Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا هاجری در شصت و پنجمین جلسه صحن علنی شورای شهر شیراز، گفت: با توجه به خدمات مدیریت شهری شیراز به شهر جدید صدرا و تبدیل این شهر به خوابگاه شاغلین در شیراز و وجود مجموعه‌هایی بزرگی مانند دانشگاه آزاد اسلامی، بیمارستان‌های پیوند اعضا و سوانح سوختگی که جملگی به نام شیراز است و مطالبه و استقبال ساکنین صدرا، باید مسئولان، پیگیری و کمک کنند تا این شهر جدید بعنوان منطقه ویژه شهرداری لحاظ و به تمام مشکلات و حرف و حدیث‌ها پایان داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با توجه به گسترش بنگاه‌های مشاور املاک که از حالت طبیعی خارج و دلّالی را رونق داده و همچنین با توجه به بالا و پایین آوردن قیمت‌های زمین و مسکن، گرانی‌های نجومی ملک، لازم است دستگاه‌های نظارتی، گسترش بنگاه‌های مشاور املاک را به سطح طبیعی و ضروری بازگردانند.

هاجری گفت: ضرورت و نیاز کشور، تمرکز روی تولید و نه دلّالی است، براساس بررسی که انجام شده از فلکه قصرالدشت تا فلکه معلم شیراز، بیش از ۴۰ بنگاه معاملاتی و مشاور املاک فعالیت می‌کنند، این رویه عادی نیست.

عضو شورای شهر شیراز گفت: تعدیل، کنترل و نظارت بر فعالیت این صنف می‌تواند در ایجاد تعادل، عقلانیت و عدالت در تعیین قیمت‌های زمین و ملک اثر گذار باشد.

او در بخش دیگر سخنان خود گفت: با توجه به فشار‌های اقتصادی به مردم که همه مسئولان در تلاش هستند آن را کاهش و روند را به حالت طبیعی بازگردانند از اعضای شورا و شهرداری درخواست دارم بخشودگی ۳۵ درصدی عوارض ساختمانی در شیراز تا پایان سال تمدید تا گره‌ای از مشکلات مردم باز شود.

هاجری گفت: اگر سه مجموعه نظامی، مرکز پیاده، هوابرد و ارتش سوم سابق به خارج از شهر شیراز انتقال یابند، سرانه فضای سبز عمومی شهر دو برابر خواهد شد.

او گفت: این انتقال بزرگ، عزم ملی و همت محلی می‌طلبد که آن را مشاهده نمی‌کنیم، مگر آنکه مطالبه گسترده مردمی در فضای همدلانه، همگرایانه، رگ و احساس عزم ملی و همت محلی را بجنباند، تا شاید بتوان کاری در این حوزه انجام داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شیراز شهرداری شیراز شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • یک مشاور املاک در کرمانشاه پلمب شد
  • مشاور املاک جاعل در اردبیل بازداشت شد
  • بازداشت یک مشاور املاک جاعل در اردبیل
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • پلمب ۱۲۴ واحد مشاور املاک در قزوین
  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند