Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد هادی ایمانیه در آیین تجلیل از فعالان بخش اقتصادی، علاج مشکلات بخش کشاورزی را پژوهش‌های کاربردی دانست و گفت: باید به پژوهش‌های کاربردی بها داده شود تا بتوانیم با روش‌های نوین از بحران‌های بخش کشاورزی عبور کنیم.

استاندار فارس گفت: جامعه مدیون فعالان کشاورزی و دامداری است.

نماینده عالی دولت در فارس به خشکسالی‌های اخیر و مقایسه روش‌های کشاورزی طی دهه‌های گذشته اشاره و گفت: با سیری در تغییر الگوی کشت و وضعیت خشکسالی‌های موجود می‌توان دریافت که باید مسیر‌ها تغییر پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس گفت: بودجه‌های سال آینده بخش کشاورزی برای اهدافی نظیر ایجاد گلخانه ها، آبخیزداری، کاهش مصرف آب، اصلاح بذر و ژنتیک گیاهان و حمایت از مراکز تحقیقاتی کشاورزی باشد تا بتوان از بحران آبی که دنیا را فراگرفته است به خوبی عبور کرد.

دکتر ایمانیه با انتقاد از شیوه پژوهش‌ها در مراکز آموزش کشاورزی، گفت: اساتید در مراکز علمی کشاورزی به مسائل کاربردی کمتر می‌پردازند؛ در حالیکه باید به پژوهش‌های کاربردی اهمیت بیشتری بدهیم.

او با تاکید بر تغییر الگوی کشت، گفت: با استفاده از روش‌های نوین در بخش کشاورزی، نیاز کشور به تامین برخی از محصولات خارجی کمتر می‌شود بنابراین باید مسیر کشاورزی تغییر پیدا کند.

نماینده عالی دولت در فارس به استفاده از ماده ۵۶ بانک‌ها برای ایجاد تسهیلات در زمینه آبخیزداری اشاره و از نمایندگان مجلس خواست تا مسیر بودجه و قوانین و دستورالعنل‌های بانک‌ها تغییر پیدا کند.

استاندار فارس گفت: وضعیت واگذاری تسهیلات بانک‌ها شایسته استان و کشور نیست و باید به سمت اشتغال و تولید هدایت شود.

دکتر ایمانیه گفت: اختیار بانک‌ها در استان‌ها محدود بوده و راهی جز تغییر قوانین نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس پژوهش های کاربردی مشکلات بخش کشاورزی پژوهش های کاربردی بخش کشاورزی پژوهش ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

 به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، از مجموع 609 فقره طرح غیرفعال یا راکد شناسایی شده در پایان سال 1401، تعداد 449 فقره طرح طی سال 1402 از طریق تامین مالی به مبلغ 30 هزار و 747 میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی