Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: برای مانوس کردن دانش‌آموزان با قرآن کریم باید داستان‌های این کتاب آسمانی را با زبان "قصه" و "نمایش" به دانش‌آموزان منتقل کنیم.

سلمان محمدی امروز(29*خرداد) در آیین تجلیل از برگزیدگان چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و فرهنگیان با تاکید بر اینکه تمام قد در خدمت فعالیت‌های قرآنی و پرورشی هستیم، گفت:  باید با تکیه بر آموزه‌های قرآن کریم دانش‌آموزان را آماده زندگی در آینده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی با بیان اینکه قرآن کریم کتاب خدا و معجزه ای برای تمامی ادوار است، گفت: تنها در سایه انس گرفتن با قرآن کریم می توانیم در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مومن و متعهد موفق عمل کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تاکید کرد: اگر می‌خواهیم نسلی تربیت کنیم که برای خود و جامعه مفید بوده و دنیا و آخرتشان آباد باشد، باید مانوس کردن دانش‌آموزان با قرآن کریم را جدی بگیریم، چون انس با قرآن باعث می‌شود انسان از معارف قرآن در زندگی خود استفاده کرده و سعادتمند شود.

محمدی با اشاره به رسالت آموزش و پرورش در شکل‌گیری شخصیت دانش آموزان در دوران تحصیل، گفت: اگر دانش آموزان در دوران مدرسه با قرآن کریم و معارف آن آشنا شوند، با خداوند ارتباط قلبی پیدا کرده و برنامه‌ریزی در این راستا باعث رشد همه جانبه دانش‌آموزان می‌شود.

محمدی تاکید کرد: مانوس شدن با قرآن کریم باید از دوران کودکی در جامعه نهادینه شود.

محمدی راه مانوس شدن با قرآن کریم را تلاوت و تدبر در آیات قرآن کریم عنوان کرد و افزود: یکی از معجزات قرآن کریم داستان های آن است که برای همه اقشار جامعه از دانش‌آموزان گرفته تا معلم ها و افراد عادی و علمای دین قابل فهم است و هر کس به اندازه نیاز خود می تواند از این معجزه الهی برخوردار شود.

محمدی تاکید کرد: باید داستانهای قرآنی را در قالب زبان هنر و به شکل نمایشنامه، سرود، قصه، انیمیشن و ... در آورده و  تمامی فعالیت های پرورشی مدارس را از قرآن استخراج کنیم.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داستان های قرآنی آموزش و پرورش كرمانشاه قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد