Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - رضا نیکنام : انگار این خیابان دوطرفه با عرض مناسب را ساخته اند فقط برای آموزش رانندگی و البته برای ویراژ دادن برخی راننده ها که از این معبر نسبتا خلوت برای هنرنمایی‌شان استفاده کنند. البته این خیابان عابرانی هم دارد که از سمت بوستان قائم(عج) و یا برعکس از کوچه پسکوچه های شهرک صاحب الزمان(عج) به اینجا راه پیدا می کنند و باید کاملا هوشیار باشند تا اتفاقی برایشان نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواندنی های بیشتر را اینجا دنبال کنید

عبور و مرور در خیابان قائم(عج) زمانی حادثه‌ساز می شود که  راننده های ناشی با سرعت زیاد در این مسیر برانند و نتوانند وسیله نقلیه شان را به موقع کنترل کنند. وقتی داوطلبان گواهینامه رانندگی که تسط کافی در رانندگی ندارند پشت رل می نشینند، شش دانگ حواسشان به برگه‌ای است که کارشناس آموزشگاه رانندگی یا مامور راهنمایی و رانندگی روی آن قبولی و ردی‌شان را می نویسند. البته جای شکرش باقی است که خودروهای آموزش رانندگی مجاز مجهز به سیستم ترمز دوبل در قسمت شاگرد هستند تا در مواقع ضروری، مربی هاخودشان پا روی پدال ترمز بگذارند و آن را از حرکت نگه دارند. اما نکته اینجاست که در این خیابان به جز آموزشگاه‌های مجاز رانندگی،‌ افراد معمولی هم برای آموزش رانندگی به دوستان و آشنایان می آیند و احتمال تصادفات رانندگی با خودروها و عابران پیاده را افزایش می دهند.

خیابان قائم(عج) موقعیت جغرافیایی جالبی دارد؛ جنب بزرگترین بوستان منطقه ۱۸ قرار گرفته و امتداد آن به گذر باریکی که به جایگاه سوختگیری گاز می رسد امتداد پیدا می کند. علت به وجود آمدن این وضعیت، گاراژ بزرگی است که دیوار به دیوار جایگاه سوخت قرار گرفته و داخل آن پر است از تعمیرگاه ها و کارگاه هایی که خدمات متنوعی به رانندگان ارائه می دهند از صافکاری و نقاشی تا تعویض روغن و دیاگ خودرو.

خیابان حوادث

اهالی شهرک صاحب الزمان(عج) هرچند به سرسبزی و پاکیزگی بلوار قائم(عج) معترفند، اما چندان دل خوشی از  وضعیت ترافیکی آن ندارند. یکی از دلایل «امیر ثنایی» برای گلایه‌مندی از وضعیت این خیابان را که بین ضلع غربی‌پارک قائم(عج) و خیابان شهیدنیک ملکی وجود دارد، سرعت بالای برخی راننده‌ها برای ورود به صف گاز  انتهای خیابان عنوان می‌کند و می‌گوید: «راننده‌ها برای اینکه چند ماشین جلو بیفتند آنچنان گاز می‌دهند که هیچ عابری جرئت نمی‌کند از خیابان عبور کند. حالا همه اینها را با عبور و مرور خودروهای آموزش رانندگی مجاز و غیرمجاز اضافه کنید تا بفهمید نگرانی اهالی به دلیل چیست.»

آموزش رانندگی هم در این بلوار غلظت مشکلات را بالا می‌برد. ساکن قدیمی محله در این‌ باره می‌گوید: «گاهی ١٠ تا ماشین با تابلوهای ۵ – ٦ تا آموزشگاه مختلف در حال تعلیم رانندگی در این خیابان تردد می کنند. گاهی که در کنار خیابان می‌ایستیم صحنه‌های مختلفی می بینیم مثلا یک هنرجو نمی‌تواند دور بزند، آن یکی دارد می‌پیچد اما اختیار فرمان از دستش در رفته، یکی خاموش می‌کند و یکی دیگر توی دنده استارت می‌زند! اوضاع قمر در عقربی‌ می‌شود که بیا و ببین.»

«حسن تالاده» شهروند هم‌محله‌ای، نکته‌ دیگری را یادآوری می‌کند: «آموزشگاه‌های مجاز رانندگی را می‌شود تحمل کرد چون به هر حال مربی‌کنار هنرجو نشسته و ماشین دوپداله است و هر وقت احساس خطر کند ترمز می‌گیرد. چرا از آنها نمی‌گویی که از نبود افسر راهنمایی و رانندگی در این بلوار سوءاستفاده می‌کنند و اینجا به فامیل و دوستانشان رانندگی یاد می‌دهند!؟ نیستید ببینید روزانه چند تا چرخ ماشین می‌افتد توی جوی آب. دائم باید ماشین از توی جوی در بیاوریم. روزی چند بار هم راننده‌های ماشین‌هایی که به صورت غیرمجاز رانندگی یاد می‌گیرند، می‌کوبند به خودروهای پارک شده مردم!»

«نادر امین زاده» به همسایه‌اش یادآوری می‌کند که گفتن از حرکات آکروباتیک موتورسواران در این بلوار را فراموش نکند. او به نشانه تاسف سری تکان می‌دهد و می‌گوید : «نمی‌دانم این بلوار چه خاصیتی دارد که موتورسوارهای غریبه نمی‌توانند بدون تک چرخ زدن و حرکات نمایشی، از ابتدا تا انتهایش را طی کنند. این کارها باعث می‌شود چند وقت یک بار تصادف جرحی داشته باشیم. چند وقت پیش دیدم در نشریه‌تان عکس یکی از همسایه‌های ما را که موتور به او زده بود و در استخوان دستش، بعد از جراحی، پلاتین گذاشته بودند، منتشر کردید. از این موارد اینجا زیاد پیش می‌آید. ٢ سال پیش هم یک بچه ۵‌ساله از بین شمشادها پرید وسط خیابان و با یک موتورسیکلت برخورد کرد که متاسفانه این حادثه به مرگ او منجر شد.»


معاون حمل‌ونقل و ترافیک منطقه ۱۸: اوضاع را بررسی می‌کنیم

«فرجاد احمدی راد»، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار منطقه ۱۸، درباره مسائل و مشکلات بلوار قائم (عج) می گوید: «طبق قانون آموزش رانندگی در همه معابر شهر بجز اتوبان‌ها برای آموزشگاه‌های مجاز آزاد است. هیچ خیابانی را به هیچ دلیلی نمی‌توان مستثنی و آموزش رانندگی توسط آموزشگاه‌ها را در آن ممنوع کرد. البته برای افزایش ایمنی در بلوار قائم، اداره راهنمایی و رانندگی می‌تواند در صورت صلاحدید، مامور مستقر و از آموزش رانندگی به صورت غیرمجاز و به تبع آن، تهدید سلامت عابران جلوگیری کند.»

احمدی راد می‌افزاید: «به هرحال طبق درخواست شهروندان، بررسی‌های کارشناسی در این محدوده انجام می‌شود و درصورت لزوم، بلوار به تابلو گذرگاهی، خط‌کشی عابر پیاده، کانال‌های ویژه عابران و چراغ راهنمای هوشمند مجهز خواهد شد. ضروری است رانندگان همواره ایمنی عابران پیاده را مدنظر داشته باشند و با تبعیت از قانون زمینه‌های خطرساز را حذف کنند.»

کد خبر 683034 برچسب‌ها محله همشهری آنلاین ترافیک - شهری پلیس راهور - شهر پلیس - جریمه و گواهینامه آموزشی ترافیک - مقررات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری آنلاین ترافیک شهری پلیس راهور شهر پلیس جریمه و گواهینامه آموزشی ترافیک مقررات آموزش رانندگی مجاز رانندگی آموزشگاه ها بلوار قائم راننده ها قائم عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند

علیرضا کریمیان، مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

وی افزود: افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب رشته از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر ۵۰ کدرشته محل اقدام کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند، گفت: تاکنون بیش از ۸۸ هزار نفر از داوطلبان مجاز نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند، اما این آمار شامل مجازین دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

وی یادآور شد: با توجه به چهار اصلاحیه برای دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اضافه شدن ظرفیت و یا تغییر و حذف برخی کدرشته محل ها، داوطلبان در صورت نیاز می‌توانند نسبت به ویرایش فرم انتخاب رشته خود تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های آن دانشگاه اقدام کنند. کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه سنجش درج شده است.

کریمیان افزود: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • حرکات نمایشی مارکوس تورام با توپ در جشن قهرمانی اینتر / فیلم
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد