Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا اعلام کرد که با همکاری وزارت انرژی آمریکا (DOE) سه قرارداد ۱۲ ماهه به ارزش هر کدام ۵ میلیون دلار را برای رساندن انرژی هسته‌ای به ماه و مریخ در نظر گرفته است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ناسا اعلام کرد که بر روی ایده‌ها و برنامه‌هایی برای رساندن انرژی هسته‌ای به ماه‌ سرمایه‌گذاری می‌کند! به همین منظور ناسا و وزارت انرژی آمریکا (DOE) تعداد اندکی از شرکت‌ها را برای رساندن انرژی هسته‌ای به ماه انتخاب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا سه قرارداد 12 ماهه به ارزش هر کدام 5 میلیون دلار را درنظر گرفته است و انتظار می‌رود این شرکت‌ها طراحی سیستم‌های قدرتمند شکافت هسته‌ای را آغاز کنند که تا پایان دهه برای استفاده در ماه آماده خواهند بود. در واقع یک سیستم قدرتمند شکافت هسته‌ای می‌تواند نیروی قابل اعتماد و مداومی را برای فضانوردان در سفر به ماه و مریخ فراهم کند.

ناسا و DOE در حال کاوش در بحث انرژی هسته‌ای هستند چراکه بدیهی است الکتریسیته به راحتی در ماه یا دورتر از فضا در دسترس نیست؛ هنگامی که فضانوردان به ماه باز می‌گردند و در نهایت به مریخ سفر می‌کنند، به یک سیستم قدرت قابل اعتماد و سبک نیاز خواهند داشت تا بتواند در مناطق مختلف و همچنین شرایط محیطی و آب و هوایی متفاوت اجرا شود.

تا پایان این دهه، ناسا و سازمان DOE می‌خواهند یک سیستم قدرتمند شکافت هسته‌ای 40 کیلوواتی را در ماه آزمایش کنند؛ یک سیستم 40 کیلوواتی می‌تواند انرژی کافی برای اداره مداوم 30 خانوار به مدت 10 سال را فراهم کند.

انتظار می رود شرکت‌های دریافت‌کننده قراردادهای جدید، سیستم‌های 40 کیلوواتی را طراحی کنند که حداقل 10 سال در محیط قمری دوام می‌آورد.

"جان واگنر" مدیر آزمایشگاه ملی آیداهو DOE در بیانیه‌ای گفت: پروژه "Fission Surface Power" نخستین گام برای استقرار انرژی هسته‌ای در ماه است. من مشتاقانه منتظرم تا ببینم هر یک از این تیم‌ها چه دستاوردهایی خواهند داشت.

پرتاب یک ماهواره "گلوبال‌استار" و 53 ماهواره اینترنتی "استارلینک" توسط "اسپیس‌ایکس"ردیابی بزرگ‌ترین نشت گاز متان در جهان توسط ماهواره‌های شناسایی گازهای گلخانه‌ای

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یک سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم

معاون وزارت دفاع لهستان پس از کشمش‌های فراوان در زمینه استقرار سلاح‌های هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در خاک این کشور، از آمادگی ورشو برای اجرای این طرح خبر داد.

به گزارش مشرق، پاول زالوسکی روز سه‌شنبه گفت که کشورش درخواستی برای مشارکت در طرح به اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو ارائه کرده و از آن خارج نشده است.

وی با بیان اینکه این موضوع باید با شرکای غربی مورد بحث قرار گیرد، اضافه کرد: ما در مورد برنامه‌ای به نام اشتراک‌گذاری هسته‌ای صحبت می‌کنیم. این یک برنامه ناتو است، اما تصمیم گیری و کنترل کامل استفاده از سلاح‌های هسته‌ای، که مثلاً ممکن است در لهستان مستقر شود، توسط آمریکایی‌ها گرفته می‌شود.

بر اساس این گزارش، بلژیک، ایتالیا، آلمان و لهستان برای شرکت در این برنامه اعلام آمادگی کرده‌اند.

برنامه اشتراک هسته‌ای به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا سلاح‌های هسته‌ای خود را در کشورهای عضو ناتو بدون آنکه آنها اختیار استفاده از آنها را داشته باشند، مستقر کند.

آندری دودا رئیس‌جمهوری لهستان چندی پیش پس از صدور بیانیه آمادگی این کشور برای میزبانی از سلاح‌های هسته ای، بیانیه دیگری صادر و اعلام کرد که هنوز تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشده است.

همه این اظهارات در حالی است که دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان اعلام کرده است که به دنبال دیدار با رئیس جمهوری است تا بفهمد چه چیزی او را بر آن داشته تا امکان اشتراک هسته‌ای را پیشنهاد دهد.

معاون وزیر دفاع لهستان نیز در عین حال از طرح موضوع استقرار هسته‌ای در محافل داخلی این کشور که توسط رئیس‌جمهوری لهستان ارایه شده، انتقاد و تاکید دارد که باید به جای آن با شرکای غربی گفت وگو شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود