Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به آثار منفی تحریم‌ها بر اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند، به‌ویژه در حوزه دارو و تدارکات پزشکی از نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر خواست تا اقدامی فوری و عملی برای حل این مشکل انجام دهند.

به گزارش ایران اکونومیست از جمعیت هلال‌احمر، پیرحسین کولیوند در سخنرانی خود در نشست‌های اساس‌نامه‌ای ۲۰۲۲ ژنو، درباره لزوم راه‌حل‌های آینده‌گرا در سیاست‌گذاری‌ها گفت: تجربه همه‌گیری جهانی کرونا، شکنندگی جهانی را که در آن زندگی می‌کنیم نمایان ساخت و نشان داد تا چه اندازه به نوآوری‌ و راه‌حل‌های استراتژیک و آینده‌گرا در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تلاش برای ارائه خدمات بشردوستانه‌ نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد فضایی ویژه برای آمادگی پاسخگویی به سوانحی مثل همه‌گیری، پیشنهاد رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران در سخنرانی خود در این نشست بین‌المللی بود.

وی افزود: باتوجه‌به آثار منفی تحریم‌ها بر اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند، به‌ویژه در حوزه دارو و تدارکات پزشکی از نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر تقاضا داریم که اقدامی فوری و عملی برای حل این مشکل انجام دهد همچنین به طور رسمی اثرات منفی تحریم‌ها بر فعالیت‌های بشردوستانه را در گزارش‌ها و آرشیوهای خود ثبت کند.

کولیوند اظهارداشت: کرونا تنها خطر بیولوژیکی جهانی نبوده و نخواهد بود که با آن روبه‌رو هستیم؛ بنابراین باید فضای ویژه‌ای را برای چنین خطراتی به‌منظور  توسعه استراتژی بشردوستانه و پاسخگویی و آمادگی در برابر سوانح اختصاص دهیم. در چارچوب سندی درباره کاهش خطر سوانح که کشورهای جهان که در سال ۲۰۱۵ آن را تصویب کردند، به‌درستی خطرات بیولوژیکی مانند کووید -۱۹ را در فهرست خطراتی که باید در سیستم‌های مدیریت سوانح و کاهش خطر در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در نظر گرفته شود، مورد تشخیص قرار داده و گنجانده است.

وی ادامه داد: باتوجه‌به گستره وسیع اثرات اقتصادی و اجتماعی ناشی ازکرونا، معتقدیم که باید اثرات درازمدت این‌گونه بحران‌ها را نیز مدنظر قرار دهیم و تا جایی که می‌توانیم با هماهنگی مقامات دولتی، به مردم آسیب‌دیده کمک کنیم تا آسیب‌پذیری‌های به‌جامانده ناشی از همه‌گیری را کاهش و از بحران‌های آتی پیشگیری کرده یا آن‌ها را مهار کنیم.

کولیوند با اشاره به این تجربیات ارزنده جمعیت هلال‌احمر در زمان کووید -۱۹، آمادگی هلال‌احمر ایران برای اشتراک‌گذاری این تجربه‌ها با شرکا در فدراسیون و نهضت را اعلام کرد.

نشست‌های اساس‌نامه‌ای ۲۰۲۲ فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر از ابتدای هفته در ژنو آغاز شده و تا روز جمعه سوم تیر ادامه خواهد داشت.  

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کووید 19 ، ژنو ، پیرحسین کولیوند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کووید 19 ژنو پیرحسین کولیوند جمعیت هلال احمر منفی تحریم ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور از امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی با اشاره امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته اظهار کرد: ۱۱ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد از چهارم تا ششم اردیبهشت تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۶۲ مورد عملیات امداد و نجات به ۱۲۸۴ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۸۹ نفر را به مناطق امن انتقال و از ۸۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: ۱۴۶ کیلوگرم نایلون، ۲۹ تخته پتو، ۲۶ تخته موکت و ۱۵ بسته غذایی توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در بین متأثران توزیع شد.

وی اضافه کرد :۱۰۵ تیم عملیاتی متشکل ۴۰۳ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثران امدادرسانی کردند.

کد خبر 747792

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) رسید / تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • ️کشف جسد غرق شده فنوجی توسط هلال احمر
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی پیدا شد
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی