Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@13:51:15 GMT

نسخه‌های دهه شصتی پروین و رفقا برای نجات تیم ملی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۵۴۳۳

نسخه‌های دهه شصتی پروین و رفقا برای نجات تیم ملی

به گزارش قدس آنلاین، هر چه زمان آغاز جام‌جهانی قطر نزدیک‌تر می‌شود نگرانی‌ها در خصوص روند آماده‌سازی تیم ملی فوتبال هم افزایش پیدا می‌کند. این نگرانی‌ها پس از شکست مقابل تیم دوم الجزایر بیشتر شد و بسیاری از منتقدان معتقدند که تیم ملی با چنین شرایطی در جام‌جهانی باید به دنبال کمتر گل خوردن باشد و شانسی برای صعود از گروهش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع ادامه سرمربیگری اسکوچیچ در تیم ملی را با اما و اگرهایی روبه‌رو کرده است.

با بازگشت تیم ملی از اردوی قطر حرف‌ و حدیث‌هایی در خصوص احتمال برکناری اسکوچیچ از سرمربیگری این تیم مطرح شد و صحبت‌های میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال این شائبه‌ها را بیشتر کرد. وی در واکنش به احتمال برکناری اسکوچیچ گفت: «نه تنها من بلکه هر فردی که در این کشور زندگی می‌کند منافع ملی را ارزشمندتر از منافع فردی می‌داند.» هر چند وی شایعه مذاکره با کی‌روش را رد کرد؛ اما قطعا تغییر سرمربی آن هم در فاصله ۶ ماه مانده تا جام‌جهانی نمی‌تواند راهکار منطقی و عقلانی قلمداد شود.

برای موفقیت در یک تورنمنت مهم بهترین مربیان دنیا هم به ماه‌ها زمان نیاز دارند. اگر در دوره پیشین جام‌جهانی، تیم ملی توانست ۴ امتیاز کسب کند تنها به این خاطر بود که کی‌روش فرصت کافی داشته تا تفکراتش را در این تیم پیاده کند. ضمن اینکه در حال حاضر مهمترین مشکل تیم ملی، نبود حریفان قدرتمند برای انجام بازی‌های تدارکاتی است. مشکلی که به واسطه بدعهدی کانادایی‌ها و البته بی‌برنامگی فدراسیون فوتبال به وجود آمد و باعث شد تیم ملی تا به امروز تنها یک بازی تدارکاتی که آن هم مقابل تیم دوم الجزایر بود برگزار کند.

این روزها هر کدام از پیشکسوتان برای نجات تیم ملی فوتبال راهکار و پیشنهادی ارائه می‌دهد. عجیب‌ترین این راهکارها به پیشنهادهای علی پروین و جلال چراغپور بازمی‌گردد. این مربیان سابق در مصاحبه‌های خود پیشنهادهایی برای آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ارائه داده‌اند که نه منطقی هستند و نه با فوتبال روز دنیا همخوانی دارند. علی‌پروین عنوان می‌کند که به خاطر تیم ملی، لیگ را تعطیل کنید. نظیر چنین پیشنهادی را در دهه شصت و هفتاد فوتبال کشور می شد دید. مثل همان دورانی که پرسپولیس به بهانه تیم ملی از لیگ کنار کشید. عجیب اینکه پروین به این نکته توجه نکرده که شاکله اصلی تیم ملی را بازیکنان لژیونر تشکیل داده‌اند و تعطیلی لیگ هم فایده‌ای برای تیم ملی نخواهد داشت.

جلال چراغپور هم پیشنهادی ارائه کرده که دست کمی از پیشنهاد علی پروین ندارد. وی اعتقاد دارد تیم ملی فوتبال باید در یک تورنمنت چند جانبه داخلی با تیم‌های لیگ برتری استقلال، پرسپولیس، سپاهان و فولاد بازی کند. در زمان سرمربیگری مایلی‌کهن در تیم ملی، این تیم به مصاف تیم‌هایی همچون سایپا و پاس می‌رفت و همان زمان هم این مسئله عقلانی به نظر نمی رسید.

اینگونه پیشنهادات در شرایطی ارائه شد که پروین و سایر پیشکسوتان از سرمایه‌های فوتبال کشور هستند؛ اما باید بپذیرند فوتبال با تغییرات زیادی همراه بوده و دیگر نمی‌توان با تفکرات ۴۰ سال پیش برای آن تصمیم‌گیری کرد.

منبع:ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علی پروین فوتبال تیم ملی فوتبال جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)

عصر ایران - کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت های لوکس، نسخه ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" (Who Cares Edition) شناخته می شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال 1956 معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته های جامعه علمی طراحی شده و می تواند در برابر میدان های مغناطیسی تا 1000 گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده 904ال ساخته می شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت 18200 دلاری را یدک می کشیدند.

 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ام ‌بی اند اف ؛ 550 هزار دلار برای یکی از متفاوت ترین ساعت های جهان (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • واکنش فریدون زندی پس از شنیدن نام علی پروین (فیلم)
  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)
  • (ویدئو) روایت جالب فریدون زندی از مشکل داشتن علی پروین با او
  • (ویدئو) واکنش فریدون زندی پس از شنیدن نام علی پروین
  • خودرو ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • ذوب آهن یک بازی تماشایی ارائه کرد
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود