Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تهوهین سخنگوی حزب حاکم هند به پیامبر اکرم (ص) که واکنش‌های شدیدی را به دنبال داشت؛ اتحادیه جهانی علمای مسلمان از سازمان همکاری اسلامی خواست پیشنویس قانونی برای ممنوعیت هتک حرمت مقدسات دینی را جهت ارائه به سازمان ملل و تصویب آن تنظیم کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، اتحادیه جهانی علمای مسلمان پس از حضور در نشست مشورتی در حمایت از پیامبر اکرم (ص) و مخالفت با اهانت به نمادهای اسلام و گفتگو درباره مکانیزم اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با اقدامات برنامه‌ریزی‌شده علیه مسلمانان هند و محدود کردن آنها، در بیانیه‌ای از سازمان همکاری اسلامی خواست، پیشنویس قانونی را جهت ممنوعیت هتک حرمت مقدسات اسلامی و شرائع دیگر ادیان آسمانی تنظیم کرده و آن را برای تصویب به سازمان ملل ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست یاد شده به ریاست علی القره داغی، دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان و با حضور هیات جهانی حمایت از پیامبر اسلام و انجمن‌های علمی برگزار شد.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان از امت اسلامی خواست با تمام مسؤولان وتشکل‌ها و نیروهای خود سنت پیامبر اکرم (ص) را در پیش گرفته و از آن در برابر این کینه‌توزان حمایت کنند چرا که این مساله وظیفه‌ای عمومی برای تمامی افراد در هر جایگاه و قدرتی است.

همچنین در این بیانیه آمده است: شرکت‌کنندگان در این نشست درباره تشکیل هیاتی از علمای برجسته جهت گفتگو با روساء و سران کشورهای اسلامی و طرف‌های با نفوذ جهان و بیان جایگاه پیامبر اکرم (ص) و پیامدهای خطرناک هتک حرمت‌های مکرر به جایگاه ایشان توافق کردند و از سازمان همکاری اسلامی خواستند با برپایی کنفرانسی به وظیفه خود در برابر پیامبر اکرم (ص) عمل کرده و قانونی را برای ممنوعیت هتک حرمت مقدسات دینی تصویب کند.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان در ادامه نیز از موضعگیری‌های مثبت کشورها در حمایت از پیامبر اکرم (ص) تقدیر کرده و از سایر کشورهای اسلامی خواست به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند.

همچنین این اتحادیه اعلام کرد که تمامی موسسه‌های علمی شرکت‌کننده در نشست، حمایت چهره‌ها و نهادهای حقوقی جهان اسلام و نیز اقلیت‌های مسلمان جهان از پیامبر اکرم (ص) و تاکید بر این نکته را خواستار شدند که اهانت به ایشان اهانت به خود انسان است.

در چند روز گذشته اظهارات ضد اسلامی دو تن از اعضای حزب ناسیونالیست هندو "بهاراتیا جاناتا" به رهبری نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند موجب محکومیت‌های گسترده جهانی شد.

حزب بهاراتیا جاناتا "نوپور شارما"، سخنگویش را به خاطر اظهارات توهین‌آمیزش معلق کرد و "ناوین کومار جیندال"، یکی از رهبران این حزب را نیز در همین رابطه اخراج کرد. این افراد به اختلاف‌افکنی دیپلماتیک با چندین کشور مسلمان نیز متهم شده‌اند.

همچنین وزارت خارجه کشورهای قطر، کویت و ایران سفرای هند در خاک خود را احضار کرده و اعتراض رسمی خود به این اظهارات را اعلام کردند.

احمد الطیب، شیخ الازهر مصر نیز در حساب‌های کاربری خود در فیسبوک و توییتر به زبان‌های عربی و هندی اعتراض خود را به این اظهارات ابراز داشته و آنها را محکوم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحادیه جهانی علمای مسلمان اتحادیه جهانی علمای مسلمان اسلامی خواست پیامبر اکرم هتک حرمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه فاش کرد که انتظار می‌رود چندین کشور اتحادیه اروپا تا پایان ماه مه، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

بورل در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض، عربستان سعودی، گفت: ما واقعاً می‌خواهیم کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم.

پیش از این، اسپانیا و ایرلند متعهد شدند که حمایت بین المللی را برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل تضمین کنند، در حالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت که به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین "یک دستاورد برای حماس" است.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن درخواست از جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، تأکید کرد: ما برای دستیابی به حل و فصل سیاسی و تجمیع غزه و کرانه باختری در یک کشور مستقل فلسطین تلاش می‌کنیم.

پس از گذشت ۲۰۵ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۵ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اکرم عفیف: رونالدینیو قطری می‌تواند به اروپا برود
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد