Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-01@23:08:56 GMT

قطعات پرکاربرد سکوهای پارس جنوبی بومی‌سازی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۲۴۱۹

قطعات پرکاربرد سکوهای پارس جنوبی بومی‌سازی می‌شوند

جانشین کمیته ساخت داخل شرکت نفت و گاز پارس از بومی‌سازی ۱۹ قطعه پرکاربرد سکوهای پارس جنوبی تا پایان مهرماه امسال خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، قاسم پورزیتانی با اشاره به تکمیل ۹ پروژه ساخت داخل و صرفه‌جویی بیش از ۶۱ میلیارد ریالی ساخت و بومی‌سازی قطعات و تجهیزات سکوهای گازی پارس جنوبی نسبت به نمونه‌های خارجی در سال ۱۴۰۰، گفت: پارسال برای تکمیل ۹ پروژه ساخت داخل حدود ۲۷ میلیارد ریال هزینه شد که در مقایسه با تأمین این تجهیزات از سازندگان خارجی، ۷۰ درصد صرفه‌جویی ارزی به‌همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از پروژه‌های تکمیل‌شده در سال ۱۴۰۰ از جمله دستگاه قابل حمل شست‌وشوی توربین و ساخت بسکت حمل نفر، برای نخستین‌بار در کشور انجام شد و مابقی نیز نخستین تجربه‌های شرکت نفت و گاز پارس در آن زمینه بوده است که این موضوع اهمیت بسیاری دارد.

جانشین کمیته ساخت داخل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای این کمیته در سال ۱۴۰۱، تصریح کرد: پارسال افزون بر پروژه‌های تکمیل‌شده، در همکاری فنی با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، ۱۹ پروژه با هزینه ۴۵ میلیارد ریال به مرحله ساخت رسید که از این تعداد هفت پروژه آن در مراحل پایانی ساخت هستند.

پورزیتانی از تکمیل بومی‌سازی این هفت پروژه تا پایان خردادماه امسال خبر داد و پیش‌بینی کرد دیگر طرح‌های سفارش‌گذاری شده نیز تا پایان مهرماه ۱۴۰۱ تکمیل شوند.

وی با بیان اینکه صرفه‌جویی پروژه‌های در حال اجرا، حدود ۴۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود، گفت: به این ترتیب با احتساب هزینه‌کرد داخلی‌سازی، در مقایسه با تأمین این تجهیزات از سازندگان خارجی، ۵۰ درصد صرفه‌جویی ارزی به دنبال خواهد داشت.

جانشین کمیته ساخت داخل شرکت نفت و گاز پارس، صرفه‌جویی ۵۰ درصدی ساخت قطعات را حد متعارف بومی‌سازی و ساخت داخل دانست و ادامه داد: پارسال صرفه‌جویی از محل تولیدات ساخت داخل در مقایسه با نمونه‌های خارجی به ۷۰ درصد رسید.

پورزیتانی با بیان اینکه ۱۶ پروژه ساخت داخل نیز در مرحله همکاری فنی با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی قرار دارد، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود این پروژه‌ها به‌همراه ۲۰ طرح جدید که در برنامه ساخت سال ۱۴۰۱ این کمیته است، تا پایان امسال به نتیجه برسد.

وی به مزایای تولید ساخت داخل در مقایسه با نمونه‌های خارجی اشاره کرد و گفت: افزون بر صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت و جلوگیری از خروج ارز، ایجاد اشتغال، تقویت دانش فنی به ویژه در حوزه الکترونیک، قطع وابستگی به شرکت‌های خارجی، اطمینان از تأیید اصالت کالا، نظارت و حضور کارشناسان در فرآیند ساخت و خدمات پس از فروش از مهمترین مزایای تولید ساخت داخل به شمار می‌رود.

جانشین کمیته ساخت داخل شرکت نفت و گاز پارس، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی از سوی مسئولان و رعایت الزام‌ها و استانداردهای صنایع نفت و گاز از سوی این شرکت‌ها را عامل موفقیت در بومی‌سازی تحهیزات توصیف کرد و گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر فعالیت‌های مرتبط با بومی‌سازی و جایگاه شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت پررنگ‌تر شده است، اگرچه با توجه به قدمت صنعت نفت در ایران، هنوز با جایگاه واقعی خود در زمینه داخلی‌سازی تجهیزات فاصله داریم اما انتظار می‌رود، با همت متخصصان داخلی و حمایت از این بخش نوپا، نیازهای این صنعت از طریق تولیدات ساخت داخل تامین شود.

پورزیتانی همچنین با بیان اینکه کمیته ساخت داخل مدیریت تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس، وظیفه هماهنگی  و پیگیری ساخت بار اول قطعات و تجهیزات راهبردی و تحریمی موردنیاز سکوهای پارس جنوبی را به‌عهده دارد، اظهار کرد: فعالیت‌های این کمیته از نیمه دوم سال ۱۳۹۷ آغاز شده و به‌عنوان حوزه‌ای نوپا، در همکاری مناسب با اداره‌ها و واحدهای مرتبط با تولید و خرید کالا، کالاها و قطعات اصلی و راهبردی مورد نیاز تولید پایدار از سکوهای گازی پارس جنوبی را شناسایی کرده و با تدوین گام‌ها و برنامه‌های زمان‌بندی و اجرایی، در عمل به منویات رهبر انقلاب در حمایت از تولید و ساخت داخل با کیفیت و با استفاده از توان شرکت‌های تولیدی و دانش‌بنیان داخلی، گام برداشته است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت و گاز پارس بومی سازی شرکت های دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین ساخت داخل پارس جنوبی شرکت های دانش بنیان پارس جنوبی بومی سازی صرفه جویی تا پایان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد