Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@02:52:01 GMT

آموزش چاپ عکس روی لیوان با دستگاه

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۴۱۰۱

چاپ عکس بر روی لیوان به متفاوت و متمایز بودن برند شما از رقبا کمک کرده و همچنین به افزایش سود کلی برای کسب و کار شما نیز کمک می‌کند. دلایل چاپ روی لیوان با دستگاه می‌تواند از تبلیغاتی گرفته تا زیباسازی و کاربردی باشد. در این مطلب قصد داریم در مورد چاپ عکس روی لیوان با دستگاه صحبت کنیم.

چرا چاپ عکس روی لیوان با دستگاه

لیوان‌ها محبوب‌ترین کالای تبلیغاتی و یکی از برترین اقلام سوغاتی خرده فروشی در جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌ها فنجان‌های زیادی را برای کارمندان جدید، رویدادها، فروش و دلایل دیگر ارائه می‌دهند. با استفاده از  دستگاه‌های چاپ روی لیوان می‌توانید بدون توجه به اندازه، شکل یا جنس، لیوان‌های خود را سریع و دقیق چاپ کنید. همچنین به مشتریان خود اجازه می‌دهید لیوان سفارشی با کیفیت بهتری را در اختیار داشته باشند. لیوان‌ها یکی از بهترین اقلام تبلیغاتی هستند که توسط شرکت‌ها ارائه می‌شود. شما می‌توانید یک لیوان با کیفیت بهتر به مشتریان خود ارائه دهید و با این کار از مشتریان خود بخواهید روز خود را با برندی شروع کنند که در طول روز آن را به خاطر بسپارند.

مزایای استفاده از دستگاه در چاپ لیوان

از مزایای این نوع چاپ لیوان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ایده آل برای چاپ بر روی لیوان، فنجان، لیوان‌های پینت، لیوان‎های نوشیدنی و... سیستم دقیق موجود در دستگاه امکان چاپ چند رنگ را فراهم می‌کند. تغییر سریع و آسان محصول در چند ثانیه ماندگاری بالا و مقاوم در برابر شستشو دارای توان عملیاتی تقریبی 3600 قسمت در ساعت امکان چاپ لوگو و رنگ‌های مختلف

چگونگی چاپ عکس روی لیوان

برای چاپ عکس بر روی لیوان قبل از هر کاری نیاز به یک سری تجهیزات داریم تا بتوانیم کار چاپ را انجام دهیم. یکی از مهم‌ترین تجهیزات دستگاه چاپ بر روی لیوان است که با نام دستگاه سابلیمیشن شناخته می‌شود. در ادامه به چگونگی مراحل چاپ عکس بر روی لیوان با دستگاه سابلیمیشن می‌پردازیم:

کامپیوتر: برای این که بتوانید کار بر روی لیوان و چاپ را انجام دهید نیاز به یک کامپیوتر دارید که بتواند کار با فتوشاپ بر روی عکس را انجام دهید. به کمک فتوشاپ شما می‌توانید تغییرات لازم بر روی عکس قبل از چاپ را انجام دهید. چاپگر جوهرافشان: چیز دیگری است که برای کار چاپ بر روی لیوان نیاز دارید یک پرپنتر جوهر افشان است. به کمک این پرینتر شما عکسی را که در فتوشاپ درست کرده‌اید پرینت گرفته و برای چاپ روی لیوان استفاده می‌کنید.

جوهر سابلیمیشن: برای کار با دستگاه چاپ عکس بر روی لیوان نیاز به یک نوع جوهر مخصوص به نام جوهر سابلیمیشن دارید که برای کار با دستگاه سابلیمیشن است. این جوهرها بعد از قرار گرفتن در برابر گرما یک واکنش شیمیایی نشان داده و تبدیل به گاز می‌شودند و در بافت پلی استر قرار می‌گیرند. کاغذ سابلیمیشن: این کاغذ جوهر را در خود نگه داشته و بعد از این که گرما به آن وارد شد جوهر را به لیوان منتقل می‌کند. چسب نسوز: برای این که بتوان کاغذ را بر روی لیوان نگه داشت تا کار چاپ به درستی انجام گیرد از چسبی به نام چسب نسوز استفاده می‌کنند. این چسب در برابر دمای بالا بسیار مقاوم بوده و نمی‌سوزد. همچنین موجب می‌شود کاغذ به لیوان نچسبد و به راحتی بعد از طی شدن پرسه چاپ جدا شود.

در این مطلب سعی کردیم به زبان ساده چاپ عکس روی لیوان با دستگاه را شرح دهیم و مزایای آن را بیان کنیم. اگر برای برند و سازمان خود قصد چاپ عکس بر روی لیوان را دارید بهتر است به چاپخانه‌های معتبر در این زمینه مراجعه کنید که از تجهیزات لازم برای انجام این کار برخوردار هستند.

https://irankohan.ir/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان کسب و کار گاز چاپ لیوان برای کار لیوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۴۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • ادامه حمایت دولت رئیسی از طرح نور؛ مورد استقبال قرار گرفته
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • مسافر تهرانی بر اثر سقوط از آبشار «لوه» در گلستان جان باخت
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • پاگانی یوتوپیا فقط 99 دستگاه در جهان (عکس)