Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر حاج‌رضایی اعتقاد دارد برکناری یا ابقای اسکوچیچ تا جام جهانی، دردی از مشکلات فوتبال ایران دوا نمی‌کند. او همچنین بر این باور است که کی‌روش و برانکو به ایران نمی‌آیند.

امیر حاج‌رضایی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره وضعیت تیم ملی فوتبال ایران و شکست این تیم مقابل الجزایر که باعث افزایش موج انتقادها از دراگان اسکوچیچ شده که در گذشته مورد حمایت او بود و عملکردش را قابل قبول می‌دانست گفت: من به صورت فردی به فوتبال ایران نگاه نمی‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرض کنید سرمربی کنونی را تغییر دهند. در فوتبالی که ساختار، تجهیزات و ساختمان ندارد، طبعا تغییر سرمربی نمی‌تواند پیشرفتی به دنبال داشته باشد. طی ۱۵ سال اخیر گفتم، مدیران مختلفی در فوتبال بودند و هر گاه به جام جهانی رفتیم، فکر کردند فوتبال ما هیچ مشکلی ندارد. من ترجیح می‌دادم به جام جهانی نمی‌رفتیم اما همه چیزمان رها نمی‌شد و برای فوتبال کاری می‌کردیم.

با تغییر اسکوچیچ، صاحب سازمان و تشکیلات نمی‌شویم

وی ادامه داد: ما تنها کشوری در آسیا هستیم که سیستم VAR نداریم و ورزشگاه ملی ما شماره گذاری نشده است. نمی‌خواهم قصه بگویم. اعتقادم این است که اگر تصور جامعه این است که تغییر سرمربی و آوردن یک مربی اسم و رسم‌دار و خیلی قوی، فوتبال ایران را درست می‌کند، این کار را بکنند. این کار بلامانع است و من هم هیچ حساسیتی ندارم. اگر می خواهند اسکوچیچ تغییر دهند یا ابقا کنند، بلامانع است. من هیچ حساسیتی ندارم اما می خواهم بگویم آدرس اشتباه می‌دهیم. با تغییر یک فرد، صاحب سازمان و تشکیلات نمی‌شویم.

فوتبال ما پول دارد اما وارد کانال آلوده می‌شود

این کارشناس فوتبال با اشاره به عزل شهاب‌الدین عزیزی خادم گفت: در طول دهه‌های زندگی خودم، هرگز سابقه نداشته یک رئیس فدراسیون را عزل کنند. من درستی یا نادرستی این کار را نمی‌دانم. زمانی که اسکوچیچ به عنوان سرمربی انتخاب شد، رئیس فدراسیون نداشتیم. در حال حاضر هم رئیس فدراسیون نداریم. این مساله نشان‌دهنده ضعف در سیستم مدیریتی است. به طور کلی می‌خواهم بگویم که ما مدیریت، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری نداریم. پول هست اما وارد کانال آلوده می‌شود. وقتی عزیزی خادم برکنار می‌شود، صداهایی بلند می‌شود که پاداش‌ها و حقوق‌ها را به کسانی داده‌اند که سر کار نمی‌رفتند یا مبلغی دست رئیس سابق مانده است. این مسائل نمی گذارد فوتبال ایران رشد کند.

حاج‌رضایی با اشاره به مشکلات سیاسی و غیر ورزشی که مانع از رشد فوتبال ایران شده اظهار کرد: ما نمی‌توانیم بازی دوستانه برگزار کنیم. بعد از کانادا، حالا آرژانتین هم با ما بازی نمی‌کند. حالا اگر تصور بر این است که اگر اسکوچیچ برود و کسی را به جای او بیاورند، اوضاع درست می‌شود، پس این کار را بکنند.

اگر اسکوچیچ بماند یا برود، راه به جایی نمی‌بریم

این پیشکسوت فوتبال ایران با تاکید بر اینکه باید عمیق‌تر به مشکلات فوتبال ایران نگاه کرد، تاکید کرد: حرفم این نیست که اسکوچیچ را نگه دارند. اصلا او را کنار بگذارند اما با این کار هم راه به جایی نمی‌بریم.

فوتبال ایران را عاقبت به خیر نمی‌بینم

او در واکنش به اینکه موافقان برکناری اسکوچیچ، دنبال یک راهکار کوتاه مدت برای سازماندهی بهتر تیم ملی هستند و کسی به هدف بلند مدت فکر نمی‌کند گفت: من به این دیدگاه احترام می گذارم. باید در جامعه ما چند صدایی باشد و هر کسی دیدگاه خود را بگوید و از دل این دیدگاه ها به یک نتیجه مطلوب برسیم که برای فوتبال ما مفید باشد. همواره می‌توانیم به موفقیت مقطعی برسیم ولی به پیروزی پایدار نمی‌رسیم. از بس که از کلمه ساختار استفاده کردیم، نخ‌نما شده است. این مسائل، مثنوی هفتاد من کاغذ است. الان فوتبال ایران به گونه‌ای جلو می رود که عاقبت به‌خیری را در آن نمی‌بینم.

حاج‌رضایی یادآور شد: بعد از انتخابات فدراسیون فوتبال در اسفند ۹۹، گفتیم جوانی آمده که می‌خواهد کاری کند اما اتفاقاتی رخ داد که خودتان می‌دانید. شرایط به اینجا منجر شد که ما امروز می‌بینیم از سه شاخصه اصلی فوتبال یعنی سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریت، هیچ کدام را نداریم. شب‌ها که لیگ ملت‌های اروپا و بازی انگلیس و ولز را می‌بینم، می‌فهمم چقدر فاصله داریم. کاری به شکست انگلیس جلوی مجارستان ندارم.  

او درباره خواسته مخالفان اسکوچیچ برای برکناری او و روی کار آمدن کی روش، برانکو یا یک مربی خارجی دیگر گفت: دو نفری که اسم بردید قطعا به ایران نمی‌آیند. چند وقت پیش مطلب کوتاهی از برانکو خواندم که گفت مشکل مالیاتی دارم و به ایران نمی‌آیم. کی‌روش هم که فکر نمی‌کنم به ایران بیاید. بنابراین باید سراغ یک مربی بیکار بروند که او شرایط را فراهم کند. یک بار این دسته گل را به آب دادند و ویلموتس مبلغ زیادی از ما طلب‌کار است. این هیات رئیسه که نصفه و نیمه است. کسانی که خود را زرنگ می‌دانستند، قراردادی با ویلموتس بستند که پدرمان در آمده است.

برکناری اسکوچیچ ضعف‌ها را پنهان نمی‌کند

حاج‌رضایی تصریح کرد: اعتقادم بر این است که اگر اسکوچیچ را تغییر دهیم، تصور نمی‌کنم ضعف‌ها را پنهان کنیم، باید عمیق‌تر نگاه کرد. اگر می‌خواهید توپ را در زمین سرمربی بیندازید، چیزی عاید فوتبال ما نمی‌شود. می توانم بگویم رای من برای ماندن و رفتن اسکوچیچ ممتنع است. آرزوی هواداران این است که از دور اول جام جهانی به مرحله بعد برویم اما آرزوهای من اینطور نیست. آرزوی من این است که صاحب تشکیلات شود. برد و باخت از راه می‌رسد. فوتبال ما از انگلستان و ایتالیا جلوتر که نیست. آیا بعد از حذف ایتالیا، ساختار فوتبال این کشور ویران شد؟ خیر، دوباره معایب را برطرف می‌کنند و باز می‌گردند. اگر با تغییر یک فرد همه لباس عافیت به تن می‌کنند، اسکوچیچ را تغییر دهند.

جوانانی که در فدراسیون هستند، نمی‌توانند کاری کنند

این کارشناس فوتبال گفت: از کلمه امید استفاده می‌کنم و امیدوارم تیم ملی در قطر آبرومند بازی کند و در شأن ما باشد. توصیه من این است که وزات ورزش دخالت کند و نیروی سیاسی، اقتصادی و ورزشی این فدراسیون آشفته و فروپاشیده را جمع کنند و به جام جهانی برویم و به یک شکل آبرومندانه بازی کنیم. چند جوانی که مشغول کار هستند، توان لازم را که برای اینکه برای فوتبال ما کاری کنند، ندارند.

حساسیتی روی نام اسکوچیچ ندارم

حاج رضایی گفت: من حساسیتی روی اسکوچیچ ندارم. از اینکه ما برویم قطر و با وضع بدی حذف شویم، ناراحت می شوم. یادم می‌آید وقتی آلمان با هفت گل عربستان سعودی را شکست داد، برایشان وحشتناک بود. فکر می کنم که الان یک ترمیم کوچک می‌توانند انجام دهند. نمی گویم خدای نکرده مشابه این اتفاق برای ما رخ می‌دهد اما می‌گویم برخی مدیران، چند دهه بودند اما وضع تغییری نکرده و مشکلات بیشتر و بدتر شده و فساد بیشتری را می‌بینیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: فدراسیون فوتبال ، دراگان اسکوچیچ ، تیم ملی فوتبال ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال دراگان اسکوچیچ تیم ملی فوتبال ایران فوتبال ایران جام جهانی فوتبال ما حاج رضایی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای پیروزی به میدان می رویم/فوتبال ایران یا مشکل مهاجم روبرو است
  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل ساز می شود؟
  • آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تغییر زمان یک مسابقه از هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال
  • (ویدئو) روایت جالب فریدون زندی از مشکل داشتن علی پروین با او
  • تغییر زمان دیدار صنعت نفت - مس رفسنجان
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • نبود اسپانسر مشکل اصلی فوتبال مازندران
  • پرسپولیسی ها ما را مسخره کردند | مشکل بازیکن استقلال بود که بی دلیل در زمین ایستاده بود