Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:34:50 GMT

روایت تشکیل موساد به چاپ چهارم رسید

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۳۶۵۶

روایت تشکیل موساد به چاپ چهارم رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، چاپ چهارم کتاب «تو زودتر بُکش ۱» از مجموعه چهار جلدی تو زودتر بکش نوشته رونین برگمن با ترجمه وحید خضاب، روایتی از روند تشکیل سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی و ۶۰ سال ترورهای موساد توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است.

رونین برگمن، یکی از سرشناس‌ترین نویسندگان اسرائیلی است که سالیان طولانی در عرصه ژورنالیسم تحقیقی فعالیت داشته است و مقالات و کتب او در سراسر جهان خوانندگان زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگمن در این کتاب اسنادی را از دستگاه اطلاعاتی اسرائیل فاش کرده که تقریباً همه‌شان فوق‌محرمانه بوده است. او برای به دست آوردن تصویری از عملکرد موساد و فعالیت‌هایش در کشورهای مختلف هزاران سند را که برخی از آن‌ها به‌صورت غیرقانونی در اختیار او قرار گرفته است و تعداد بی‌شماری کتاب و مقاله را بررسی کرده است، همچنین سراغ کارمندان و نیروهای رده‌بالای عملیاتی موساد رفته و مصاحبه‌های اختصاصی با آنان داشته است.

در یکی از بخش‌های این کتاب به نام ایران نیز اشاره شده و گوشه‌هایی از فعالیت خرابکاری موساد در ایران برای ترور چهره‌های مهم علمی کشور فاش شده است. برگمن با ذکر یک خاطره، پرده از رازی برمی‌دارد که تاکنون ناگفته مانده است.
او ماجرای آخرین روز کاری مئیر داگان، رئیس سابق موساد را روایت می‌کند، روزی که با دعوت‌نامه‌ای محرمانه به جلسه‌ای دعوت می‌شود که در آن قرار است خبر عزل داگان از سوی سخنگوی نتانیاهو اطلاع‌رسانی شود.

برگمن درباره این کتاب نوشته است:

«آن روز آخرین روز مسئولیت داگان به‌عنوان رئیس موساد بود؛ نتانیاهو درب خروجی را به داگان نشان داده و او که بزرگ‌ترین آرزوی زندگی‌اش در اختیار گرفتن جایگاه بزرگ‌ترین جاسوس اسرائیلی بود، نمی‌خواست در برابر کار او دست‌بسته بنشیند. بحران شدید بی‌اعتمادی بین این دو نفر به‌خاطر دو موضوع بالا گرفته بود که هر دوی آن موضوعات به سلاح مورد علاقه مئیر داگان، یعنی ترور ارتباط داشت.

۸ سال پیش از آن آریل شارون، داگان را به ریاست موساد منصوب و او را مسئول خرابکاری در برابر سلاح‌های ه-س ت-ه-‌ای ایران کرد که هر دو نفر آن را یک تهدید وجودی برای اسرائیل می‌دانستند. داگان از چند طریق مختلف وارد عمل شد تا این مأموریت را به انجام برساند؛ از نظر او سخت‌ترین راه که البته کارآمدترین راه هم به‌حساب می‌آمد عبارت بود از شناسایی دانشمندان کلیدی هسته‌ای و ایران، تعیین محل آن‌ها و کشتن‌شان.»

ژنرال‌ها ایرانی به نام حسن طهرانی مقدم

موساد ۱۵۶ مورد از این اهداف را دقیقاً مشخص و ۶ نفر از آن‌ها را حذف کرد؛ بیشتر آن‌ها صبح‌هنگام وقتی می‌خواستند به محل کارشان بروند به‌وسیله بمب‌هایی با فیوز کوتاه‌مدت که توسط نیروهای موتورسوار به ماشین‌شان چسبانده شد، ترور شدند، علاوه بر آن‌ها یکی از ژنرال‌های س. پ انقلاب اسلامی هم که مسئول برنامه م. و بود در یکی از مقرهای س. پ به‌همراه ۱۷ نفر از نیروهایش هدف انفجار قرار گرفت.

چاپ چهارم جلد اول از مجموعه چهارجلدی کتاب «تو زودتر بکش»؛ در قطع رقعی و ۴۱۶ صفحه در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

کد خبر 5518184 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: موساد انتشارات شهید کاظمی اسرائیل انقلاب اسلامی ایران معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی احمد مهدوی دامغانی معرفی کتاب تازه های نشر بنیاد ملی بازی های رایانه ای کتاب و کتابخوانی ترجمه دفاع مقدس درگذشت چهره ها ادبیات کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتشارات سروش بنیاد سعدی رونمایی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • آغاز مرحله چهارم عملیات ضدصهیونیستی نیروهای مسلح یمن
  • ارتش یمن آغاز مرحله چهارم عملیات خود را اعلام کرد
  • سابقه جمع‌آوری اطلاعات صهیونیست‌ها از ایران + فیلم
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما