Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان گفت: مدیران پشت میز نشین نمی‌توانند دردی از کردستان دوا کنند و برای جبران کاستی و عقب ماندگی ها نیازمند کار جهادی هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ اسماعیل زارعی کوشا شنبه شب در نشست با اقشار مختلف مردم و برگزیدگان شهرستان بیجار در سالن سینما آزادی این شهر اظهار داشت: مدیران باید با حضور و لاش شبانه روزی همه همت و وقت خود را صرف توسعه و پیشرفت استان کنند و این امر با مدیرانی که علاقه به پشت میزنشینی دارند قابل تحقق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم بیجار در انتخابات سال گذشته با حضور حماسی و حداکثری برای کردستان افتخار آفریدند و بیش از ۷۰ درصد مشارکت کنندگان به رئیس جمهور منتخب رأی دادند، گفت: امروز ما در مقابله همه مردم مسئول و خادم آنان هستیم و وقتی با بصیرت و آگاهی مردم بیجار روبرو می‌شویم بار مسئولیت خود را سنگین‌تر حس می‌کنیم.

زارعی کوشا اظهار کرد: مردم این دیار دارای فرهنگ و تمدنی بسیار اصیل و دارای هنرمندان و چهره‌های بسیار مؤثر در عرصه‌های گوناگون هستند که وجودشان مایه افتخار و عزت کردستان است.

وی افزود: برای تصمیم گیری و اقدام فرصت‌های زیادی در اختیار نداریم و اگر شناخت عینی از مسائل و مشکلات نداشته باشیم تصمیمات راه به جایی نخواهد برد و بر همین مبنا سفرهای شهرستانی را طراحی و عملی کرده‌ایم.

استاندار کردستان به وفاق و همدلی موجود در شهرستان بیجار نیز اشاره کرد و گفت: ارکان مختلف در این شهرستان با همدلی کامل در کنار هم مشغول خدمت هستند و برای توسعه شهرستان و مردم دلسوزی می‌کنند که بسیار ظرفیت بزرگی برای توسعه شهرستان به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: وظیفه دولت فراهم کردن شرایط برای شکوفایی و پیشرفت متوازن شهرستان بیجار است و با توجه به عمق محرومیت‌ها از صمیم قلب اعتقاد دارم که شهرستان بیجار نیازمند توجه خاص و ویژه است.

زارعی کوشا اضافه کرد: در برخی شاخص‌ها و زیرساخت‌ها شهرستان بیجار به نسبت میانگین استان و کشور در رده‌های بسیار پایین قرار دارد که این مسئله غیرقابل قبول و آزار دهنده است.

استاندار کردستان به سفر آتی رئیس جمهور به کردستان نیز گریزی زد و اعلام داد که در این سفر برای بیجار اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

وی طرح زنجیره فولاد و احداث پتروشیمی بعثت را از جمله طرح‌های تحول آفرین در اقتصاد و اشتعال شهرستان بیجار نام برد و گفت: برای سفر رئیس جمهور پنج طرح پیشران برای استان تعریف شده که عمده آنها متعلق به شهرستان بیجار است.

زارعی کوشا گفت: بزرگترین سرمایه گذاری تاریخ کردستان در پتروشیمی بعثت انجام می‌شود که با اشتعال‌زایی مستقیم برای ۸۰۰ نفر می‌تواند سیمای شهرستان را متحول و در اقتصاد استان اثرگذاری قابل توجهی داشته باشد.

استاندار کردستان شهرستان بیجار را نماد وحدت و وفاق و همدلی در استان دانست و اظهار داشت: هم افزایی و تعامل در این شهرستان در اوج خود قرار دارد و نحو بیان مشکلات و نیازها با زبان بالغانه و در این سطح قابل ستایش و تقدیر است.

زارعی کوشا اذعان کرد: من وظیفه دارم قدم‌های برداشته شده هر شخصیتی را اعلام کنم و در بیان خدمات دیگران نیز کوتاهی نمی‌کنم، چرا که کارهای دیگران را به نام خود سند زدن جای افتخار نیست.

وی به برنامه‌های خود در سفر به شهرستان بیجار در یک روز کاری اشاره کرد و گفت: بازدید از خط انتقال آب از سد سیازاخ به بیجار و یاسوکند حسن آباد و بررسی مشکلات تخصیص آب از سد تالوار برای مردم بخش چنگ الماس از مهم‌ترین این برنامه‌ها بود.

زارعی کوشا ابراز امیدواری کرد: با حسن نظر رئیس جمهور و وزیر نیرو اطمینان دارم که اتفاقات بسیار ارزنده‌ای در بخش تخصیص آب از سد تالوار خواهد افتاد.

وی به تغییر و تحول در زمان جواب استعلامات سرمایه گذاری از دستگاه‌های اجرایی برای سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف نیز اشاره کرد و افزود: از دستگاه اجرایی نمی‌پذیریم که جواب استعلامات را هشت ماه طول دهند، ما مدیری می‌خواهیم که سرمایه گذاران را از فعالیت دلسرد نکند و برای سرمایه گذاران وقت بگذارند.

وی تصریح کرد: ما برای وقت تلف کردن نیامده ایم، بلکه همه همت خود را بکار خواهیم بست تا در حد توان و مقدورات بهترین کارها به نتیجه برسانیم.

در این جلسه نماینده فعالان بخش‌های کشاورزی، اقتصادی هنری و ورزشی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود با استاندار کردستان پرداختند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان بیجار استاندار کردستان شهرستان بیجار زارعی کوشا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: بیجار شهری که بر بلندای بام جای گرفته است و به واسطه کوه‌های سرو قامتی که در دور آن احاطه شده است نعمت‌های خداوند مهربان نیز در آن جاری شده است.

وجود گیاهان دارویی و خوراکی بهاره در این شهرتان رونق زیادی دارد و با شروع فصل بهار کار و کاسبی بسیاری از مردم این دیار رونق می‌یابد.

از گذشته تاکنون بانوان بیجاری هرساله در دو ماه اول فصل بهار نسبت به خرید گیاهان خوراکی به دلیل خاصیت‌های درمانی و دارویی اقدام کرده و حتی برای فصل‌های دیگر سال نیز به روش‌های مختلف نگهداری می‌کنند.

یکی از عادات مردم دیار بیجار گروس که از دیرباز نیز مرسوم بوده است استفاده از گیاهان گوهی به عنوان غذا در فصل بهار است.

در منطقه بیجار بیش از ۱۳۵ نوع گیاهان خوراکی و دارویی و صنعتی برداشت می‌شود که مصرف آن از گذشته‌های دور مرسوم بود و مردم با آغاز فصل بهار آنها را جایگزین مواد پروتئینی می‌کنند.

سراب، قیصه، کوه حمزه عرب، کوه زغال، صلوات آباد، چنگ الماس و قمچقا مهم‌ترین محل رویش گیاهان کوهی در دیار بیجار گروس است.

گیاهان بهاری درمان بسیاری از امراض

مهری عباسی یکی از بانوان بیجاری در حین خرید گیاه بهاری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه از این گیاهان خوراکی چه استفاده‌هایی می‌کنید اظهار کرد: گیاهان بهاری از خاصیت‌های بسیار زیادی برخوردار است و در فصل بهار خانواده ما بیشتر وعده‌های غذایی خود را با این گیاهان تأمین می‌کنند.

وی افزود: مصرف زیاد پروتئین و گوشت قرمز موجب بروز بیماری‌های زیادی در افراد می‌شود و خوردن گیاهان خوراکی فصل بهار برای سلامت همه افراد بسیار ضروری است.

گیاهان بهاری منبع مهم در آمد مردم

محمد رحمانی از دیگر شهروندان بیجاری نیز در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اعلام کرد: علاقه بسیار زیادی به گیاهان خوراکی فصل بهار دارم، مثلاً گیاه خوراکی قازیاقه معجزه‌های در درمان انواع بیماری‌ها دارد، هرساله در این فصل برای خرید این گیاه بسیار خوشمزه و پرخاصیت لحظه شماری و به مقدار بسیاری خریداری می‌کنم.

وی به تعداد گیاهان دارویی و خوراکی این منطقه اشاره و ابراز کرد: لف چشمه (بولاغ اوتی)،پونه خوراکی، گل آقا (گیلاغه)،شنگ، گوشت بره (گوشت برخیله) کنگر، ترشک اسفنجی (اول که) پیاز وحشی (پیاز قوراته) زرایند کوهی (پرشک)،تعدادی از گیاهان بهاری در منطقه بیجار گروس است.

این شهروند بیجاری گفت: با توجه به نبود شغل پایدار در بیجار برداشت و فروش گیاهان بهاری در دو ماه فصل بهار منبع درآمدی برای افراد جویای کار در بیجار است.

گیاهان بهاری بدن را پاکسازی می‌کند

یکی از فروشندگان بیجاری که سبد و گونی‌های بزرگی از گیاهان خوراکی را در مغازه خود گذاشته بود در گفت‌وگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: خوشبختانه استقبال مردم بیجار از گیاهان خوراکی فصل بهار بسیار خوب است و همزمان با نیمه دوم فروردین شاهد حضور مشتری‌های زیادی هستیم.

حامد کریمی گفت: خوشبختانه مردم بیجار طرفدار بسیار خوب گیاهان خوراکی فصل بهار هستند، چراکه فواید زیادی دارد و در درمان بسیاری از امراض مؤثر است و بدن انسان را پاکسازی می‌کند.

وی به هزینه این گیاهان خوراکی اشاره کرد و ابراز داشت: قیمت این گیاهان با توجه به سختی که در ببرداشت آن وجود دارد بسیار پایین است و عموماً قیمت‌ها از ۴۰ هزار تومان تا ۶۰ هزار تومان بوده و تقریباً نسبت به سال گذشته افزایشی نداشته است.

گیاهان بهاری جادوی نهفته در دل زمین هستند که در فصل بهار سفره شهروندان بیجاری را رنگین می‌کند اما یکی از مضرات برداشت بیش از حد این گیاهان تخریب طبیعت است که این مهم باید مورد توجه مردم قرار بگیرد.

کد خبر 6085166

دیگر خبرها

  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود