Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رضایی در خصوص دسترسی افراد به نسخه الکترونیکی گفت: دسترسی به نسخه الکترونیک برای شهروندان از ۳ طریق امکان پذیر است، مراجعه به سامانه خدمات شهروندی و مشاهده اطلاعات نسخ، دسترسی از طریق پزشک تجویز کننده و همچنین دریافت نسخه در مرحله نسخه پیچی در داروخانه از راه‌های دسترسی به نسخه الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه با توجه به الکترونیکی شدن خدمات دو انتظار از بیمه‌های تکمیلی وجود دارد افزود: حذف فیزیکی کاغذ برای بهره مندی از خدمات بیمه تکمیلی، که در ماه‌های اولیه اجرای نسخه الکترونیکی این امکان فراهم نبود اما امروز در اکثر بیمه‌های تکمیلی با اتصال به سامانه‌های بیمه‌های پایه فراهم شده است. انتظار دوم این است که همانند بیمه‌های پایه بیمه‌های تکمیلی در بخش سرپایی به صورت تعهدی عمل کنند و شهروندان پس از دریافت خدمت در مرکز ارائه دهنده خدمات وجهی پرداخت نکنند و به صورت ادغام یافته تعهدات بیمه‌های پایه و تکمیلی ارائه شوند.

وی تاکید کرد: البته در بخش بستری بسیاری از بیمه‌های تکمیلی به صورت تعهدی عمل می‌کنند، اما در بخش سرپایی همچنان بحث پرداخت خسارت وجود دارد، لذا امیدواریم این بخش هم به شکل تعهدی عمل شود.

کد خبر 5518115 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی رضایی سازمان بیمه سلامت بیمه تکمیلی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کووید 19 واکسن کرونا آمار کرونا سازمان بیمه سلامت ورزش بهرام عین اللهی سرطان زنان واکسن مغز و اعصاب چشم پزشکی قهوه بیمه های تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL