Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@03:21:55 GMT

توسعه یک پلتفرم جدید برای مقابله با بحران‌ها در سئول

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۱۰۵۹

توسعه یک پلتفرم جدید برای مقابله با بحران‌ها در سئول

مدیران سئول، پایتخت کره جنوبی، در نظر دارند با استفاده از هوش مصنوعی و کلان‌داده‌ها پلتفرم جدیدی ایجاد کنند که قابلیت نصب در ۱۱۹ نقطه بحرانی شهر را دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در پلتفرم جدیدی که به زودی در سئول ایجاد می‌شود، از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا با اطلاعات تصادفی برای واکنش به بلایا بهره گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، دولت سئول مدعی شده است که یک مرکز کلان‌داده در شهر ایجاد خواهد کرد که در آن، مدیریت اطلاعات ۱۱۹ نقطه اضطراری امکان‌پذیر می‌شود، ضمن این‌که یک نقشه سه‌بعدی نیز از مکان‌های عمومی شهری با بیشترین احتمال تجربه بحران در اختیار آتش‌نشانان برای نجات جان مردم به هنگام بحران قرار خواهد گرفت.

زیرساخت دیجیتالی جدید، اطلاعات مربوط به ۱۱۹ مرکز تماس را با داده‌های مربوط به وضعیت‌های بحرانی که از مراکز مربوط به هریک دریافت می‌شود، تلفیق می‌کند و از آن‌ها برای واکنش مناسب بهره می‌گیرد.

در پروژه نقشه سه بعدی، تعداد ۶۲۶ مرکز خدماتی محتمل برای خطر نظیر خانه‌های سالمندان و مراکز خدماتی-رفاهی برای افراد مورد توجه قرار خواهد گرفت که از بین آن‌ها، ۶۸ مرکز تا پایان سال ۲۰۲۲ از این خدمات بهره‌مند می‌شود.

مرکز داده‌ها همچنین به عنوان یک ارائه‌دهنده داده‌های عمومی برای آژانس آتش‌نشانی ملی عمل خواهد کرد، ضمن این‌که طرح‌هایی نیز برای توسعه یک الگوریتم پیاده می‌شود که امکان پیشگیری از وقوع بحران را از طریق تجزیه و تحلیل بازه‌های زمانی هر منطقه با بیشترین احتمال وقوع خطر فراهم می‌آورد. پلتفرم دیجیتالی جدید سئول که مدیران از تکمیل نهایی آن تا سال ۲۰۲۶ خبر داده‌اند، سیستم‌های واکنشی پراکنده را با هم یکپارچه خواهد کرد و از این طریق، به نمایش اطلاعات مربوط به هر یک در صفحه‌های نمایش دیجیتالی نصب شده روی خودروهای سیار کمک می‌کند.

الگوریتم جدید، کلان‌داده‌هایی را در زمینه آتش‌سوزی، نجات، کمک‌های اولیه، ایمنی زندگی و داده‌هایی که طی دو دهه اخیر جمع‌آوری شده است، تولید خواهد کرد. این کلان داده‌ها پس از تجزیه‌وتحلیل، بازه‌های زمانی پرخطر و مناطق محتمل تهدید در مقابل بلایا را نمایش می‌دهد که این کار، عملکرد آتش‌نشانی را در انتخاب مسیرهای گشت پیشگیرانه تسهیل خواهد کرد.

کد خبر 583004

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان سئول کره جنوبی کلان داده هوش مصنوعی توسعه هوش مصنوعی شهر هوشمند هوشمندسازی شهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کلان داده داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری

ودودمحمدی گفت: عبور سه رودخانه از داخل شهر خلخال ظرفیت مناسبی را برای ایجاد امکانات گردشگری آبی در مرکز این شهر فراهم کرده و باید از این ظرفیت به نحو مناسبی استفاده شود.

شهردار خلخال افزود: برای ساماندهی، دیوارکشی و کف سازی رودخانه هیروچای و یکی از سه رودخانه عبوری از این شهر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.

او از آغاز ساماندهی هیروچای از رودخانه‌های عبوری از مرکز شهر خلخال با تخصیص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار خبر داد و گفت: این پروژه به طول ۶۵۰ متر و عرض ۲۴ متر از مسیر رودخانه هیروچایی دردست اجراست و علاوه بر لایروبی، دیوارکشی و کف سازی رودخانه، با ایجاد پیاده‌ راه زمینه تردد راحت عابرین پیاده در طول مسیر ۲ سمت رودخانه امکان‌پذیر خواهد شد.

شهردار خلخال با بیان اینکه اعتبارات درآمد محلی شهرداری خلخال جوابگوی طرح‌های عمرانی این شهر نیست، خواستار مساعدت فرماندار و مسئولان ذیربط استانی برای تامین اعتبار مورد نیاز این طرح شد.

محمدی گفت: هیچ کدام از قول‌های داده شده از سوی مسئولان استانی و کشوری به شهرستان خلخال برای تامین اعتبارات ساماندهی رودخانه‌های داخل شهر به خصوص از محل اعتبارات مدیریت بحران استان تا به امروز عملی نشده است.

شهردار خلخال اضافه کرد: در حال حاضر رودخانه‌های هیروچای ، قیز باخان و نورعلی چای از مرکز شهر خلخال عبور می کند که ساماندهی این رودخانه‌ها اعتبارات کلانی نیاز دارد.

محمدی کاهش آسیب رودخانه‌ها در مواقع بارندگی‌های شدید و سیل ، در کنار استفاده از ظرفیت رودخانه‌ها جهت توسعه صنعت گردشگری را از اهداف اجرای طرح ساماندهی رودخانه‌های این شهر اعلام کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • رهایی ۶۱۳ نفر از قصاص در سال گذشته
  • اولین اتوبوس‌ خودران شیفت شب جهان در سئول (فیلم)
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری