Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، شهرام کرمی دادستان کرمانشاه در جمع اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه، در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس «با وجود اینکه کرمانشاه در رتبه ۲۴ امنیت کشور قرار داد چرا مردم همچنان احساس ناامنی می‌کنند؟»، اظهار کرد: مطالبه امنیت از سوی مردم به حق است و باید اذعان کرد متأسفانه امنیت در کرمانشاه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه نسبت به آمار  کشوری رضایت‌بخش است اما در استان وضعیت خوبی نداریم مطمئنا همه در معرض سرقت‌های خُرد قرار گرفته‌ایم؛ زمینه‌های جرم خیز در استان فراوان است.

وی افزود: البته سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی برخی از اتفاقات هم به سود استان کرمانشاه نیست، لذا از رسانه‌ها می‌خواهیم به نقاط مثبت استان هم بپردازند در این زمینه به همه قداره‌کشان ؛ اراذل و اوباش و اسلحه‌کشان که نظم و امنیت عمومی مردم را برهم می‌زنند و باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند هشدار می‌دهیم دستگاه قضا با خاطیان اینگونه جرایم هیچگونه مماشاتی ندارد.

دادستان کرمانشاه گفت: زمانی که برخی از جرایم به یک فرهنگ در کرمانشاه تبدیل شده است انتظار برخورد قاطع نباید داشت در برخی از پرونده‌های سرقت و درگیری‌های خیابانی که گاها منجر به قتل و حتی منافی عفت می‌شود انتظار مردم این است که ما سریعا افراد را مجازات کنیم که البته سخن به حقی است اما باید اشاره کنم که برای تکمیل یک پرونده باید تمامی افراد شرکت کننده در آن جرم شناسایی و بازداشت شوند کما اینکه در پرونده‌ای توانسته‌ایم کیفرخواست محاربه را صادر کنیم و افراد هم به سزای عملشان خواهند رسید.

وی ورودی پرونده‌ها در سال ۱۳۹۹ را حدود ۲۵ هزار پرونده  عنوان کرد و افزود: با تلاش همکاران ما در دادسرا این آمار به حدود ۱۳ هزار پرونده کاهش یافته است. علاوه بر انجام وظایف دادسرا در دفاع از حقوق عامه مردم نیز وظایفی داریم از جمله در بحث اراضی ملی که تاکنون ۹۰ درصد از اراضی را توانسته‌ایم سند بزنیم و از مشکلات مردم کاسته شده است

کرمی گفت: با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز هم که جان و مال مردم را تهدید کند برخورد قاطع و قانونی خواهد شد که شاهد تخریب ساختمان های دیگری هم چون متروپل آبادان نباشیم.

وی در پایان ضمن اشاره به پرونده گلیم و گبه، یادآور شد: تمام مالباختگان این پرونده به حق خود رسیدند و متهم همچنان تا پایان محکومیت خود در زندان می‌ماند و در این مدت نیز اگر مالی از وی به دست بیاید به سود دولت مصادره خواهد شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس دادستان پرونده گلیم و گبه امنیت سیاه نمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحرک را از مجرمان و مخلان نظم و امنیت خواهیم گرفت
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • ۹۳ فقره انواع سرقت در گلستان کشف شد
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه