Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری گفت: سیاست‌های دولت سیزدهم حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و کمک به دانش بنیان شدن صنعت نفت است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست، «وحیدرضا زیدی فرد» امروز در مراسم امضای تفاهمنامه وزارت نفت با بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه جلسات فشرده‌ای برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد، افزود: با دریافت مجوزهای لازم از وزارت اقتصاد، ارائه تسهیلات توسط بانک توسعه صادرات به این شرکت‌ها آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: سیاست‌های دولت سیزدهم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به دانش‌بنیان شدن صنعت نفت است.

زیدی فرد تاکید کرد: در این مسیر بانک‌ها می‌توانند همکاری خوبی داشته باشند. 

وی با اشاره به اینکه کمک به صادرات و ارائه محصولات ایرانی در خارج از کشور بسیار مهم است، گفت: علت انتخاب بانک توسعه صادرات، رویکرد این بانک در حمایت از صادرات محصولات ایرانی و ایجاد ارزش‌افزوده در کشور است. 

در این مراسم همچنین، مدیرعامل بانک توسعه صادرات، سید علی حسینی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه وزارت نفت با بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به اینکه امسال بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان مقوله جدیدی نیست و بیش از یک دهه از ظهور این شرکت‌ها در صنعت کشور می‌گذرد و قوانین مسیر ما را روشن می‌کند.

وی ادامه داد: بانک توسعه صادرات وظیفه حمایت از شرکت‌های صادراتی را بر عهده دارد، زیرا بانک تخصصی توسعه‌ای است خدمات مشاوره‌ای نیز دارد. 

حسینی تاکید کرد: همکاری با صندوق فناوری نفت از سال گذشته مطرح شد که در بانک از آن استقبال شد. 

علاوه بر همکاری با صندوق فناوری نفت، یکی از شعب خود را برای کار با شرکت‌های دانش‌بنیان تجهیز کرده‌ایم زیرا کار با شرکت‌های دانش‌بنیان متفاوت است.

وی افزود: بانک توسعه صادرات یکی از سهامداران صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه شریف است و با تغییر ساختار به دنبال متناسب سازی ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: نکته این است که گرایش و تمایل در بانک توسعه صادرات به سمت حضور در حوزه نفت وجود دارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جواد اوجی ، شرکت دانش بنیان ، نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جواد اوجی شرکت دانش بنیان نفت حمایت از شرکت های دانش بنیان بانک توسعه صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان