Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی گفت: در سال تحصیلی گذشته ۲ هزار و ۶ کلاس درس مدارس همدان بدون معلم بود بنابراین باید تدابیری برای حل این مشکل اندیشیده شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سال گذشته به دلیل غیر حضوری بودن مدارس، کمبود‌ها چندان محسوس نبود، اما در سال تحصیلی جدید که همه مدارس حضوری می‌شوند کمبود معلم را احساس خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی گفت: فضای آموزشی به اندازه کافی داریم، اما معلم نداریم و پیشنهاد بنده به مسئولان این است که شیفت مخالف مدارس را در اختیار نیرو‌های جهادی و ارزشی قرار دهند.

آموزش و پرورش در شیفت مخالف مدارس را به نیروهای جهادی دارای شرایط اجاره دهد

او گفت: در استان با کمبود مدارس غیرانتفاعی مواجه هستیم و  اگر نیرو‌های جهادی دارای شرایط به کارگیری شوند و مجوز تاسیس مدارس غیرانتفاعی را دریافت کنند، بخشی از دانش‌آموزان مدارس دولتی به سمت مدارس غیرانتفاعی می‌روند و بار مدارس دولتی کمتر می‌شود.

به گفته نماینده همدان و فامنین در مجلس مشکل خاصی برای بحث مجوز تاسیس مدارس غیرانتفاعی وجود ندارد به مدارس نامه زدیم تا شیفت مخالف را در اختیار ما قرار دهند و استفاده از شیفت مخالف مدارس، علاوه بر اینکه ضوابط را دارد، از نظر اجاره‌بها هم به صرفه است و می‌تواند به عنوان درآمدی برای آموزش و پرورش باشد.

فلاحی گفت: با توجه به شرایط موجود، تنها راه عبور از مشکل کمبود معلم، تاسیس مدارس غیر انتفاعی با کمک نیرو‌های جهادی است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معلم وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی مدارس غیرانتفاعی شیفت مخالف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم

سرهنگ دوم پاسدار علیرضا ایراندوست در نشست خبری امروز ۱۱ اردیبهشت که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی اقدامات شاخص جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود، عنوان کرد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن (ع) اجرا شده و بسیج سازندگی قم معین اجرایی آن در قم بود در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود؛ همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است نیز راه‌اندازی می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم، راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی، سم پاشی محل نگهداری دام‌ها، برگزاری میز‌های خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمون و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه را از دیگر برنامه‌های هفته بسیج سازندگی برشمرد.

وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ گفت: ۹۳ میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم.

ایراندوست با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادی در غرب قم یعنی منطقه پردیسان قرارگاه حضرت معصومه (س) و قرارگاه شهدای جهادگر در شرق استان شامل؛ سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه که به صورت کاملا مردمی فعالیت می‌کنند؛ تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم‌التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت‌های این قرارگاه‌ها است.

وی با اشاره به مرمت ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان در سال گذشته، ادامه داد: یکی از کار‌های ویژه‌ای که امسال از طریق قرارگاه‌های جهادی صورت گرفت مشارکت در غرس درختان بود که در طول هفته روزانه هزار نهال غرس می‌شد و با اعلام فراخوان در روز‌های جمعه هر هفته مردم نیز پای کار آمدند که این فرآیند در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

ایراندوست حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان به همراه خانواده را از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستا‌ها دانست و گفت: در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته و امام جماعت با خانواده خود مستقر شده است.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه‌های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس‌های تقویتی با همکاری گروه‌های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد، اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت فراگیر انجام شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه فعالیت قرارگاه کلاسی نو در هفته بسیج سازندگی آغاز می‌شود، یادآور شد: هدف از این قرارگاه تعمیر و نوسازی مدارس است و اقدامات اجرایی این کار توسط گروه‌های جهادی تخصصی صورت پذیرفته و نظارت و معرفی مدارس به اداره کل نوسازی و توسعه مدارس استان واگذار شده است.

وی ادامه داد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه‌ با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

ایراندوست جشنواره روایت جهاد را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • کمبود معلم در مدارس مازندران نخواهیم داشت
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم