Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@18:04:54 GMT

گرانترین و ارزانترین شهرهای جهان کدام است؟

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۷۹۵۵

گرانترین و ارزانترین شهرهای جهان کدام است؟

هنگ‌کنگ برای دومین سال متوالی گران‌ترین شهر جهان برای زندگی به عنوان مهاجر انتخاب شده است. نیویورک و ژنو نیز در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. آنکارای ترکیه با رتبه ۲۰۷ ارزان‌ترین شهر برای مهاجران اعلام شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بنیاد ECA International که تحقیقات خود را در ماه مارس سال جاری انجام داد، قیمت‌های بالا و ارزش ارز قوی در سال گذشته را به عنوان دلیل اول شدن هنگ‌کنگ در لیست گران‌ترین شهرهای دنیا عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش هزینه‌های اجاره بخشی از دلایلی بود که لندن و نیویورک در بین پنج شهر گران قرار گرفتند؛ چراکه اجاره در این شهرها به ترتیب ۲۰ و ۱۲ درصد افزایش یافته است.

سنگاپور به‌رغم افزایش قابل توجه اجاره، قیمت بنزین و خدمات آب و برق در جایگاه سیزدهم باقی ماند. با تضعیف ارزش "ین"، شهرهای ژاپن همگی در رتبه‌های پایینی از نظر گرانی قرار گرفتند، در حالی که شهرهای چین، شانگهای و گوانگژو، با افزایش یوان در جایگاه‌های هشتم و نهم لیست قرار گرفتند.

بعضی از یافته‌های این نظرسنجی شامل موارد زیر است:

قیمت بنزین به طور متوسط ۳۷ درصد نسبت به سال قبل در تمام شهرها افزایش یافت، در حالی که بیروت ۱۱۲۸ درصد افزایش را ثبت کرد. آنکارا ترکیه پس از پنج پله سقوط در رتبه ۲۰۷، ارزان‌ترین شهر جهان برای مهاجران است. شرایط کنونی اوکراین باعث شد قیمت روغن خوراکی در سال گذشته به طور متوسط ۲۵ درصد در شهرهای مختلف افزایش یابد.

یک فنجان قهوه به قیمت ۵.۲۱ دلار، یک لیتر بنزین به قیمت ۳.۰۴ دلار و یک کیلو گوجه‌فرنگی با قیمت ۱۱.۵۱ دلار تنها تعدادی از قیمت‌هایی بودند که هنگ‌کنگ را در صدر فهرست قرار داد.

لی کوان، مدیر منطقه‌ای بین‌المللی برای آسیا درECA، در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: "اگرچه هنگ‌کنگ در سال گذشته کمتر از سایر مکان‌های منطقه‌ای و جهانی تحت تأثیر تورم فزاینده جهانی قرار گرفته است، با این وجود همچنان گران‌ترین مکان در جهان باقی مانده است."

این قدرت دلار هنگ کنگ است که به آن امکان داده است تا موقعیت خود را به عنوان گران‌ترین مکان در سراسر جهان با تضعیف سایر ارزها حفظ کند.

ECA International، هزینه کالاها و خدمات مصرفی را در بیش از ۴۹۰ مکان در سراسر جهان تجزیه و تحلیل می‌کند، در حالی که داده‌های اقامتی نیز در نظر گرفته می‌شود و هزینه‌های اجاره را در ۴۱۰ منطقه که معمولاً کارکنان مهاجر در آن ساکن هستند، مقایسه می‌کند. در آخرین گزارش، ۲۰۷ شهر در ۱۲۰ کشور رتبه‌بندی شده است.

در ادامه ۲۰ مکان گران جهان برای مهاجران (با رتبه‌بندی مارس ۲۰۲۱ در پرانتز) آورده شده است.

۱. هنگ‌کنگ (۱)

۲. نیویورک، ایالات متحده (۴)

۳. ژنو، سوئیس (۳)

۴. لندن، بریتانیا (۵)

۵. توکیو، ژاپن (۲)

۶. زوریخ، سوئیس (۶)

۷. شانگهای، چین (۹)

۸. گوانگژو، چین (۱۰)

۹. سئول، کره جنوبی (۸)

۱۰. سانفرانسیسکو، ایالات متحده (۱۵)

کد خبر 583069

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گران ترین شهرهای جهان ارزان ترین شهر جهان گرانترین شهر برای زندگی ارزانترین شهر برای زندگی هنگ کنگ آنکارا قیمت پوند لندن شهرهای جهان نیویورک ژنو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قرار گرفتند گران ترین ترین شهر هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا ۲۰۵۰
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا سال ۲۰۵۰
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود؟