Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@10:26:21 GMT

ماموریت سخت ورود استارتاپ‌ها به صنعت خودروسازی

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۴۷۳۵

ماموریت سخت ورود استارتاپ‌ها به صنعت خودروسازی

حامد ابراهیمی، معاون نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با خبرنگار علم و پیشرفت فارس بیان کرد: حوزه های فناوری در پارک براساس پتانسیل موجود در دانشگاه تربیت مدرس در چهار حوزه اولویت بندی شده است که شامل امنیت غذایی، فناوری‌های حوزه سلامت، هوش مصنوعی و ساخت مواد و تجهیزات پیشرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امنیت غذایی یکی از حوزه های اولویت دار و مورد نیاز کشور به شمار می رود و هوش مصنوعی نیز حوزه ای فراگیر است که آی تی و توسعه تجارت الکترونیک را دربرمی گیرد و به طور کلی به کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع می پردازد. حوزه سلامت شامل داروهای نوترکیب و تجهیزات پزشکی می شود. ساخت مواد و تجهیزات پیشرفته نیز نوعی فناوری های‌تک است.

ابراهیمی با اشاره با بیان این که این چهار حوزه نقاط قوت و توانمندی پارک تربیت مدرس هستند، اظهار کرد: با این حال شرکت های فعال در حوزه های دیگر مانند علوم انسانی، هنر، انرژی و... نیز داریم. بیش از 170 واحد فناور در پارک مستقر هستند که 130 واحد در دوره رشد قرار دارند و در مرکز رشد مستقر هستند. 40 شرکت نیز به عنوان موسسات پارکی فعالیت می کنند که شرکت های بزرگی بوده و محصول یا خدمت ارائه می دهند.

معاون نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: سال گذشته با هدف افزایش ارتباط میان بدنه دانشگاه و صنعت، 5 ریورس پیچ یا ارائه نیازهای فناورانه در پارک علم و فناوری تربیت مدرس تعریف شد. این رویدادها به احصای نیازهای فناورانه صنایع و انتقال آنها به دانشگاهیان برای ارائه راه حل، کمک شایانی می کند.

وی افزود: یکی از این ریورس پیچ ها در حوزه صنایع ابزار دقیق و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفت. ابزار دقیق در صنعت خودروسازی، برق، صنایع نیروگاهی و پالایشگاهی به کار می رود. برگزاری این رویدادها تلاشی از سوی پارک برای ایجاد ارتباط با صنایعی است که با دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری ارتباطی ندارند. بدین ترتیب نه تنها پل ارتباطی میان پارک و صنایع ایجاد می شود بلکه نیازهای صنعت نیز به صورت مستقیم به بدنه دانشگاهی منتقل می شود.

ابراهیمی با اشاره به این که بیش از 100 شرکت صنعتی نیازهای فناورانه خود را در این 5 رویداد ریورس پیچ ارائه کردند و به واحدهای فناور معرفی شدند، بیان کرد: با این حال از خروجی کلی رضایت نداریم چراکه در نهایت تنها 5 مورد به همکاری میان صنعت و دانشگاه ختم شد. با این حال امیدواریم در صورت استمرار در برگزاری این رویدادها نتایج بهتری به دست آید.

معاون نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: پارک ها بستری برای استقرار شرکت های توانمندی هستند که قادر به رفع نیازهای صنایع باشد. با این حال ایجاد ارتباط میان شرکت های استارتاپی و برخی صنایع مانند خودروسازی دشوار است چراکه این شرکت ها نمی توانند وارد لیست تامین کنندگان صنعت خودرو شوند. شرایط مشابهی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد که با توجه به رویکرد جدید دولت در حال بهبودی است.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس پارک علم و فناوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز،‌ شرکت مگاموتور با تولید ۲ هزار و ۵۲۹ دستگاه موتور از انواع محصولات گروه سایپا شامل پلت‌فرم‌های ایکس۱۰۰ و ایکس۲۰۰، نیسان، SP100 وME16، توانست برای نخستین‌بار بعد از گذشت 12 سال بدون برخورداری از امکان تولید محصولات وارداتی و تنها با تکیه بر توان داخلی، رکورد جدیدی از تولید روزانه محصولات خود را ثبت کند.

ثبت این میزان تولید روزانه توسط شرکت مگاموتور در حالی رقم خورده که این شرکت اجرای برنامه گسترده و بی‌سابقه‌ای در زمینه توسعه سبد محصولات و طراحی و ساخت انواع موتور و پیشرانه‌های جدید و برخورداری از فناوری‌های روز را در دستورکار خود قرار داده است.

گفتنی است،‌ در سال 1372 شرکت تولیدی موتور، گیربکس و اکسل مگاموتور تاسیس شد و ماموریت یافت که با فعالیت‌های خود، زمینه کاهش هر چه بیشتر وابستگی صنعت خودرو در تولید قوای محرکه به خارج از کشور را فراهم کند. بر این اساس شرکت مگاموتور افزایش رفاه عمومی و توسعه پایدار از طریق طراحی و تولید قوای محرکه صنعت حمل و نقل با استفاده از تکنولوژی‌های برتر را ماموریت خود می‌داند.

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»