Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی از افزایش ۱۴ درصدی پرونده‌ها در دستگاه قضائی استان طی سال گذشته خبر داد.

عباس داریوش، امروز شنبه ۲۸ خرداد در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری طبس با اشاره به دستور مقام معظم رهبری بر کاهش جمعیت کیفری افزود: بر اساس دستور ایشان قضات سعی کنند برای افرادی که نیازی به مجازات حبس ندارند حکم حبس را صادر نکنند و تا جایی که امکان دارد در این زمینه گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در حال حاضر افزایش و بحران ورود پرونده به دستگاه قضا نگران کننده است ادامه داد: از تمام متولیان امر در نظم عمومی جامعه خواهشمندیم در جهت پیشگیری از وقوع جرم وظایف قانونی خود را انجام دهند.

به گفته وی در صورتی که در پیشگیری از وقوع جرم کوتاهی شود هرساله شاهد افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی پرونده به دستگاه قضا هستیم که امر خطرناکی است.

وی در این مراسم با تاکید بر اینکه نگاه‌های سیاسی، مذهبی، قومی و قبیله‌ای در امر قضا امر پسندیده‌ای نیست گفت: در بحث قضاوت قاضی باید آنچه مدنظر دارد بر اساس قانون باشد بنابراین این نگاه‌ها باعث می‌شود قاضی و دادگاه از دادرسی منصفانه دور باشند.

داریوش با بیان اینکه در بحث صدور رأی توسط قضات باید قاضی به حقیقتی روشن دست پیدا کند و رأی صادره بر اساس مستندات کامل باشد افزود: البته قضات هم انسان هستند و در برخی موارد ممکن است اشتباهاتی صورت گیرد که در این صورت باید شجاعت داشته و اشتباه خود را قبول کنند.

معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی به شکل‌گیری سند تحول و تعالی در قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: این سند در راستای از بین بردن نواقص و مشکلات تدوین شده است که باید به صورت دسته جمعی توسط تمام نهادهای نظارتی اجرا شود.

به گفته وی ۸۰ دستور در راستای اجرای این سند در ۷ مأموریت اساسی توسط رئیس قوه قضائیه کشور صادر شده است که خراسان جنوبی هم سایر دیگر استان‌ها با تشکیل کارگروه‌ها و کمیته بر اساس دستورات رئیس کل در اجرای این سند گام‌های خوبی را برداشته است.

وی نیاز به افزایش اعتماد عمومی به نظام و دستگاه‌ها بویژه قوه قضائیه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سند تحول و تعالی است، افزود: اجرای حق و عدالت و رضایت‌مندی و تکریم ارباب رجوع از اهداف مهم این سند است.

داریوش در مورد رسیدگی به دعاوی در دادگاه‌های استان گفت: تمام قضات مکلف‌اند به دعاوی ارجاع شده رسیدگی کنند و در این رسیدگی‌ها بر حفظ کرامت انسانی پایبند باشند.

به گفته وی در دستگاه قضائی سامانه سنجش پیش بینی شده است که به صورت هوشمند عملکرد دادگاه و قضات را پایان هر سال ارزیابی و میزان رضایت‌مندی جامعه را مشخص می‌کند.

معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی از ورود ۵۸ هزار و ۳۵۷ پرونده به دادگستری‌های استان در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲۶ هزار و ۳ پرونده وارد شوراهای حل اختلاف استان شده است که این امر نشان می‌دهد یک سوم بار دعاوی پرونده‌ها را شوراهای حل اختلاف بر عهده دارند.

عباس داریوش از افزایش ۱۴ درصدی ورود پرونده‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد و افزود: بیش از ۴۶ هزار پرونده در دادگاه‌های آنلاین و به صورت الکترونیک رسیدگی شده است و ۴۷ هزار و ۹۸۸ پرونده در استان به صورت تمام الکترونیک بررسی شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پرونده قضایی خراسان جنوبی پرونده ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

حمید جهانشاهی، امروز ۸ اردیبهشت به رسانه‌ها گفت: طی سال های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست ها، راهبردها و برنامه های های عملیاتی کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این خصوص می توان به سیاست های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره وری کشور و قوانین پنج ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی(برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)تدوین و توسط معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

جهانشاهی تصریح کرد: در همین راستا، با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح می باشد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیل گر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره ور استان به عنوان یک چرخه نظام مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره وری را در اولویت کاری قرار داد .  

این مقام مسئول در ادامه افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه ای استان، (1) افزایش بهره وری آب (2) ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح (3) اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی (4) افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای (5) افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه ها و اهداف ارتقای بهره وری، تشکیل کمیته های بهره وری دستگاه های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره وری کشور، از مهم ترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه های ارتقای بهره وری استان است.

به گفته ی جهانشاهی برنامه ارتقای بهره وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست آقای قناعت استاندار محترم برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره وری ایران به استان ابلاغ گردید. 
وی گفت: بر اساس این ابلاغیه کلیه دستگاه های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارسال کنند.

این مقام مسئول افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد