشاف، استخراج، فرآوری، محیط زیست، بازاریابی و تجارت جهانی از محورهای این همایش هستند.

 همچون دوره های گذشته کارگاه های آموزشی و کاربردی و نمایشگاه صنایع معدنی همزمان با برگزاری همایش تشکیل خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ همایش ملی سالانه کانسارهای ایران پس از چهار دوره کارگاه آموزشی، به منظور بهره‎مندی بیشتر از تجربیات متخصصین معدن و علوم زمین "مجموعه کارگاه‎های آموزشی متالوژنی ایران" به "همایش سالانه کانسارهای ایران (پی‎جویی و اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی)" ارتقا یافته و این همایش هر ساله، به یک نوع ماده معدنی می‌پردازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود همایش علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، دکتر مسعود بیننده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این همایش در سطح ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، در تاریخ ١٩ اردیبهشت ماه در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد. 

وی گفت: پژوهشکده‌ی کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشگاه کردستان برگزار کند.

بیننده افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و ۴ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد. 

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود. 

بیننده در ادامه با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی بیان داشت: میرزا احمد داواشی(۱۳۵۹-۱۲۷۹ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است. 

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی اظهار داشت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویی‌اش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است. 

وی تصریح کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولا به همان نام خوش‌آوی خودش یعنی احمد که یکی از نامهای مبارک پیامبر اسلام(ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.  

دکتر بیننده مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در ادامه بیان کرد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه‌ی مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم آید. 

وی در پایان عنوان کرد: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌‌ی وسیعتر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست‌جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه‌ و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • هلال احمر ایران ۱۰۲ ساله شد
  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • برپایی همایش واقع‌گروی معرفتی در فلسفه اسلامی و چالش‌های پیش‌رو
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود