Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@06:16:32 GMT

تاثیر رژیم غذایی گیاهی بر سرطان سینه

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۱۳۳۶

تاثیر رژیم غذایی گیاهی بر سرطان سینه

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که رژیم غذایی گیاهی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به‌منظور بررسی ارتباط بین پیروی کردن از رژیم غذایی گیاهی و سرطان سینه مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف بیش از ۶۵ هزار زن را به مدت دو دهه مورد ارزیابی قرار دادند، میانگین سنی زنان شرکت‌کننده در مطالعه ۵۳ سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد پرسش‌نامه‌های تغذیه‌ای را در سال ۱۹۹۳ و دوباره در سال ۲۰۰۵ تکمیل کردند.

طی یک دوره ارزیابی ۲۱ ساله، تقریباً ۴۰۰۰ نفر از افراد شرکت‌کننده به سرطان سینه مبتلا شدند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که از رژیم غذایی سالم و عمدتاً گیاهی پیروی می‌کردند، تقریباً ۱۴ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلاء به هر نوع سرطان سینه قرار داشتند. افزایش مصرف غذاهای گیاهی سالم و کاهش مصرف غذاهای ناسالم خطر ابتلاء به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، خطر ابتلاء به سرطان سینه در میان زنانی که رژیم غذایی آن‌ها شامل مقدار قابل‌توجهی غلات کامل، میوه، سبزیجات، آجیل، حبوبات، روغن‌های گیاهی و چای یا قهوه بود، کاهش یافت. در مقابل، زنان مسن که رژیم غذایی آن‌ها حاوی مواد نسبتاً ناسالم است در برابر سرطان سینه ایمن نیستند؛ این افراد بیشتر تمایل دارند نوشیدنی‌های شیرین شده یا دسر میل کنند. متخصصان معتقدند که محتوای فیبر بالای رژیم‌های گیاهی سالم‌تر ممکن است خطر سرطان را از طریق اثرات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی کاهش دهد.

کد خبر 582635

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی رژیم غذایی رژیم غذایی سالم رژیم غذایی گیاه خواری سرطان سینه سرطان سینه زنان پیشگیری سرطان سینه راهکارهای پیشگیری از سرطان سینه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرطان سینه رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید