Web Analytics Made Easy - Statcounter

حقدادی با بیان اینکه ۵۰ مسجد استان با رویکرد نگاه به مناطق محروم، به تجهیزات ورزشی مجهز شده اند گفت: انتظار است دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی امکانات و پتانسیل‌های ورزشی خود را برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه اعلام کنند تا به صورت نیم بها و یا رایگان در اختیار این قشر قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ عابد حقدادی مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی در جلسه ساماندهی امور جوانان با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی صحیح نسبت به اوقات فراغت امری ضروری است گفت: سلامت روانی مسئولیت پذیری و شکل گیری هویت جوانان از مهمترین اهداف اوقات فراغت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقدادی اظهار کرد: برنامه‌های اوقات باید شادی آفرین، سرگرم کننده و لذت بخش و مطابق با فرهنگ دینی و انقلابی جامعه باشد و حضور حداکثری جوانان مد نظر باشد.

وی ادامه داد: در راستای هماهنگی برنامه‌های اوقات فراغت استان، نشستی در ۲۱ خردادماه با حضور کارشناسان عضو ستاد ساماندهی و معاونان دستگاه‌های مختلف برگزار و موضوعات جمع بندی شده و از تجربیات سال‌های گذشته نیز بهره‌گیری شده که امید است در ستاد مصوب شود.

مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی بیان کرد: رویکرد اصلی اوقات فراغت کیفی‌سازی برنامه‌ها و غنی‌سازی اوقات فراغت است و سعی داریم در مناطق محروم اقدامات اثرگذار و ویژه تری برنامه ریزی کنیم.

حقدادی افزود: با توجه به محدودیت‌های جامعه پس از شیوع کرونا و بهتر شدن شرایط در سال جاری، نیاز است افزایش نشاط و شادی در برنامه‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های صنعتی توسط دانشگاه‌ها و آموزش و پروش به منظور بازدید و آشنایی نسل نوجوان با ستادهای صنعتی استان در راستای تقویت هویت ملی پیشنهاد می‌شود.

مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی با اشاره به اینکه این استان ظرفیت اردویی خوبی به لحاظ طبیعی و گردشگری، مذهبی و صنعتی دارد گفت:  باید مورد توجه قرار گیرد و لذا داشتن استانداردهای لازم از مولفه های تدوین و برگزاری برنامه ها است.

حقدادی بیان کرد: دستگاه‌های عضو در راستای حمایت از اقشار ضعیف، افراد معرفی شده از سوی مراکز حمایتی را با تخفیف ویژه و یا در صورت امکان رایگان در برنامه‌های فراغتی پذیرش کنند.

وی با بیان اینکه ۵۰ مسجد استان با رویکرد نگاه به مناطق محروم، به تجهیزات ورزشی مجهز شده اند افزود: انتظار است دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی امکانات و پتانسیل‌های ورزشی خود را برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه اعلام کنند تا به صورت نیم بها و یا رایگان در اختیار این قشر قرار گیرد.

مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی خاطرنشان کرد: برنامه‌های درسی، تقویتی و کنکوری جزو برنامه‌های اوقات فراغت نیست و دستگاه‌ها در این راستا برنامه‌ای اعلام نکنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی مناطق محروم اوقات فراغت برنامه ها دستگاه ها قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • تاریخ مراسم تشییع صدای ماندگار ورزش اعلام شد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است