Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@22:51:50 GMT

امسال ۶۰ تن گل محمدی در چالدران برداشت می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۴۲۲۸

امسال ۶۰ تن گل محمدی در چالدران برداشت می‌شود

جواد احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۰ هزار شاخه گل محمدی امسال به قیمت تعاونی بین کشاورزان توزیع و در پنج هکتار زمین کشت شده که با کاشت آنها، وسعت باغات گل محمدی این شهرستان به ۳۰ هکتار افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: با توجه به داشتن ارتفاع زیاد شهرستان چالدران از سطح دریا در مقایسه با سایر شهرستان‌های همجوار استان، کیفیت گل‌های محمدی در این شهرستان بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی چالدران با بیان اینکه گل‌های محمدی تولید شده بعد از برداشت جهت تولید گلاب به کارگاه‌ها انتقال داده می شود، افزود: با توجه به استفاده ‌نکردن کشاورزان از کود و سم برای تولید این محصول، فروش مناسبی در این بخش پیش‌بینی می‌شود.

احمدی بیان کرد: کشاورزان این شهرستان این محصول را از اول تا پایان تیر برداشت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، شهرستان چالدران بیش از ۳۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که ۱۰ هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم است.

چالدران حدود ۱۷۸ روستا دارد که در ۲ بخش مرکزی و دشتک نزدیک به ۲۰ هزار نفر را در خود جای داده‌اند،  این شهرستان  با ۴۵ هزار نفر جمعیت از شهرهای شمالی آذربایجان‌غربی و دارای مرز مشترک با کشور ترکیه بوده و کشاورزی و دامپروری عمده محل درآمد مردم است.

گل محمدی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین های مفید برای بدن از جمله ویتامین c است که بوییدن این گل برای درمان افسردگی و اضطراب مفید است و به عنوان ملین برای درمان یبوست مزاج می توان استفاده کرد

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی چالدران اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی چالدران وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی چالدران اراضی کشاورزی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، یوسف گازران در خصوص پیش‌بینی میزان تولید گل محمدی طی فصل برداشت این محصول در خراسان رضوی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی به دلیل خشکسالی‌ها و افت چاه‌های آبیاری در استان از ۱۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: این سطح در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷۰۰ هکتار بوده که کشاورزان بدون آگاهی از اقلیم کاشت این گیاه که باید در کوهپایه‌ها توسعه یابد در دشت‌ها بدون در نظر گرفتن صنایع فرآوری اولیه مانند خشک‌کن‌ها و دستگاه‌های تقطیر اقدام به کاشت کردند.

وی بیان کرد: به دلیل عدم تناسب هزینه‌ها با قیمت گل تر، آن تعداد از کشاورزانی که تنها گل تر می‌فروختند چون درآمد اقتصادی نداشتند، متاسفانه گلستان‌های چند ساله را از بین بردند.

گازران درباره پیش بینی تولید گل محمدی در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

کارشناس‌ مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور