Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون استاندار گیلان، اول تیرماه لغایت پنجم مهر را بازه زمانی فعالیت طرح های سالم سازی دریا دانست و گفت: ۳۴ طرح سالم سازی فعال در گیلان داریم.

حسین مصطفی پور در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه امسال ۱۰ شهرستان ساحلی استان گیلان آماده حضور مردم و گردشگران هستند، اظهار کرد: در این شهرستان ها ۳۴ طرح سالم سازی دریا را برقرار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از فعالیت طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول تیرماه لغایت پنجم مهر خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۰۰ ناجی غریق آماده خدمت رسانی در این طرح ها هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با اشاره به افزایش تعداد ناجیان غریق به مرور زمان، گفت: بسیاری از ناجیان در مرحله آموزش و تجهیز و صدور کارت هستند و بعد از انعقاد قرارداد به طرح های سالم سازی اضافه می شود.

مصطفی پور، در پاسخ به این سوال که «وضعیت دریافت ورودی در سواحل گیلان به چه صورت است؟»، یادآور شد: به دنبال دستور رئیس جمهور مبنی بر آزادسازی سواحل، این اتفاق در سواحل گیلان نیز افتاده و مردم می توانند بدون مانع و هیچگونه پرداخت وجهی در سواحل حاضر شوند.

وی استفاده از شناگاه ها را نیازمند پرداخت مبلغ جهت مختصر دانست و عنوان کرد: کسی حق ندارد ساحل را ببندد و از مردم پول دریافت کند، زیرا برخورد قضایی صورت می گیرد، اما برای استفاده از شناگاه ها ویژه مردان و بانوان طبق برنامه ریزی مسئولان شهری هزینه خدمات رسانی دریافت می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شناگاه طرح سالم سازي دريا آزادسازی سواحل سازی دریا سالم سازی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دریامحور، گفت: از جمله صنایع فعال این حوزه در قشم صنعت لنج‌سازی است که سودآوری بالایی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، عادل پیغامی امروز در نشست ویژه با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس کشور که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر 12 واحد لنج‌سازی با ظرفیت تولید 50 فروند در سال در این جزیره فعال هستند و محصولاتشان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی در صنایع لنج‌سازی قشم عمدتا به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس و هند صادر می‌شود و سودآوری بسیار خوبی نیز به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر 24 فعالیت است و جزیره قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه آیتم‌های این صنعت را دارد

پیغامی با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی این منطقه فعالیت‌های اقتصادی دریاپایه است، گفت: مهمترین وجه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود و امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهمترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

وی با تأکید بر توسعه صنعت بانکرینگ در قشم، خاطرنشان کرد: بانکرینگ صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده، در حالی‌که 60 درصد نفت دنیا از مسیر خلیج فارس تأمین می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیاء می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

در این نشست که با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی برگزار شد، شماری از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سیدیحیی رحیم‌صفوی سئوالاتی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ناجی پرسپولیس در جام حذفی غایب بود