Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا: دبیر اول شورای شهر اهواز با بیان اینکه کاری که به عنوان لایروبی رودخانه کارون در حال انجام است نتیجه‌ای ندارد و به درد خودشان هم نمی‌خورد، گفت: چرا حق‌آبه رودخانه کارون داده نمی‌شود؟ باید تامین حق‌آبه کارون را مطالبه کرد تا مانند اصفهان و شهرهای دیگر که حق‌آبه را می‌گیرند ما هم حق‌آبه کارون را بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید دغاغله در نشست خبری هیات رئیسه شورای شهر اهواز که شامگاه یکشنبه (۲۹ خردادماه) برگزار شد، با اشاره به مطرح شدن موضوع زیباسازی سواحل رودخانه کارون اظهار کرد: طرح زیباسازی سواحل کارون در دست است اما واقعیت این است که رودخانه کارون در محدوده و حریم اهواز زیر نظر سازمان آب و برق خوزستان است و اگر در جایی به جز جایی که دل‌شان می‌خواهد پارکی احداث کنیم به راحتی آن را تخریب می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مسیر پل پنجم به سمت گلستان پارکی برای کودکان احداث شد اما د یک شب تا صبح جمع‌آوری شد.

دغاغله گفت: آقایان که مسئول حریم و محدوده رودخانه کارون هستند، چرا جلوی ساخت و سازهای غیرمجازی که در محدوده و حریم کارون در حال انجام است را نمی‌گیرند اما پارکی که برای کودکان احداث شده یا سرویس بهداشتی را تخریب می‌کنند؟

دبیر اول شورای شهر اهواز با بیان اینکه محدوده ورودی شهر اهواز را نهادهای غیرمرتبط، از شهر جدا کرده‌اند، گفت: مدیریت یکپارچه شهر زمانی انجام می‌شود که کلیه اعضا، رسانه‌ها و مردم مطالبه واحد داشته باشند.

وی بیان کرد: پل‌های بی‌هویتی که روی رودخانه کارون احداث شده‌اند با نماد اسلامی و فرهنگی اهواز تطببق ندارند.

دغاغله با بیان اینکه کاری که به عنوان لایروبی رودخانه کارون در حال انجام است نتیجه‌ای ندارد و به درد خودشان هم نمی‌خورد، گفت: چرا حق‌آبه رودخانه کارون داده نمی‌شود؟ باید تامین حق‌آبه کارون را مطالبه کرد تا مانند اصفهان و شهرهای دیگر که حق‌آبه را می‌گیرند ما هم حق‌آبه کارون را بگیریم.

وی افزود: در حال حاضر در اهواز فاضلاب از ۲۳ نقطه وارد رودخانه کارون می‌شود؛ آیا از این آب می‌توان بهره‌برداری کرد؟

دبیر اول شورای شهر اهواز در خصوص وضعیت ساختمان‌های ناایمن تصریح کرد: تعداد ساختمان‌های ناایمن در اهواز بسیار زیاد است؛ برخی از این ساختمان‌ها مجوز ندارند، برخی زیر نظر نظام مهندسی و شهرداری احداث نشده‌اند، برخی توسط ارگان‌های دولتی احداث می‌شوند و برخی ساختمان‌ها نیز توسط ارگان‌های نظامی در شهر ایجاد می‌شوند اما این ساختمان‌ها از کجا پروانه ساخت گرفته‌اند و امنیت این ساختمان‌ها را چه کسی تامین کرده است؟

وی بیان کرد: مگر می‌توانیم وارد محدوده نهادهای نظامی شویم؟ چرا بام و کوه‌های اهواز در دست ارگان‌های نظامی هستند و محل تفرجگاه‌های شهری نیستند؟ زیرا نیروهای نظامی حاضر به تحویل دادن این اماکن نیستند.

دغاغله با بیان اینکه بر اساس قانون گفته شده که هر ساختمان مسکونی قابلیت استفاده به عنوان ساختمان پزشکی را دارد، عنوان کرد: وضعیت یک سری ساختمان‌ها به علت قوانین ناکارآمد شهری است به گونه‌ای که برخی ساختمان‌ها، مسکونی احداث شده‌اند اما اکنون کاربری پزشکی دارند؛ آیا این ساختمان تحمل بار این همه جمعیت را دارد؟ چنین ساختمانی از نظر ما ناایمن است.

وی افزود: این ساختمان‌های ناایمن گره‌های ترافیکی شدید در شهر اهواز ایجاد و هزاران میلیارد تومان هزینه به اهواز تحمیل کرده‌اند.

دبیر اول شورای شهر اهواز با اشاره به مقاومت شهرداری نسبت به حفاری فاضلاب بیان کرد: با وجود اینکه مطالبه مردم این است که چشمه‌های جوشان فاضلاب درب منازل‌شان از بین برود و باید مجوز حفاری داده شود اما به دلیل اینکه ترمیم نوار حفاری به سادگی انجام نمی‌شود اجازه نداده‌ایم همه جای اهواز را حفاری کنند. 

دغاغله گفت: حدود ۲ هزار پروژه نیمه تمام در اهواز وجود دارد بنابراین پروژه جدیدی کلنگ‌زنی نشده و هدف، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است. اکنون خواسته اکثر مردم آسفالت معابر است که در بسیاری از محلات کار انجام شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: حق آبه کارون ساختمان ها رودخانه کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد

ایسنا/گلستان فرماندار کلاله از خسارت بالای سیل در ۶ روستای این شهرستان خبر داد و گفت: در مجموع سیل سیلاب روزهای اخیر ۸۸۳ میلیارد ریال در کلاله خسارت به بار آورد.

فرهاد شیبک صبح جمعه ۷ اردیبهشت درگفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بارش شدید باران و به دنبال آن طغیان رودخانه ها و جریان یافتن سیلاب فقط به ۶ روستای «اوقچی بزرگ و کوچک، گچی سو بالا و پایین، قره قاچ و قره ترناو » ۵۴۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: بیشترین این خسارات مربوط به معابر و آبروهاست و برای جلوگیری از تکرار دوباره این موضوع نیازمند ایجاد بندهای خاکی و دیواره سازی در حاشیه رودخانه ها هستیم اما با توجه به پراکندگی طولی روستاهای کلاله، این اقدامات اعتبارات زیادی لازم دارد.

فرماندار شهرستان کلاله ادامه داد: با تاکید بر نقش موثر خاکبرداری و لایروبی در افزایش آبگیری رودخانه ها و مدیریت سیلاب ها، افزود: پیگیری لازم برای انجام لایروبی دهانه پل ها و آبروها در دستورکار قرار دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: بارندگی ذو روز اخیر باعث ریزش کوه به همراه رانش و آب‌شستگی چهار نقطه از راه های ارتباطی شهرستان شد که خسارات آن ۸۰ میلیارد ریال برآورد می شود.

شیبک اضافه کرد: تخریب سرریز بتنی و حوضچه بتنی در دو نقطه به میزان ۱۲ میلیارد ریال، خوابیدگی و ورس هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع گندم با ۳۰ درصد خسارت، آسیب به ۷۵ کیلومتر راه های بین مزارع به میزان ۲۵۰ میلیارد ریال و تخریب دیوار حیاط و سقف یک مدرسه روستایی بر اثر سیلاب به میزان یک میلیارد ریال از دیگر موارد خسارتی ناشی از سیلاب در کلاله محسوب می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است