Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@12:46:49 GMT

انتقاد از عدم پرداخت کارانه پزشکان

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۷۱۶۳

چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خواستار رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان شدند. ناطقان: حجت السلام جواد نیک بین در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۳۱ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در خصوص گزارش کمیسیون بهداشت در مورد بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، گفت: وزارت بهداشت بیش از ۴ سال است که کارانه پزشکان را پرداخت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کارهای زیادی در حوزه بیمه روی زمین مانده است. اگر شرکت‌ها، رانندگان تاکسی و مردم یک روز حق بیمه خود را به تأمین اجتماعی دیرتر پرداخت کنند، دچار مشکل می‌شوند.

وی تاکید کرد: باید تدبیری در زمینه انتقال یارانه دارو از دارو به بیمه داشته باشید تا ظلم فاحشی رخ ندهد و داروها گران‌تر به دست مردم نرسد. در حال حاضر ۷۰ درصد هزینه بیمه را شرکت‌ها پرداخت می‌کنند، با افزایش قیمت داروها، مردم زیان می‌بینند.

نیک بین گفت: داروهای استراتژیک در بازار آزاد زیاد هستند، اما در داروخانه‌ها وجود ندارند. کمبود داروی استراتژیک در داروخانه‌ها حاصل ضعف نظارتی است.

وضعیت زیرساخت‌های بهداشت مناسب نیست

در ادامه جلسه، سید جلیل میرمحمدی، گفت: ۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه ۳ دهک پایین جامعه و ۵ هزار میلیارد تومان نیز برای صندوق پرداخت بخشی از هزینه‌های درمان بیماران صعب العلاج و سرطانی اختصاص یافت.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وضعیت زیرساخت‌های بهداشت نامناسب است. زیرساخت‌های درمانی در کلانشهرها فاجعه بوده و درصد پوشش خدمات درمانی زیر ۶۰ درصد است و مراکز درمانی به موقع تجهیز نمی‌شوند.

شهرهای کوچک با کمبود پزشک مواجه هستند

همچنین محمدحسن آصفری ضمن تشکر از کادر درمان دوران کرونا برای جلوگیری از مرگ و میرها، گفت: دغدغه نمایندگان این است که چرا باید در تقسیم تجهیزات و کادر پزشکی به شهرهای بزرگ و پایتخت توجه شود اما مردم در شهرهای کوچک و روستاهای دورافتاده با کمبود پزشک، تجهیزات و کادر درمان مواجه باشند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حوزه انتخابیه بنده پزشک جراح وجود دارد، اما متخصص بیهوشی نیست، این مشکل را چه کسی باید حل کند؟ چرا امروز باید در شهرستان‌های کوچک اتاق‌های عمل تعطیل باشند؟

وی تاکید کرد: توقع داریم وزیر بهداشت و درمان به عنوان نیرویی جهادی و انقلابی نظارت و بازدیدهایی داشته باشد تا مشخص شود دلیل عدم وجود امکانات و پزشک جراح در شهرستان‌ها چیست. منبع: مهر برچسب ها: انتقاد ، عدم پرداخت کارانه ، پزشکان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انتقاد عدم پرداخت کارانه پزشکان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد

        به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از محل برگزاری مناظرات انتخاباتی در محل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: برگزاری مناظرات انتخاباتی در دور نخست، نقش مهمی در شناخت نامزدها داشت و این رویکرد برای دور دوم نیز انجام خواهد گرفت.   محمدکمال سروری‌ها افزود:برگزاری این مناظرات فرصتی مناسب برای نامزدها است تا با هزینه کمتر، برنامه ها و افکار خود را بهتر بیان کنند و از سوی دیگر برای مردم نیز فرصتی مغتنم است تا با صرف زمان اندک، با نامزدها آشنایی بیشتری پیدا کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با بیان اینکه نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را ارائه کنند گفت: مناظرات انتخاباتی در رسانه های رسمی استان در حال ضبط است و در موعد مقرر انتشار خواهد یافت. وی عنوان کرد: مردم ایران، لیاقت قوی ترین و شایسته ترین منتخبان برای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند، از این رو باید انسانی کارآمد و کاربلند راهی مجلس شورای اسلامی شود.   سروری ها افزود: نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را با تلاش پیگیری کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی گفت: در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی هزار و ۲۰۰ شعبه اخذ رای برای حوزه مشهد و کلات پیش بینی شده است که نسبت به انتخابات مرحله نخست ۶۱۲ شعبه کاهش یافته است.   در دور نخست انتخابات مجلس، تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی معلوم شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد شامل "کاظم معتمدی فر و حسنعلی اخلاقی" برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دور دوم انتخابات برگزیده شود.   نفر نخست این فهرست ۲ نفره به ترتیب بیشترین آرا، کاظم معتمدی فر، مدیر عامل سابق شرکت پدیده شاندیز است. وی دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران است و ۴۰ سال تجربه مدیریتی، آموزشی و پژوهشی در بخش های دولتی و خصوصی را در کارنامه دارد. معتمدی فر در مرحله نخست این انتخابات ۱۴۴ هزار و ۵۲۳ رای به دست آورد.   نفر دوم این فهرست حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی است که ۵۵ سال دارد و دارای مدرک دکترای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی است، وی عضو شورای شهر مشهد در دوره چهارم بود و مورد حمایت ائتلاف "شانا" است. اخلاقی در مرحله اول انتخابات ۱۳۰ هزار و ۲۰۲ رای کسب کرد.

دیگر خبرها

  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست