Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: درس شناخت محیط زیست به صورت عمومی و در قالب 2 واحد در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی اظهارداشت: با پیگیری‌های به عمل آمده سازمان حفاظت محیط زیست برای افزایش ضریب نفوذ مباحث محیط زیستی در نظام آموزش عالی کشور، از مهرماه سال 1400، در 10 دانشگاه کشور 2 واحد درس عمومی شناخت محیط زیست به صورت آزمایشی تدریس می‌شود و ارائه این درس تاکنون با موفقیت انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست دو وزاتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ملزم به ارائه درس عمومی شناخت محیط زیست برای مقاطع تحصیلی آموزش عالی هستند، گفت: درس شناخت محیط زیست، برای گروه‌های تخصصی رشته‌های فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، معماری، شهرسازی و جغرافیا، پزشکی و پیراپزشکی و علوم انسانی و هنر ارائه می‌شود.
معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به دانشگاه‌های منتخب در طرح آزمایشی، تصریح کرد: واحد عمومی شناخت محیط زیست از آغاز سال تحصیلی 1400 در 10 دانشگاه تهران، شهید بهشتی، اراک، بیرجند در خراسان جنوبی، رازی در کرمانشاه، صنعتی اصفهان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، فردوسی مشهد، محقق اردبیلی و یزد به صورت آزمایشی و به مدت 2 سال تدریس می‌شود و پس از ارزیابی در صورت تایید کمیسیون مربوطه، این 2 واحد درسی در همه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور ارائه می‌شود.
مرادی با تاکید بر اینکه علاوه بر 10 دانشگاه مذکور، چندین دانشگاه در استان‌های گوناگون، چون قم و همدان به صورت داوطلبانه، درس شناخت محیط زیست را در دروس عمومی ارائه می‌دهند، گفت: با توجه به اهمیت آگاهی نسل جدید نسبت به مسائل محیط زیستی تلاش می‌کنیم تا تمام دانشجویان از آموزش‌های محیط زیستی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دو کتاب برای درس شناخت محیط زیست به دانشگاه‌ها معرفی شده است، خاطرنشان کرد: در صدد تامین محتوا برای این درس هستیم و کتابی با رویکرد جدید که محتوای مورد نیاز گروه‌ها و دانشگاه‌ها را به صورت به روز شده داشته باشد، توسط مرکز آموزش محیط زیست در دست تدوین است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست درس شناخت محیط زیست دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان از کسب رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

مجید مرادی زیرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست کشور، دانشجو مهران سهرابی‌نیک با ارائه طرح نوآورانه «طراحی رآکتور نوری زیستی برای تصفیه همزمان آب و هوا» با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان، موفق به کسب مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح‌های نوآورانه این جشنواره شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان و با شرکت ۷۰ دانشجو، در پنج محور «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان عنوان کرد: هدف از برگزاری هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط‌زیست کشور، تجلیل از برگزیدگان  و فعالان در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی بوده است.

وی عنوان کرد: سهرابی‌نیک طراح و مجری طرح، از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه است. این طرح با همکاری امیر زیدی، سعید خدادوست و مجتبی مکاری، از اعضای هیات علمی دانشگاه اجرا شد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است