Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد وزارت خارجه روسیه گفت: کاهش تحریم های ونزوئلا به معنای تغییر ماهیت سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا نیست.

به گزارش ایران اکونومیست، "الکساندر اسکتینین" مدیر اداره آمریکای لاتین وزارت امور خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری تاس خاطرنشان کرد: ما همیشه از لغو تحریم‌ها علیه ونزوئلا حمایت کرده‌ایم و اقدام واشنگتن در لغو تحریم‌ها را حرکت در جهت درست تلقی می‌کنیم اما واقعیت این است که آنها هنوز اساس سیاست خود در قبال کاراکاس را تغییر نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسکو همواره مخالف تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی اعمال شده علیه ونزوئلا بوده، گفت: این تحریم‌های تبعیض‌آمیز نمونه‌ای از مداخله آمریکا در امور داخلی یک کشور دیگر برای تغییر دولت آن بوده است.

نخستین صادرات نفت خام ونزوئلا به اروپا که پیشتر تحت تحریم‌های آمریکا بود، برای نخستین بار در دو سال اخیر در حال انجام است. این محموله ۶۵۰ هزار بشکه‌ای نفت از ونزوئلا توسط شرکت ایتالیایی اِنی به اروپا صادر می‌شود.

وزارت امور خارجه آمریکا در ماه می با ارسال نامه‌هایی به شرکت انی ایتالیا و رپسول اسپانیا اجازه داد تا خرید نفت خام از ونزوئلا را به عنوان راهکاری برای پرداخت میلیاردها دلار بدهی و سود سهام این کشور عضو اوپک از سر بگیرند.

بر اساس داده‌های ارائه شده، نفتکش دوم به نام «پانتاناسا» که توسط شرکت انی اجاره شده است نیز به سمت ونزوئلا در حرکت بوده و انتظار می‌رود دو میلیون بشکه نفت خام رقیق شده نیز توسط این نفتکش به اروپا منتقل شود.

انتظار می‌رود این محموله دوم تا اواخر ماه جاری میلادی توسط شرکت دولتی ونزوئلا به اِنی تحویل داده شود و بر اساس اسناد ارائه شده، بخشی از این محموله به شرکت رپسول اسپانیا فروخته شده و به پالایشگاه‌های کارتاخِنا و بیلبائو تحویل داده خواهد شد.

دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا در ۱۷ می، لغو بخشی از تحریم‌ها علیه ونزوئلا را اعلام کرد و به شرکت‌های نفتی آمریکا و اروپا اجازه داد مذاکرات و فعالیت‌های خود در ونزوئلا را از سر بگیرند.

با این حال، دولت ونزوئلا خواستار لغو همه اقدامات تنبیهی یکجانبه اعمال شده توسط واشنگتن علیه کاراکاس است.

ماه مارس، هیاتی از مقامات ارشد واشنگتن با هیاتی از نمایندگان نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در کاراکاس دیدار و مذاکره کردند. کاهش تحریم های آمریکا و اجازه دادن به شرکت نفتی آمریکایی «شورون» برای فعالیت در میادین نفتی ونزوئلا از جمله مباحث مطرح شده در این دیدار بود.

روابط واشنگتن و کاراکاس بعد از حمایت آمریکا از مخالفان دولت ونزوئلا و تلاش برای سرنگونی دولت «نیکلاس مادورو» به تیرگی گرایید.

بعد از شروع عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ماه فوریه، آمریکا از طریق کاهش تنش ها با ونزوئلا سعی دارد نفت این کشور را جایگزین نفت روسیه کند تا از افزایش بیشتر قیمت ها در بازار انرژی جلوگیری کند.

از زمان شروع جنگ اوکراین، قیمت نفت به بیش از ۱۲۰ دلار افزایش یافته است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا

نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا روز سه‌شنبه ظلم نیروی پلیس آمریکا به دانشجویان جوانی را که در مخالفت با نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تظاهرات می‌کنند، محکوم کرد.

براساس گزارش المیادین، مادورو از جوانان در سراسر جهان خواست تا برای محکوم کردن نسل کشی علیه مردم فلسطین به خیابان‌ها بیایند. رئیس جمهور ونزوئلا تاکید کرد برای جوانان آمریکا احترام مطلق قائل است، زیرا آنها در مبارزه خود برای صلح مستحق احترام هستند. او همچنین توصیف نتانیاهو از آنها به عنوان نازی‌ها را محکوم کرد.

سرعت اعتراض‌ها در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در رد تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار‌های نسل‌کشی علیه غیرنظامیان فلسطینی در این نوار افزایش یافته است.  این در شرایطی است که مدیریت دانشگاه‌ها با فراخوان به پراکندگی تحصن‌ها و اعمال زور در برخی از آن‌ها در تلاش برای سرکوب جنبش‌های دانشجویی هستند.

چند روز پیش، ائتلاف بولیواری برای مردم آمریکای لاتین موسوم به اتحاد آلبا (ALBA) خواستار پاسخگویی رژیم جنایتکار و حامیان آن برای جنایات نسل کشی در فلسطین اشغالی شد. اعضای این اتحادیه حمایت خود را از عضویت فوری فلسطین در سازمان ملل متحد، به عنوان اقدامی عادلانه و ضروری که به حمایت از حقوق مشروع مردم فلسطین کمک می‌کند، ابراز کردند.

شرکت کنندگان همچنین خواستار پاسخگویی و دستگیری اعضای رژیم صهیونیستی و حامیان آن شدند، زیرا آنها مسئول جنایات ارتکابی علیه فلسطینی‌ها مطابق با قوانین بین المللی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه