Web Analytics Made Easy - Statcounter

با محوریت تعاون روستایی، ساختار نطام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی به اتاق اصناف کشاورزی و کمیسیون نظارت بر این اصناف تغییر کرده تا بیش از گذشته شاهد پویایی بخش کشاورزی باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مرتضی ادیب معاون توسعه تشکل‌های سازمان تعاون روستایی مرکزی ایران در نشست توجیهی آیین‌نامه اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی اظهار داشت: نظام صنفی‌ها باید از حالت صرف صدور پروانه فعالیت خارج شوند و خود را برای انجام ماموریت‌های مهم‌تری در بخش کشاورزی آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید نظام‌های صنفی ماشین‌ چاپ پروانه فعالیت شوند، افزود: تشکیل ساختارهای صنفی در مشاغل خدماتی، صنعتی و تجاری سابقه‌ای نیم قرنی در کشور دارند اما اکنون و بعد از 13 سال به دنبال بازتعریف جدیدی از ساختار نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.

ادیب ادامه داد: نظام صنفی کشاورزی به منظور دفاع از از حقوق و منافع صنفی شاغلین بخش کشاورزی و هویت‌بخشی به آنان تشکیل شده و تاکنون با عضویت بیش از یک میلیون نفر کشاورز، بالغ بر 950 خزار فقره پروانه را صادر کرده است.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، توضیح داد: ساختار نظام صنفی کشاورزی شامل اتحادیه صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی ایران، کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران است.

ادیب افزود: دفاع از حقوق کشاورزان،  قیمت‌گذاری و تعیین تعرفه‌ها، الگوی کشت، ساماندهی زنجیره تولید و تامین محصولات کشاورزی، نظارت و کنترل بر تولید محصولات سالم و بهبود شرایط تولید، صادرات و واردات محصولات کشاورزی، همکاری با وزارت جهاد کشاورزی در افزایش دانش کشاورزان و تولیدکنندگان و ترویج شیوه‌های نوین کشاورزی بخشی از وظایف نظام صنفی و اتاق اصناف کشاورزی شهرستان‌هاست.

سید علی معتمدی‌پور نیز در این آیین با اعلام حمایت کامل از فعالیت مقتدارانه این تشکل گفت: مردمی کردن فعالیت‌های بخش کشاورزی و افزایش مشارکت مردم و تشکل‌های مردم‌نهاد از سیاست‌های کلان این حوزه در کهگیلویه و بویراحمد است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: البته تشکل‌ها مانند دو لبه چاقو هستند که اگر در مسیر هم‌افزاهی و همراهی با سیاست‌های کلان باشند مفید و مثمرثمر خواهند بود؛ در غیر این‌صورت تبدیل به مانعی برای پیشبرد کار خواهند شد.

معتمدی‌پور با بیان اینکه انتظار من از یک نظام صنفی و اتاق اصناف کشاورزی پویا و فعال حمایت از کشاورز و تولیدکننده است نه مدیر، تصریح کرد: باید روحیه کارهای مشارکتی‌امان را بالا ببریم و یک تعامل دو سویه میان بخش دولتی و تشکل‌های مردمی ایجاد کنیم چرا که اگر یک تشکل نخواهد و نتواند به اهداف کلان آن بخش کمک کند، نباشد بهتر است.

علی شجاعی، مدیرکل جدید تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین گفت: در گام نخست شروع مسئولیت جدیدم، اقدامی مهم در این استان آغاز شده که نتیجه آن پویایی و تحرک بخش کشاورزی خواهد بود.

شجاعی افزود: شهرستان‌هایی که تاکنون موفق به تاسیس نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی نشدند به زودی باید اقدام کنند تا در گام بعدی کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی تشکیل و برای اعضای آن حکم صادر شود و بعد از برگزاری انتخابات اتاق اصناف در شهرستان‌ها، اتاق اصناف کشاورزی استان فعالیت خود را آغاز کند.

عقب‌ماندگی کاشان در حوزه کشاورزی گلخانه‌ای مشهود است/ کشاورزی سنتی جوابگوی شرایط آبی منطقه نیستوزیر جهادکشاورزی: 20 درصد دانش‌بنیان‌ها به سمت کشاورزی سوق داده می‌شود/ تولید غلات پایه در کشور 30 درصد توسعه می‌یابدکشت قراردادی کلزا، ذرت، برنج و گندم در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی

مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد، حمایت و دخالت دادن تشکل نظام صنفی و اتاق اصناف کشاورزی در تصمیم‌سازی‌ها را از سوی متولی ارشد کشاورزی این استان مایه دلگرمی دانست و یادآور شد: شبکه‌های تعاون روستایی، نظام صنفی،  اتاق اصناف کشاورزی و همه تشکل‌های زیر مجموعه تعاون روستایی به عنوان بازوان و پشتوانه بخش اجرایی کشاورزی، با همه وجود پای کار و در کنار تولیدکنندگان، کشاورزان و بهره‌برداران خواهند بود.

انتهای پیام/544/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد اتاق اصناف کشاورزی تعاون روستایی صنفی کشاورزی بخش کشاورزی نظام صنفی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با گریزی به طرح رتبه‌بندی معلمان، این طرح را از خدمات ارزشمند نظام به جامعه فرهنگیان دانست و گفت: ۵۸۱ نفر در مهرماه سال‌جاری در آموزش و پرورش استان به عنوان معلم استخدام می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد جمالی‌آرند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌ها و تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در جامعه مدیون تلاش معلم است.

وی از اجرای بیش از 400 برنامه در نواحی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره کرد و افزود: زنگ سپاس در پاسداشت مقام معلم در مدارس استان نواخته شد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفته گرامیداشت مقام معلم از 94 معلم نمونه شهرستانی و منطقه‌ای تجلیل می‌شود.

وی با گریزی به طرح رتبه‌بندی معلمان، این طرح را از خدمات ارزشمند نظام به جامعه فرهنگیان دانست و تصریح کرد: 581 نفر در مهرماه سال‌جاری در آموزش و پرورش استان به عنوان معلم استخدام می‌شوند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه‌محوری و قانون‌مداری دو اصل هستند که به عنوان سیاست کاری در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد مد نظر است.

وی افزود:دو ناحیه‌ای شدن آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد از قبل مطرح بوده و هم‌اکنون نیز در حال بررسی است.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت شایستگان در بدنه مدیریتی آموزش و پرورش استان استفاده استفاده می‌شود و هرگز دنبال نگاه قومی و جغرافیایی در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیستیم.

وی به مشکل مسکن فرهنگیان اشاره کرد و افزود: جهت حل مشکل مسکن فرهنگیان در حال رایزنی با حوزه استانداری استان هستیم.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه ابتکاری «بام» از طرف آموزش و پرورش استان ارائه شده‌است و از اول مهر سال‌جاری در مقاطع ابتدایی استان با هدف کاستن از میزان مشق دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • استقرار جوی پایدار در البرز تا چهارشنبه/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی