Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست روز ملی اصناف گفت: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی را به خود اصناف می‌سپاریم پیش از اینکه سازمان حمایت و واحدهای بازرسی ورود کنند موضوع به سازمان تعزیرات ارجاع شود خود صنف به تخلف رسیدگی می‌کند.

به گزارش حوزه پارلمانی ایران اکونومیست، سیدرضا فاطمی امین امروز(سه شنبه ۳۱ خرداد) در نشست اصناف با رئیس مجلس به‌ مناسبت گرامیداشت روز ملی اصناف گفت: در زمینه اصناف توزیعی کار بسیار خوبی صورت گرفته آن هم ایجاد سامانه نظارت و بازرسی هوشمند است که امروز رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است برخی از واحدهای صنفی به دلایلی تخلف کنند اما نباید این تخلف به پای کل صنف نوشته شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی را به خود اصناف می‌سپاریم یعنی پیش از اینکه سازمان حمایت و واحدهای بازرسی ورود کنند موضوع به سازمان تعزیرات ارجاع شود، خود صنف به تخلف رسیدگی می‌کند و اگر مساله حل نشد آن‌وقت در سطح بالاتر و مباحث داوری و تعزیراتی مساله دنبال می‌شود.

فاطمی امین با بیان اینکه مهمترین مساله اقتصادی ناترازی‌ها است، بیان کرد: به عبارتی موضوعاتمان با یکدیگر هم راستا و همتراز نیستند، در جاهای مختلف گلوگاه‌هایی داریم بین نظام تولید و توزیع هماهنگی و انسجامی وجود ندارد و در صنایع مختلف شاهد هستیم توزیع سرمایه‌گذاری در سطوح متفاوت یکسان نیست، این اتفاق در گستره جغرافیا هم رخ داده است در برخی شهرها صنایع بسیار زیاد است و آلودگی هوا زندگی مردم را مختل کرده اما در برخی مناطق نبود صنایع را شاهد هستیم.

وی افزود: در سالیان گذشته سرمایه‌ گذاری‌های زیادی کردیم، وقت‌های زیادی را صرف کردیم، وضعیت اقتصادی امروز متناسب با سرمایه گذاری‌ها نیست، اگر سرمایه گذاری‌ها منظم‌تر، دقیق‌تر و حساب شده تر بود با همین پول و زمانی که صرف کرده‌ایم باید در جایگاه بهتری قرار می‌گرفتیم.

فاطمی امین تأکید کرد: به لحاظ وضعیت اقتصادی زیرساخت‌های خوبی داریم، مهمتر از زیرساخت‌های فیزیکی، فعالان اقتصادی داریم که تجربه گسترده‌ای را کسب کرده‌اند که ارزشمند است، کسب و کارها و شرکت‌ها و تشکل‌هایی داریم که سال ها فعال هستند و به بلوغ رسیده‌اند. این‌ها همه دارایی‌های ماست اما چرا این دارایی‌ها در وضعیت اقتصادی و رفاه مردم خود را نشان نمی‌دهد؟ چرا که ناترازی و نا هماهنگی داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در این مدت با ۱۵ هیات خارجی جلسه گذاشته‌ام، آنها وقتی از نمایشگاه‌ها و واحدهای صنعتی و معدنی بازدید کردند تصورشان به کل تغییر کرده و تعجب کردند که با این حجم از تحریم چطور توانسته‌ایم این میزان پیشرفت کنیم.  

وی یادآور شد: این روزها همه با چالش‌هایی در حوزه قیمت و تورم مواجه هستیم، آشفتگی و گله و ناراحتی وجود دارد این را باید حل کنیم، اما نباید مسائل امروز که قابل حل هستند امید، حرکت و تلاش را از بین ببرد.

فاطمی امین اظهار داشت: اگر بتوانیم در کار برنامه‌ریزی شده، کار هماهنگ، همدلانه متحد شویم و این ناترازی‌ها را از بین ببریم خیلی سریع می‌توانیم به جایگاه‌های بهتر اقتصادی دسترسی پیدا کنیم و لازم نیست ۱۰ تا ۲۰ سال و هزاران میلیارد تومان هزینه کنیم تا وضعیتی اتفاق بیفتد. بسیاری از زیرساخت‌ها را داریم اما نقص‌هایی وجود دارد که اگر هوشمندانه نقص‌ها را پیدا کنیم و با هماهنگی هم این مسائل را حل کنیم به سرعت می‌توانیم از زیرساخت‌ها بهره‌مند شویم تا به زودی علاوه بر اینکه مسائلی که روزمره با آن مواجه هستیم با همدلی و همراهی حل و فصل شود و سرمایه‌ها به ویژه سرمایه‌های انسانی را به درستی به کار بگیریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: وزارت صمت هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد منتشر می‌کند آخرین گزارشی که منتشر شد مربوط به ۶ ماه دوم سال قبل بود و یک نسخه آن را به اتاق اصناف ارسال کرده‌ایم در آن گزارش بر ایجاد هماهنگی تأکید شده است چرا که بسیاری از مسائل به سرعت قابل حل و فصل می‌شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، اصناف ، صمت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اصناف صمت نظارت و بازرسی واحدهای صنفی فاطمی امین زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند

رئیس اتاق اصناف یاسوج گفت: واحدهای صنفی جهت جلوگیری از بروز مشکل در دریافت خدمات بیمه‌ای، بانکی و مالیاتی نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مهرداد الهی امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال‌جاری از سوی هیئت مقررات‌زدایی تمدید شده‌است.

وی افزود: در صورتی‌که صنوف نسبت به اخذ شناسه یکتا اقدام نکنند مجوز قدیمی آنها، اعتبار قانونی برای فعالیت کسب و کار را ندارد.

رئیس اتاق اصناف مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اطلاع‌رسانی لازم به همه صنوف، گفت: صنوف برای جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و دیگر خدمات نسبت به الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: صاحبان کسب و کار می‌توانند با گوشی همراه با ثبت اطلاعات کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir شناسه یکتا را دریافت کنند.

الهی خاطرنشان کرد: از ۳۰ هزار واحد صنفی موجود در استان کهگیلویه و بویراحمد، کمتر از چهار هزار واحد صنفی اقدام به دریافت شناسه یکتا کرده‌اند.

وی فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی «mojavez.ir» صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

کد خبر 750123

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم