Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

ترکیب هیئت رئیسه اکثر کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه سوم مجلس یازدهم در حالی مشخص شد که رؤسای اغلب کمیسیون‌های مجلس در سمت خود باقی ماندند.

به گزارش تین نیوز، در هفته جاری ترکیب هیئت رئیسه اکثر کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه سوم مجلس یازدهم مشخص شد که رؤسای اغلب کمیسیون‌های مجلس تغییر نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری

«علیرضا منادی سفیدان» مانند دو سال گذشته، به عنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس انتخاب شد.

کمیسیون اجتماعی

سال گذشته «ولی اسماعیلی» رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بود، اما امسال اعضای این کمیسیون، «مهدی عیسی زاده» را برای ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس انتخاب کردند.

کمیسیون اقتصادی

«محمدرضا پورابراهیمی» در سمت ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس ابقاء ماند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

«وحید جلال زاده» امسال نیز مانند سال گذشته توانست رأی لازم را برای تصدی ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کسب کند.

کمیسیون انرژی

از ابتدای مجلس یازدهم، «فریدون حسنوند» ریاست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشته است که باز هم در سمت خود باقی ماند.

کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات

«حمیدرضا حاجی بابایی‌» در سال سوم مجلس یازدهم نیز رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شد.

کمیسیون بهداشت و درمان

«حسینعلی شهریاری» از ابتدای مجلس یازدهم بر صندلی ریاست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تکیه زده است که با موافقت اعضای این کمیسیون، در سمت خود ابقاء ماند.

کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها

«محمدصالح جوکار» نیز رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها باقی ماند.

کمیسیون صنایع و معادن

در دو سال گذشته، «عزت الله اکبری تالارپشتی» ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس را بر عهده داشت، اما در اجلاسیه سوم و با انتخاب اعضای این کمیسیون، «مصطفی طاهری» به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد.

کمیسیون عمران

«محمدرضا رضایی کوچی» در سمت ریاست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی باقی ماند.

کمیسیون فرهنگی

«مرتضی آقاتهرانی»» در سال سوم مجلس یازدهم نیز رئیس فرهنگی مجلس شورای اسلامی شد.

کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست

در ابتدای اجلاسیه دوم مجلس یازدهم «سیدجواد ساداتی نژاد» رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بود که وی سال گذشته برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی، از سمت نمایندگی مجلس استعفا داد و «محمدجواد عسکری» رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شد. عسکری در اجلاسیه سوم مجلس یازدهم نیز رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شد.

کمیسیون اصل ۹۰

کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان بازوی نظارتی مجلس جایگاه ویژه و متفاوتی نسبت به سایر کمیسیون‌ها دارد، بنابراین انتخاب اعضا، رئیس و هیئت رئیسه آن نیز با دیگر کمیسیون‌ها متفاوت است. بر اساس آئین نامه داخلی مجلس، هیئت رئیسه می‌تواند حداقل دو نفر را برای کسب رأی و ریاست کمیسیون اصل ۹۰ معرفی کند و در نهایت رئیس این کمیسیون، در صحن علنی مجلس و با انتخاب نمایندگان مشخص می‌شود.

در حال حاضر «حسن شجاعی» رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس است و باید ببینیم در سال سوم مجلس یازدهم، شجاعی رئیس می‌ماند یا در ریاست این کمیسیون تغییر ایجاد می‌شود.

کمیسیون قضائی و حقوقی

هنوز انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس در اجلاسیه سوم انجام نشده است. رئیس فعلی این کمیسیون، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی است و باید ببینیم آیا وی در سمت خود ابقاء می‌ماند یا خیر.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی مجلس شورای کمیسیون اقتصادی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بودجه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس کمیسیون صنایع و معادن منابع طبیعی کشاورزی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی کمیسیون های مجلس مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی سوم مجلس یازدهم کمیسیون اصل ۹۰ اجلاسیه سوم ریاست کمیسیون رئیس کمیسیون هیئت رئیسه سمت خود سال گذشته باقی ماند نیز رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد