Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش با کمبود ۲۲۰ هزار نیروی معلم مواجه است، گفت: در سال تحصیلی جدید که همه مدارس حضوری می‌شوند کمبود معلم را احساس خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار در همدان با اشاره به کمبود معلم در کلاس‌های درسی همدان اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته 2 هزار و 6 کلاس درس ‌مدارس همدان بدون معلم بود بنابراین ‌باید تدابیری برای حل این مشکل اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم‌ همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش با کمبود 220 هزار نیروی معلم مواجه است، افزود: در دو سال گذشته به خاطر غیر حضوری بودن مدارس، کمبودها چندان محسوس نبود اما در سال تحصیلی جدید که همه مدارس حضوری می‌شوند کمبود معلم را احساس خواهیم کرد.

فلاحی با اشاره به اینکه فضای آموزشی به اندازه کافی داریم‌ اما معلم نداریم، تصریح کرد: پیشنهاد بنده به مسئولین این است که شیفت مخالف مدارس را در اختیار نیروهای جهادی و ارزشی قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه در استان با کمبود مدارس غیرانتفاعی مواجه هستیم، گفت: اگر نیروهای جهادی واجد شرایط به کارگیری شوند و مجوز تاسیس مدارس غیرانتفاعی را دریافت کنند، بخشی از دانش‌آموزان مدارس دولتی به سمت مدارس غیراتفاعی می‌روند و بار مدارس دولتی کمتر می‌شود.

فلاحی با تاکید بر اینکه مشکل خاصی برای بحث مجوز تاسیس مدارس غیرانتفاعی وجود ندارد، گفت: به مدارس نامه زدیم تا شیفت مخالف را در اختیار ما قرار دهند. استفاده از شیفت مخالف مدارس، علاوه بر اینکه ضوابط را دارد، از نظر اجاره‌بها هم به صرفه است و می‌تواند به عنوان درآمدی برای آموزش و پرورش باشد.

فلاحی افزود: با توجه به شرایط موجود، تنها راه عبور از مشکل کمبود معلم، تاسیس مدارس غیر انتفاعی با کمک نیروهای جهادی است.

743/ش

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش و پرورش سال تحصیلی کمبود معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد