Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهتاب معمار پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشگی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: این معاونت با هدف کاربردی کردن پژوهش و پاسخگویی به نیازهای جامعه، مشکلات حوزه سلامت را از طریق سایر معاونت های دانشگاه، احصا کرده تا در اولویت های پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه قرار گیرند.

او گفت: نتایج پژوهش ها به صورت متداول به صورت مقاله منتشر می شود و سپس چکیده آن ها در دفتر ترجمان دانش، برای استفاده عموم مردم تهیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمار پور گفت: از اواخر سال ۱۴۰۰، نتایج طرح های پژوهشی این دانشگاه که مرتبط با حیطه عملکردی برخی سازمان ها بود به منظور استفاده در برنامه ریزی های کلان برای آنان  ارسال شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشگی شیراز گفت: صنایع مستقر در استان فارس مشکلات و نیازهای مرتبط با حوزه سلامت را که با آن روبرو هستند به این دفتر اعلام و مشاوره های لازم را دریافت می کنند و در این زمینه سایر استان ها هم از این مجموعه درخواست مشاوره می کنند.

او با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱، تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: هیات رییسه دانشگاه، هر هفته جلساتی را به صورت منظم برای بررسی مشکلات شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور و حمایت از آن ها تشکیل می دهد.

 معمارپور با اشاره به مرکز نوآوری و شتاب دهنده، مراکز رشد و پارک علم و فناوری به عنوان مراکز ارائه دهنده خدمت های گوناگون به ویژه خدمات مشاوره ای به صاحبان ایده های فناورانه گفت: فناوری سلامت شیراز در شهرک صدرا در حال تجهیز است و  پس از تکمیل به بهره برداری می رسد.

او از ثبت ۱۰ اختراع و اکتشاف، برگزاری تعداد ۶۳ همایش ملی، هفت همایش بین المللی، انتشار ۲۳ مجله علمی پژوهشی و نیز ۱۰ جلد کتاب از سوی این دانشگاه در سال گذشته خبر داد و گفت: کتاب مبانی ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی از مجموعه انتشارات این دانشگاه، به عنوان یکی از آثار برگزیده جایزه کتاب سال کشور معرفی شد و نویسندگان آن مورد تقدیر ریاست جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند.

معمارپور گفت: تا کنون تعداد ۶۸۰ طرح پژوهشی با موضوع کرونا مصوب شده و به اجرا رسیده است که نتایج حاصل از آن ها در قالب ۷۱۸ مقاله علمی در مجلات معتبر بین المللی منتشر شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشگی شیراز گفت: حاصل این فعالیت ها کسب رتبه دوم کشوری در عرصه پژوهش های کرونا در محور تولید شواهد علمی در ارزشیابی سال ۱۴۰۰ از سوی وزارت بهداشت بوده است.

او گفت: در  طرحی با عنوان تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری، از سوی ستاد توسعه زیست فناوری وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سه ماموریت علمی به این دانشگاه محول شده است.

معمار پور از کسب رتبه اول کشوری در حوزه های اثرگذاری پژوهش های علوم پزشکی، مطالعات اپیدمیولوژیک آینده نگر و نیز اخلاق در پژوهش، به عنوان بخشی دیگر از دستاوردهای دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری، نام برد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه سلامت دانش بنیان دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟