Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، کمال حیدری در این نامه ضمن تاکید بر نظارت بر اجرای قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و کد بین المللی بازاریابی جانشین شونده ها، آورده است:« همانگونه که استحضار دارید، یکی از اهداف برنامه های سلامت کودکان در راستای اهداف توسعه ششم بهبود درصد تغذیه انحصاری با شیر مادر و تداوم تغذیه با شیر مادر تا دو سالگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور مداخلات مستمر در بهبود شاخص های فوق الذکر در سال های اخیر در سطح جهانی و کشوری انجام شده است.  یکی از اقدامات طراحی شده در این خصوص،  اجرای "کد بین المللی بازاریابی جانشین  شونده ها شیر مادر" می باشد که از مفاد آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- منع تبلیغات شیر مصنوعی و سایر محصولات( مانند بطری، سر پستانک و... ) به طور مستقیم یا غیر مستقیم  توسط شرکت ها در کنگره، سمینار و ...  

- ممنوعیت ورود کارکنان شرکت های تولید و توزیع کننده محصولات ( شیر مصنوعی، بطری، سر پستانک و...) به مراکز ارائه خدمات مادر و شیرخوار( بیمارستان ها، مراکز جامع خدمات سلامت و ...) 

- ممنوعیت دریافت رایگان یا ارزانتر جانشین شونده های شیر مادر و محصولات دیگر.

- منع ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻫﺮ ﻧﻮﻉ ﻫﺪﯾﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ، ﭘﻮﺳﺘﺮ، ﭘﻤﻔﻠﺖ، ﻣﻨﺤﻨﯽ ﺭﺷﺪ، ﺗﻘﻮﯾﻢ، ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ، ﺍﺳﺘﺎﻣﭗ، ﮐﯿﻒ، ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﻭ.... ﮐﻪ ﺟﻨﺒﻪ ﺗﺒﻠﯿﻐﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﯾﺶ ﻫﺎ، ﻣﻄبﻫﺎ، ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ، ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ، ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ، ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺎ، ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ، ﺁﺯﻣﺎﯾﺸگاه‌ها. 

متاسفانه گزارشات اخیر نشان دهنده فعالیت غیر قانونی نمایندگان شرکت‌ها در بیمارستان و سایر مراکز ارائه خدمات به صورت توزیع رایگان شیر مصنوعی و سایر فراورده ها می‌باشد که با قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و مصوبات کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر مغایرت دارد. لذا خواهشمند است دستور فرمایید  معاونت های بهداشت، درمان و غذا و دارو در نظارت های مستمر این موضوع را بررسی و پیگیری نمایند، با هرگونه تخلف در این زمینه  طبق دستورالعمل برخورد شود و نتیجه اقدامات به این معاونت ارسال گردد.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان ها بهداشت درمان شیر خشک تغذیه با شیر مادر شیر مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب
  • لایروبی و رسوب برداری ۲۸۰ هزار مترمکعب از بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه