Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری دو نمایشگاه تخصصی دارای موضوع یکسان در بازه زمانی کوتاه مدت به دلایل متعدد از جمله عدم وجود دستاورد جدید برای نمایش مبنای عقلانی ندارد و به نظر می‌رسد برگزاری آن با فاصله کمی دور تر معقولانه باشد

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگذاری برنا،  نمایشگاه‌های بین المللی الکامپ و تلکام تابستان سال جاری و با فاصله زمانی یک ماه و نیم روز میزبان شرکت‌هایی از حوزه فناوری و علوم رایانه، ارتباطات و مخابرات خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌هایی از سراسر کشور در هجدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ از 11 تا 14 مردادماه سال جاری آخرین فناوری‌های روز دنیا را در حوزه‌های رایانه، تجارت الکترونیک و شبکه به معرض دید عموم خواهند گذاشت.

با فاصله یک ماه و نیم از برگزاری این نمایشگاه‌ قرار است هجدهمین نمایشگاه بین المللی تلکام نیز در 30 شهریور ماه 1401 برگزار شود تا تولیدکنندگان و نمایندگانی فعال در زمینه‌های اینترنت، مخابرات و ارتباطات در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی حضور پیدا کنند.

در همین حال، سندیکای صنعت مخابرات و اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات در نامه‌ای خطاب به معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ضمن گلایه از فاصله زمانی اندک بین این دو نمایشگاه، از عدم تمایل شرکت‌های عضو این دو تشکل برای حضور در نمایشگاه تلکام پیش‌رو خبر دادند.

مهندس «فرامرز رستگار» در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیتنا پیرامون انصراف شرکت‌های عضو سندیکای صنعت مخابرات و اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات از حضور در نمایشگاه تلکام، گفت: دو نمایشگاه الکامپ و تلکام دارای فناوری مشابه و نزدیک به هم است و توجیحی برای برگزاری ندارد و شرکت‌های این حوزه علاقمند به شرکت در دو نمایشگاه نیستند و فاصله زمانی این نمایشگاه باید حدود شش ماه باشد و در چنین شرایطی ما علاقه ای برای شرکت در نمایشگاه تلکام نداریم.

دبیر و عضو هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات ایران، ادامه داد: اگر در سال که 12 ماه است با فاصله شش ماه، نمایشگاه الکامپ و سپس نمایشگاه تلکام را برگزار کنیم، در این شرایط آخرین قابلیت ها و دستاوردهای شرکت ها را می توان در دو مناسبت نمایش داد و اگر این دو نمایشگاه با فاصله ی یک ماه و نیم برگزار شود، معنایی ندارد. شرکتی که ماه گذشته در یکی از این نمایشگاه ها حضور داشته و هزینه کرده است، اکنون دیگر برای حضور در نمایشگاه تلکام دستاوردی برای نمایش ندارند، اما اگر فاصله نمایشگاه‌های تلکام و الکامپ شش ماه در نظر گرفته شود، در این زمان تعیین شده دوباره تحولاتی صورت می گیرد و همان شرکت ها دست پر به میدان می‌آیند.

رستگار، توضیح داد: از چند ماه پیش زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ در تقویم مشخص بوده است، بدین ترتیب شرکت هایی که تصمیم به حضور دارند آمادگی لازم را کسب کرده و شرکت خواهند کرد، اما تا یک هفته پیش تاریخی در تقویم برای نمایشگاه تلکام تعیین نشده بود و بعد به طور ناگهانی اعلام می شود که فاصله‌ی این نمایشگاه با نمایشگاه الکامپ یک و نیم ماه است.

وی، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه تلکام دو ایراد دارد، یکی اینکه شرکت هایی که در نمایشگاه الکامپ حضور داشته اند علاقه ای برای شرکت در نمایشگاه تلکام ندارند و دیگری اینکه وقتی نام نمایشگاه را نمایشگاه بین المللی می گذارند، باید تاریخ دقیق آن شش ماه قبل تعیین شود در غیر این صورت هیچ شرکت خارجی آمادگی حضور پیدا نخواهد کرد و باید نام آن را به نمایشگاه داخلی تغییر داد.

دبیر و عضو هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات ایران، در پایان گفت: مسوولین برگزاری نمایشگاه تلکام علی رغم آگاهی نسبت به اینکه باید با سندیکای صنعت مخابرات، وزارت ارتباطات و اتحادیه صادرکنندگان مخابرات برای تعیین تاریخ مشورت کند، تاریخ 30 شهریور را تعیین کرده و نزدیک زمان برگزاری، مکاتبه با وزارت خانه را آغاز می‌کنند، که این کار اشتباه است و ما نیز در این خصوص به وزارت خانه هشدار داده ایم.

متن نامه سندیکای صنعت مخابرات ایران و اتحادیه صادرکنندگان مخابرات به معاون وزیر ارتباطات به شرح تصویر ذیل است:

انتهای پیام/

 

 

 

منبع:سینا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمان علم و فناوری ماه نمایشگاه تاریخ الکامپ نمایشگاه تلکام سندیکای صنعت مخابرات اتحادیه صادرکنندگان نمایشگاه تلکام برگزاری نمایشگاه نمایشگاه الکامپ فاصله زمانی نمایشگاه ها یک ماه و نیم دو نمایشگاه بین المللی شرکت هایی شرکت ها شش ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است

نشست خبری سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برپا شد.

به گزارش ایسنا، نشست خبری، این دوره از نمایشگاه کتاب امروز (یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت) در مصلی امام خمینی(ره) تهران درحال برگزاری است.

یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در سخنانی اظهار کرد: سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه، ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران ادامه خواهد داشت.

او افزود: نمایشگاه کتاب بزرگترین اجتماعی مردمی، حول محور دانش ، آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با همت نهادهای مختلف برگزار می‌شود. امیدواریم این رویداد با حضور مشتاقانه ناشران خودمان در دو بخش مجازی و حضوری، به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی، پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود.

احمدوند با بیان اینکه نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای را در تقویم خانواده‌های ایرانی دارد، گفت: از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه دعوت می‌کنم تا از برنامه‌های متعدد فرهنگی که در بخش‌های مختلف برگزاری می‌شود، استفاده کنند. امیدوارم میزبان شایسته برای فعالیت‌های فرهنگی ناشران ارجمند و مردمان عزیز باشیم.

رئیس نمایشگاه کتاب با بیان اینکه تلاش شده ضعف‌های مختلف نمایشگاه کاهش پیدا کند و ضعف‌ها را جبران کنیم، خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح رضایت‌مندی مردم از نمایشگاه در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن، پیش از آغاز نمایشگاه نقشه کامل بخش‌های نمایشگاه تا فردا در دسترس رسانه‌ها قرار گیرد تا به اطلاع مردم برسد. این اتفاق برای نخستین بار پیش از شروع نمایشگاه کتاب، مردم و رسانه‌ها از جزئیات جانمایی ناشران پیش از نمایشگاه مطلع خواهد کرد.
 
او سپس با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی نیز گفت: برنامه‌های ویژه برای غزه و فلسطین در زمان برپایی نمایشگاه خواهیم داشت و نماسازی برای پاسداشت و مجاهدت‌های مردم غزه تدارک دیده شده، همچنین به دلیل همزمانی دهه کرامت و جایگاه زنان و دختران، برنامه‌هایی در نظر داریم. 

احمدوند با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب گفت: امیدوارم با همکاری شرکت پست، پاسخ‌دهی مناسب به درخواست و سفارش مردم با شرایط مطلوب‌تری صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی کتاب با رفع نواقصی که سال گذشته داشت، ادامه خواهد داشت.

او با پیش‌بینی حضور گسترده مردم، درخواست کرد: مردم حضور خود را در تایم روزانه برگزاری نمایشگاه، در ساعت‌های مختلفی تقسیم کنند تا با تراکم جمعیت کمتری مواجه شویم.  

احمدوند درباره برنامه‌های بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر خواهند بود که قریب ۵۰ هزار عنوان عرضه خواهد شد، پیش‌بینی می‌کنیم از لحاظ حجم بار دریافتی امسال افزایش داشته باشیم و حدود ۷۰ تن مرسوله خارجی داشته باشیم. امسال روزهای ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی، رویدادی درباره نشر ایران خواهیم داشت و این رویداد براساس نیاز معرفی بیشتر، نشر ایران به ناشران خارجی به ویژه ناشران و کارگزاران منطقه‌ای پیش‌بینی شده است. امیدواریم این اتفاق، شروع ارتباط ناشران با جامعه جهانی نشر باشد.

علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب هم با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.

او با تشکر از ۷۰ دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، اظهار کرد: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است. 

سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش ۵ هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.

رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.  

او درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان و طلاب و استادان دانشگاه نیز گفت: دانشجویان ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که ۴۰ درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و ۶۰ درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز ۸۰۰ تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و  احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.

او سپس درباره حضور و ثبت‌نام خبرنگاران، شهروند خبرنگار و حضور خبرنگار خارجی توضیحاتی داد. 

در ادامه سخنگوی نمایشگاه کتاب یادآور شد: ۱۰۰ پاسخگو در مرکز پاسخگویی نمایشگاه  یا شماره  ۹۱۰۰۹۸۹۸، درباره نمایشگاه فیزیکی در مصلای و نمایشگاه مجازی اطلاع‌رسانی می‌کنند.
 او سپس درباره فعالیت‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب، مشاوره‌های کتاب که در شبستان و بخش کودک مستقرند، همچنین بزرگداشت فردوسی در تقویم زمانی خود، غرقه جوایز ادبی توضیحاتی داد.

به گفته علی رمضانی حضور ۲۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نبود به بخش مجازی اضافه خواهند شد.

این خبر در حال بروز رسانی است.

دیگر خبرها

  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • برگزاری نمایشگاه پرمخاطب و ترافیک تهران
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است