Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا سلیمانی روز چهارشنبه در مراسمی  که به مناسبت روز سازمان بسیج جامعه کشاورزی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد، افزود: امروز شرایط برای دانش بنیان شدن بخش کشاورزی بسیار مهیا و ظرفیت های لازم را برای حل مسایل و مشکلات در این بخش داریم.

وی اضافه کرد: در واقع ظرفیت های لازم به جز آن میزانی که در مسیر نقش آفریمی محقق می شود را برای ایجاد یک حرکت بزرگ در بخش کشاورزی در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی با بیان اینکه نیازهایی در این بخش در ایران اسلامی، جهان اسلام و حتی دنیا در بخش کشاورزی وجود دارد اظهار داشت: از خرداد ماه سال گذشته که ملت ایران با حضور گسترده خود دولت مردمی را انتخاب کردند این شرایط برای توسعه و تحول در بخش های از جمله کشاورزی فراهم شده است.

وی تاکید کرد: دولت مردمی آیت الله رییسی در واقع شرایط لازم را برای ایجاد یک تحول به خصوص در عرصه کشاورزی و دانش بنیان شدن آن فراهم کرده است.

رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور افزود: در کنار اقدامات دولت برای تحول در این بخش هدف این است که بسیجی عمومی شکل بگیرد و تمام ارکان اندیشه ورز در تحقق این مهم نیز حضور دارند.

سلیمانی با اشاره به اینکه می‌توان مجلس اندیشه ورز کشاورزی را تشکیل و در این رابطه محدودیتی وجود ندارد، خاطر نشان کرد: کارهایی که در گذشته می بایست انجام می شد و انجام نشد امروز وقت انجام دادن آن است و دیگر تاخیر جایز نیست.

وی در ادامه گفت: در واقع روش کار این است که ما طرح های اندیشه ورز، عالمانه و هوشمندانه از شرکت های دانش بنیان را آماده و به صورت مردم نهاد پیاده سازی کنیم.

سلیمانی افزود: به عنوان مثال با توجه به هزینه های زیادی که خرید بذر برای کشاورزان در بردارد، مسیرهای تولید داخلی برای تهیه بذرها در برخی از دانشکده ها آغاز که البته در حد ناچیزی است اما آغاز خوبی بوده است.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۴۵۰ میلیارد متر مکعب در سال میزان نزولات جوی ما است بیان داشت: از این میزان حدود ۱۲۰ میلیارد متر مکعب آن آب روان بوده و حدود ۸۵ درصد آب های استحصالی در بخش کشاورزی مصرف که حجم بالایی است.

وی  ادامه داد: این در حالی است که اگر آب در کشور مدیریت شود اتفاقات بزرگی رقم خواهد خورد که در این مسیر بسیج کشاورزی کارهای علمی زیادی را در طول سال های گذشته انجام داده که سایر دستگاه ها می توان برای تحقق این مهم از این فعالیت های علمی بهره برداری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات صورت گرفته با دولت برای تحول در بخش کشاورزی اشاره و افزود: در حال یک توافق بزرگ در ارتباط با محصولاتی از جمله گندم، جو، ذرت، کلزا و برنج با هدف بالا بردن سطح بهره وری در این محصولات و ۲۱ محصول مزیت دار دیگر هستیم.

رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور سامانه های لازم برای تحقق این مهم تعبیه شده تاکید کرد: با استقبال خوبی که کشاورزان از طرح های از این قبیل داشته اند در کنار ظرفیت های که وجود دارد می‌توان عملیات گسترده ای را در کشور آغاز کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه اجرای این عملیات ها نیاز به پشتیبانی دولت دارد گفت: با مذاکرات صورت گرفته با وزارت جهاد کشاورزی در کنار بهره برداری از ظرفیت های کشور و کمک گرفتن از ظرفیت بسیج در متجلی کردن قدرت اقتصادی ملت ایران در بخش کشاورزی گام بر می داریم.

وی افزود: در برخی از استان های شاهد این هستیم که محصولاتی بیولوژیک برای مقابله با آفات تولید شده و در حالت تجاری سازی آن هستند.

رییس  سازمان بسیج مستضعفان کشور در ادامه با بیان اینکه این سازمان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با توجه به اهمیت بخش کشاورزی به آن ورود کرده‌اند، ادامه داد: چرا که امنیت غذایی برای ما یک موضوع حیاتی است و بر همین اساس بسیج و سپاه در کنار سایر دستگاه های مرتبط بیشترین توجه را به این عرصه حیاتی دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در بخشهای دام دامپروری و سایر موضوعات مرتبط با امنیت غذایی نیست این آمادگی را داریم طرح هایی را ارائه کنیم خاطرنشان کرد با وجود چنین ظرفیت‌های فراوانی در کشور وجود دارد میتوان با حرکتی مردم نهاد تحول بسیار بزرگی را در این حوزه رقم زد.

سلیمانی با بیان اینکه بسیج برای این مهم جدی است گفت برنامه هایی را در راستای کمک به دولت در این بخش ارائه داده که دولت مردمی و مجلس شورای اسلامی از طرح های مردم پایه ما حمایت کردند در واقع در طرح تحولی ما ملت ایران با یک بسیج پای کار خواهند آمد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سازمان بسیج مستضعفان استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سازمان بسیج مستضعفان استان البرز سازمان بسیج مستضعفان بخش کشاورزی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد ارتباط وقف با دانش بنیان‌ها بیان کرد: ماجرای سازمان وقف به کرات بیان شده است که سه گزاره، ساختار این سازمان را تشکیل می‌دهد. یکی، حفظ موقوفات که در اصطلاح به آن، عین (حفظ عین موقوفه) می‌گوییم و برگرفته از روایات است که گفته شده است: «حبس العین و تصمیم المنفعه» «تحبیس العین و تسبیل المنفعة» که این تعریف وقف است. یعنی فرد عرصه، زمین، ساختمان، فرش، اتومبیلی و... دارد که عین حساب می‌شود و عینیت و حقیقتی دارد و آن را حبس می‌کند. بنابراین، اولین گزاره برای همه موقوفات چه دارای متولی خاص باشند و یا نباشند و در اختیار سازمان اوقاف قرار گرفته باشند به سمت حفظ العین می‌رود. 

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به منافع وقف گفت: دومین گزاره، افزایش منافع وقف است. منظور از منافع وقف، هر گونه ارزش مالی و قابل تقویم به پول است که مستقیم یا غیرمستقیم از عین موقوفه و توابع آن حاصل می‏شود؛ مانند منفعت ساختمانها، علوفه و غلاّت مزارع، آب نهر‌ها و چاهها، نذور بقاع متبرّکه. 

یعنی فرد نمی‌تواند یک زمین را به همان مبلغی که سالیان قبل خریداری کرده است الان هم، به همان قیمت بخرد. بنابراین، باید بروز شود و اجاره آن را بهتر کند و بهره وری بیشتری از این زمین داشته باشد و به همین دلیل، باید با علم روز گره بخورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی ادامه داد: سومین گزاره‌ای که اوقاف به آن مشغول است اجاره نیات یا اجاره مال موقوفه است.

 مثلاً یک واقف، مالی را برای ایتام داده است و یا یک فردی زمین دارد و با آن کاری انجام می‌دهد و پولی که از آن بدست می‌آورد را هزینه ایتام می‌کند. بنابراین، کارکرد سازمان وقف از این سه گزاره بیرون نمی‌رود و دانش بنیان یک عنوان خاصی است که می‌تواند بهانه‌های مختلفی در زمینه وقف داشته باشد و دانش بنیان‌هایی وجود دارند که خودشان هم، موقوف هستند و باید شاخ و برگ هایشان توسعه پیدا کنند. از اینرو، مجموعه‌هایی که خواستند وقف جدید کنند باید توجه به دانش بنیان داشته باشند. 

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: اگر دانش بنیان به نقاط ایده آل برسد هزینه‌ای که صرف کردیم با ارزش گذاری خیلی بالاتر است. زیرا هرقدر توسعه تجاری یک دانش بنیان بهتر شود امکانات مالی آن شرکت قوی‌تر می‌شود و ارزش گذاری آن نیز، بالاتر می‌رود. 

حجت الاسلام والمسلمین خاموشی درمورد چشم انداز همکاری وقف و دانش بنیان‌ها گفت: یک تفاوتی بین جریان منابع دولتی، خصوصی و وقف در این زمینه وجود دارد. زیرا دست خصوصی بازتر از منابع دولتی است چراکه منابع دولتی قوانین بالادستی، ناظر و حاکم دارند. البته دولت برای توسعه‌ها همت زیادی دارد که از حمایت استارتاپ‌ها گرفته تا برگزاری جشنواره‌ها و تسهیلات را دربر می‌گیرد. به همین دلیل، هر قدر منابع خصوصی میدان تجاری پیدا کنند استقبال این بخش هم بالاتر خواهد رفت. اما وقف آزادتر از منابع دولتی و خصوصی است. 

رئیس سازمان اوقاف افزود: دست اوقاف باز است و می‌تواند حفظ العین کند و واقعاً هم باقی می‌ماند. یعنی متولی مصلحت می‌داند که فلان زمین را با موقعیت بهتر خریداری کند و زمینی با وجود داشتن مساحت بزرگتر را نخرد و دست اوقاف باز است که بگوید از کدام دانش‌بنیان حمایت شود؟ و این حمایت در سبد کالای مردم چه کمکی خواهد کرد؟ ما در صدد هستیم همه وقف را به صورت دانش بنیان ارائه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی