Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش صادرات نفت روسیه به چین در ماه مه نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، عربستان سعودی را به عنوان بزرگترین صادرکننده کنار زد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عربستان سعودی موقعیت خود را به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت چین از دست داده است، پس از اینکه واردات پکن از روسیه در ماه مه گذشته به سطوح بی سابقه‌ای افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس داده‌های اداره کل گمرک چین، روسیه به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت پکن در صدر فهرست قرار گرفت، زیرا پالایشگاه‌های چینی در بحبوحه تحریم‌ها علیه روسیه در جنگ اوکراین از  تخفیف بهره مند شدند.

واردات نفت از روسیه  در مجموع  به حدود 8.42 میلیون تن رسید. این رقم معادل 1.98 میلیون بشکه در روز نفت بود و حدود یک چهارم در مقایسه با 1.59 میلیون بشکه در روز در آوریل، افزایش داشت.

کاهش شاخص بورس عربستان برای سومین روز متوالیتوافق عربستان و مالزی برای تقویت روابط در زمینه دفاعی

روسیه پس از 19 ماه، به جایگاه بزرگترین صادرکننده نفت به چین برگشت.

عربستان سعودی دومین صادرکننده بزرگ نفت به چین شناخته شد و حجم صادراتش در ماه مه 9 درصد بر مبنای سالانه رشد کرد و به 7.82 میلیون تن معادل 1.84 میلیون بشکه در روز رسید که کمتر از 2.17 میلیون بشکه در روز در آوریل بود.

عربستان عرضه نفت خود به چین را به خاطر افزایش تمایل اروپا به نفت این کشور و واردات گسترده نفت روسیه توسط چین پایین آورده است.

مجموع واردات نفت به چین در ماه مه، حدود 12 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کرد و به 10.8 میلیون بشکه در روز رسید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار عربستان سعودی اخبار چین اخبار عربستان سعودی میلیون بشکه در روز عنوان بزرگترین ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نمایندگان سنای آمریکا طرحی را تصویب کردند که براساس آن واردات اوانیوم روسیه به آمریکا را ممنوع می‌کند.

پیش از این نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا این طرح را تصویب کردند و شامگاه سه‌شنبه نیز نمایندگان سنا آن را با اکثریت آراء تصویب کردند.

طبق روند قانون‌گذاری در آمریکا این طرح برای تبدیل به قانون و اجرایی‌شدن باید جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا نیز آن را امضا کند.

در دسامبر گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرد که واردات اورانیوم با غنای پایین از روسیه را ممنوع می کرد. در سال‌های اخیر، آمریکا تلاش کرده تا برای تامین انرژی راکتورهای هسته‌ای خود، سوخت روسیه را با سطوح بالای اورانیوم با غنای پایین جایگزین کند.

در ماه فوریه، وزارت بازرگانی آمریکا گزارش داد که خرید اورانیوم و سایر عناصر رادیواکتیو روسیه در سال ۲۰۲۳ بیش از یک دهه از این خریدها فراتر رفته است.

ماه مارس گذشته، گزارش های شرکت روسی «اتم انرگوپروم» (بخشی از شرکت دولتی «روساتوم») حاکی از آن بود که «روساتوم» اقدامات پیشگیرانه ای را برای کاهش خسارات وارده به خود و خریداران اورانیوم روسیه تدارک دیده است.

در بخشی از بیانیه این شرکت آمده که «علیرغم احتمال کم خطر اعمال چنین محدودیت‌هایی، اقدامات پیشگیرانه برای به حداقل رساندن خسارات ناشی از آنکه ممکن است به شرکت و خریداران وارد شود، از جمله تجزیه و تحلیل احتمالات انتقال سفارش‌ها به شرکت‌های محلی روسیه و حمایت قانونی تدارک دیده شده است.»

کد خبر 6093696

دیگر خبرها

  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران